Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

Merhaba canim senin ilk gebelikmi benim ikinci kez olunca doktor kan pihtilasmadan supelendi tabi daha testler yapilmadi .. benim doktorumda her ihtimale karsi üçüncü gebelikte igneyi onerdi .. ignenin pihtilasma olmasada zarari yok.. eger varsa pihtilasmaya engel olur dedi..

Cnm benin doktorum da aynisini dedi ama bazen icim daraliyor
canım ben çok taktım kafaya hep bi sebep aradım. Doktorumun söyledikleri çok mantıklı geldi. Herşeyden çok isterdim bebeğimin hala benimle olmasını ama belki de kalitesiz sperm ve yumurta döllendi ömür boyu daha büyük üzüntüler yaşayabilirdik. Bu da bizim sınavımız belki de. Bebeklerimiz birer melek oldu. İnşallah ahirette şefaatçimiz olurlar. Rabbim isteyen herkese sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah...

benim ilk gebelikti canım. Sen yaptıracak mısın testleri? 2 değere bakılması gerekiyormuş özellikle hatta yazıp verdi. Bana pıhtılaşma diye yaptıkları test aslında çokta gerçeği göstermiyormuş. İğneyi zararsız olarak biliyodum bende ama sonuçta bi ilaç. Doktorda bir kaç şey saydı. Seni etkilemek istemem canım en iyisini doktorun bilir inşallah bu sefer herşey çok güzel olur hepimiz için

Bende boyle dusunuyorum ama benim yaptigim birsey mi sebep oldu kalbim cok daraliyor. Genetik testleri yaptirtmadim. Aynisini yasarsam bu sefer yaptirtmamis olmanin verdigi vicdan azabi olacak yaptirtsam uzerimde stres olacak. Allahim ne zor seymis sabir versin herkese. Oyle bir an geliyor ki hic aklimdan cikmiyor saatlerce agliyorum. Esim bana tebrik amacli bir kupe almisti bebek icin neyse tasi dustu kuyumcuya gittim tebrik ederim dedi boyle bir kac dk bos bos baktim acaba neyi tebrik ediyor diye bazende o kadar unutuyorum. Ruh halim cok degisken

Canim iki arkadasimda ayni sorunu yasadilar bebeklerini kaybettiler ve ikiside bu kan pihtilasma igesini yaptirdi biri igne sayesinde bebegini kucagina aldi cok şükür.. digeri hamile altinci ayina girdi ondada bi sıkıntı yok cok şükür.. o yüzden bende ikitane kaybettim.. açıkçası doktorumun dedigi gibi her ihtimale karsi üçüncü gebeligimde igne yaptirmayi düşünüyorum .. çünkü üçüncü kez ayni acilari yasamak beni mahveder.. bebegimi kaybetmeden önce o kalp atisinin sesi hala kulaklarimda çınlıyor

Canim ben ikinci kaybimi yasadim ve niye yaptırmadım doktoru dinledim .diye kendime kiziyorum benden sana tavsiye butun tesletini yaptirip hamile kal sonra benim gibi üzülürsun niye yaptırmadım diye

Canim ben ikinci kaybimi yasadim ve niye yaptırmadım doktoru dinledim .diye kendime kiziyorum benden sana tavsiye butun tesletini yaptirip hamile kal sonra benim gibi üzülürsun niye yaptırmadım diye
Evet ama çikacak cogu sonucun tedavisi yok ayrica mutasyonlu olup saglikli bebegi olanda cok. Duymak beni cok yoracak:/ sizin kac haftalik kayiplariniz var

Son düzenleme:
Evet ama çikacak cogu sonucun tedavisi yok ayrica mutasyonlu olup saglikli bebegi olanda cok. Duymak beni cok yoracak:/ sizin kac haftalik kayiplarimiz var
Canim beni yanlis anlama ciğerim yandi nacizane fikir sundum ❤ benim biri 9 haftalik diğeri 14 haftalik oglum olcakmis 38 gun önce kaybettim cok zor

Kizlar zaman bile ilac değilmis ciğer acisina... ben 1 yil önce ilk yavrumu kaybettim sonra 1 yil sonra yine bi umut dogdu yuregime oglum olcagini hisettim zaten o umudumda 14 haftalikken birakip gitti annesini bugun 38.gun hala ayni aci yüreğimde RABBiM beterinden korusun INŞALLAH hepimizi

Yok cnm neden yanlış anlayım başın sağolsun, geçmiş olsun. Yaptirttin mi testleri peki
ALLAH razi olsun seninde canim. yaptridm canim 1ayda cikiyor sonuclar 10 gun kaldı ama bende rahim agzi yetmezligindende supheleniliyor büyük düşük olduğu icin

ALLAH razi olsun seninde canim. yaptridm canim 1ayda cikiyor sonuclar 10 gun kaldı ama bende rahim agzi supheleniliyor büyük düşük olduğu icin
Aslında yaptirtsak da yaptirtmasak da bir sucumuz yok kendimizi suclamamamiz lazim. Insan bu kadar gonulden istedigi birseyi kaybetme k istemez. Yedigimiz ictigimiz etkiliyor cogu kaybin bir sebebi yok.
Az kalmis sonuclarinin cikmasina insallah temizde cikar

Tabiki sucumuz yok bi bardak suyu koymadım hic ayaga kalkmadim annem bakti el bebek gül bebektim ağır kaldrmadim ama naspten ote köy yok... tedbirimizi alip taktiri ALLAHA birakicaz INŞALLAH canim eksik olma.RABBIM saglikli sihatli evlatlar nasip etsn iNŞALLAH

Hakkımızda hayirlisi adet gordun mu bu surede cnm

Canim 45 gune kadar yolu var... kurtajdan sonra ben 38.gunde oldum normal olmaman
Olabilir ama senin gebelillerin benden biraz daha ilerlemis o yüzden beta hcg daha yuksekden dusmeye baslamistir. Doktor 40 gun dedi max ama sanmiyorum normal adet surende olursun demisti. Her derdim bitti simdide buna kafayi taktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…