Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

Olabilir ama senin gebelillerin benden biraz daha ilerlemis o yüzden beta hcg daha yuksekden dusmeye baslamistir. Doktor 40 gun dedi max ama sanmiyorum normal adet surende olursun demisti. Her derdim bitti simdide buna kafayi taktim
40.gune kadar bekle sonra doktora git canim benim ilk gebeligmdede 9 haftalikti 35 36 gune olmuştum normal yani cok gecmemis ki stres yapma

Cok gecmis olsun arkadasim..inanki okurken gozlermden yaş aktı.. benim 8 9 hafta arasiydi ben bu kadar yikilmisken eminim seninki 14 hafta daha yikici olmustur...sizleri okadar iyi anliyorumki derler ya..! Yaşayan bilir diye ..evet o yuzden sizden baska kimsede beni bu kadar iyi anlayamaz benim bi oglum var cok şükür.. altibucuk yasinda ona daha sıkı sarilarak teselli buluyorum allah bir daha hicbirimize yasatmasin bu sıkıntıları hepimize saglikli hayırlı evlat versin..

Peki canım doktorun özelde miydi? İkinci de iğne yaptı mı sana neden kaybettin..sebebi araştırıldı mı ?Her doktor böyle özen gösterse keşke..Bana da mantıklı geldi dediğin , eğer zararı yoksa neden yapılmasın o iğne..

CANIM ÇOK ÜZÜLDÜM RABBİM BİR DAHA GÖSTERMESİN.

İlk adetimi oldum demiştim ya kızlar normalde 5 gün olurdum kürtajdan sonra ilk edettim 3 gün oldum normal mi ki böle olması

Kürtajdan sonra ilk adet olusun degilmi?benimde 29. Günüm olmadim daha ama sanki olacakmisim gibi hissediyorum agrilarim var bakalim ne zaman olcam
Ilk adetim cnm bende aynen son 10gundur gogus belirtisi olmamasi haric adet olacak gibiydim. Sende insallah hemen olursun

Merhaba canim benim gittigim doktor ozelde degil cok iyi bi doktor herkesin hakkinda harika diye konuştuğu bi doktor zaten ondan emin olduğum icin onu tercih ettim...ilk gebeligimde dusuk yaptim bos gebelikmis.. ama test falan yapilmadi cunku doktorlar ancak ikincidede sorun cikarsa testi uygun görüyorlar ve benim doktorumda aynisini demisti..ikincinin kalbi durdu o yuzden doktorum kesinlikle test sonucu ne cikarsa ciksin bu igneyi yaptirmam gerektigini soyledi.. yani kan pihtilasma cikmasa dahi bu ignenin yapilmasi gerektigini söyledi... ayrica arkadasimda benimle ayni sorunu yasadi ikinciyi kaybetti onun doktoruda kesinlikle üçüncü de igne yaptirdi cok şükür oglunu sağlıklı kucagina aldi.. darisi bize...

Kızlar selam.nasılsınız?hamile olan var mı?haberlerinizi bekliyorum insallah bu kez sağlıklı gebelikler geçiririz.bende 2.reglimi oldum ve bitti.17 nisana randevu aldım muayene olup rahim toparlanmismi onu öğrenmek istiyorum.zaten 2 ay da doldu bizim.dr 2 ay korunmamizi söylemişti.dr gidip geldikten sonra korunmayı bırakalım diye düşünüyorum.ama endişe de ediyorum.inşallah bu kez hersey guzel olur.

Insallah canim insallah bende bu ay korunmayi biraktim dr gittim hersey iyi dedi bakalim insallah ilk aydan olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…