- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
- Konu Sahibi leylimley33
-
40.gune kadar bekle sonra doktora git canim benim ilk gebeligmdede 9 haftalikti 35 36 gune olmuştum normal yani cok gecmemis ki stres yapmaOlabilir ama senin gebelillerin benden biraz daha ilerlemis o yüzden beta hcg daha yuksekden dusmeye baslamistir. Doktor 40 gun dedi max ama sanmiyorum normal adet surende olursun demisti. Her derdim bitti simdide buna kafayi taktim
Cok gecmis olsun arkadasim..inanki okurken gozlermden yaş aktı.. benim 8 9 hafta arasiydi ben bu kadar yikilmisken eminim seninki 14 hafta daha yikici olmustur...sizleri okadar iyi anliyorumki derler ya..! Yaşayan bilir diye ..evet o yuzden sizden baska kimsede beni bu kadar iyi anlayamaz benim bi oglum var cok şükür.. altibucuk yasinda ona daha sıkı sarilarak teselli buluyorum allah bir daha hicbirimize yasatmasin bu sıkıntıları hepimize saglikli hayırlı evlat versin..Kizlar zaman bile ilac değilmis ciğer acisina... ben 1 yil önce ilk yavrumu kaybettim sonra 1 yil sonra yine bi umut dogdu yuregime oglum olcagini hisettim zaten o umudumda 14 haftalikken birakip gitti annesini bugun 38.gun hala ayni aci yüreğimde RABBiM beterinden korusun INŞALLAH hepimizi
Teşekkür ederim canım.inşallah bana da yaparlar..Ben yaptidim canm tibbi genetikten randevu aldim. İlk bebegimdi. Ama yaptilar. Kan pihtilasmasi ve kromozom anomilisi yaptirdim. Kanuni sultan suleyman hastanesinde o bolum var.
Peki canım doktorun özelde miydi? İkinci de iğne yaptı mı sana neden kaybettin..sebebi araştırıldı mı ?Her doktor böyle özen gösterse keşke..Bana da mantıklı geldi dediğin , eğer zararı yoksa neden yapılmasın o iğne..Canim genelde bu kalp durmasi kan pihtilasmasindan kaynaklaniyor benim ilk gebelikte cok istedim test yaptırmayi doktorda kabul etmedi ancak ikincidede sorun olursa devlet hastaneleri yapiyor diye biliyorum ama arkadaslarimdanda bu sekilde bi kac kiside oldu.. kan pihtilasmamasi icin igne yapilinca hergun cok sukur bebeklerini kucaklarina aldilar ... ben ikinciyide kaybettim sana tavsiyem sende ikinci aciyi yasama mutlaka testini yaptir ve birsey daha soylemek istiyorum benim doktorum test sonucunda kan pihtilasma ciksada cikmasada o iğneyi yaptiricam dedi her ihtimale karsi çünkü ignenin hamile kadina hiçbir zararı yok o yuzden riske atmamak gerek dedi...
Gözünaydın canimKizlar 33. gunde adet oldum çok şükür
Kizlar zaman bile ilac değilmis ciğer acisina... ben 1 yil önce ilk yavrumu kaybettim sonra 1 yil sonra yine bi umut dogdu yuregime oglum olcagini hisettim zaten o umudumda 14 haftalikken birakip gitti annesini bugun 38.gun hala ayni aci yüreğimde RABBiM beterinden korusun INŞALLAH hepimizi
Canim 45 gune kadar yolu var... kurtajdan sonra ben 38.gunde oldum normal olmaman
Kizlar 33. gunde adet oldum çok şükür
Ben de iyiym cnm umut dolu bekleyişim sürüyor on gün sonra belli olcak bakalmHayir cnm olamadim ya sen nasilsin
Hic beklemiyordum goguslerim agrimiyor cok hafif basladiAAYYY NASIL SEVİNDİM CANIM YAA STERS OLMUŞTUN
DARISI BANA O ZAMAN BENİMDE OLUR YAKINDA NASILSIN AĞRIN VARMI
Insallah hamilesindir bize umut olursun:)Ben de iyiym cnm umut dolu bekleyişim sürüyor on gün sonra belli olcak bakalm
canım hayırlı haberlerini bekliyoruz ilk hamişimiz sen olursun aramızda inşallah bu sayfadanBen de iyiym cnm umut dolu bekleyişim sürüyor on gün sonra belli olcak bakalm
Aynen bende cok mutlu olurum ama lutfen stres yapmacanım hayırlı haberlerini bekliyoruz ilk hamişimiz sen olursun aramızda inşallah bu sayfadan
Kürtajdan sonra ilk adet olusun degilmi?benimde 29. Günüm olmadim daha ama sanki olacakmisim gibi hissediyorum agrilarim var bakalim ne zaman olcamKizlar 33. gunde adet oldum çok şükür
Ilk adetim cnm bende aynen son 10gundur gogus belirtisi olmamasi haric adet olacak gibiydim. Sende insallah hemen olursunKürtajdan sonra ilk adet olusun degilmi?benimde 29. Günüm olmadim daha ama sanki olacakmisim gibi hissediyorum agrilarim var bakalim ne zaman olcam
Merhaba canim benim gittigim doktor ozelde degil cok iyi bi doktor herkesin hakkinda harika diye konuştuğu bi doktor zaten ondan emin olduğum icin onu tercih ettim...ilk gebeligimde dusuk yaptim bos gebelikmis.. ama test falan yapilmadi cunku doktorlar ancak ikincidede sorun cikarsa testi uygun görüyorlar ve benim doktorumda aynisini demisti..ikincinin kalbi durdu o yuzden doktorum kesinlikle test sonucu ne cikarsa ciksin bu igneyi yaptirmam gerektigini soyledi.. yani kan pihtilasma cikmasa dahi bu ignenin yapilmasi gerektigini söyledi... ayrica arkadasimda benimle ayni sorunu yasadi ikinciyi kaybetti onun doktoruda kesinlikle üçüncü de igne yaptirdi cok şükür oglunu sağlıklı kucagina aldi.. darisi bize...Peki canım doktorun özelde miydi? İkinci de iğne yaptı mı sana neden kaybettin..sebebi araştırıldı mı ?Her doktor böyle özen gösterse keşke..Bana da mantıklı geldi dediğin , eğer zararı yoksa neden yapılmasın o iğne..
Insallah canim insallah bende bu ay korunmayi biraktim dr gittim hersey iyi dedi bakalim insallah ilk aydan olurKızlar selam.nasılsınız?hamile olan var mı?haberlerinizi bekliyorum insallah bu kez sağlıklı gebelikler geçiririz.bende 2.reglimi oldum ve bitti.17 nisana randevu aldım muayene olup rahim toparlanmismi onu öğrenmek istiyorum.zaten 2 ay da doldu bizim.dr 2 ay korunmamizi söylemişti.dr gidip geldikten sonra korunmayı bırakalım diye düşünüyorum.ama endişe de ediyorum.inşallah bu kez hersey guzel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?