Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

Aynen bende cok mutlu olurum ama lutfen stres yapma
insallah kızlar dualarnızı beklıyorum bu ay gecen ay kadr stresli deglim çok isteyıip kafayı takınca olmuyormus cidden o yuzden bu ay biraz rahat davranmaya calsyorum allahın izniyle olursa olur olmazsa da rabbimin vardr bi bildgi diyip gecicem belki zamanı gelmedi belki hayrlı olmıycaktı dıye dusunucem

Çok haklısın inşallah en hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli gelir melegin.bat kaç?benim sat 5 nisan ama daha korunuyoruz dr gidip gelecegim.ondan sonra birakicam korunmayi.

inşallah canım güzel haberle
inşallah canım güzel haberler veririz birbirimize.

Hem alttan muayne etti canim hem karindan bakti hersey iyi dedi yok test falan yapmama gerek yok dedi canim bana bakalim insallah en kisa zaman da tekrar hamile kaliriz
canım hiç çocuğun var mı yoksa ilk mi olucak.benim bir oglum var cok şükür 8 yaşında.ona kardes istemistik ama kürtaj oldum nasip degilmis.benden de tahlil test yaptırmami hic istemedi.ben2 ay korundum.17sinedr gidecem.rahim tiparlanmissa birakicam korunmayi inşallah

Benim ilk gebeligimdi canim cocuguna Allah uzun omurler versin canim insallah Anne olmak bizede nasip olur bakalim hayirlisi

İnşallah gelmez kırmızılar,rabbim hayırlısı ise sağlıklısı ise nasip etsin inşallah
İnsallah cnm bu arada arkadaslar bu aralar sırf gün saymamak için yeni bir ile basladım bari onnla ilglenym dusunmeyeyım daha fzla kotu gunlerı moralim bozlmasın dedşm işe de yaradı çok sükür bata 8 gün kldı nasl gectı anlamadım ble çok şükür.. Eşim çalsmama izin vermiyordu da iyce bunalmstm bn de evde ve LR ye üyeydim ama aktif olarak yapmıyordum sımdı devam etmye basladım isterseniz instagram bloğumu bi gezin canlar lr_aloevera03 yazın tuğba ozan koca diye çıkar .. Bana moral olrsnz

Cnm eşin neden çalışmana izin vermiyor, özel degilse tabi. Gordugum kadariyla muhendissin

Selam kizlar adetim normalden daha hafif geciyor agrim sizim yok, doktorun dedigi buyuklukte bir parcada atmadim.
Bu arada ben hamile kalmadan once dongumu takip ettigim program duruyordu ve benim adetim genelde sasmaz neysr adrt gunum eski dongume gorede adet gunummus acaba bu tesaduf mu yoksa degil mi

allahın hikmeti ne deyim canım. ben o programda gebelik moduna geçmiştim ondan sona zor oldu tekrar eski moda gelmek o yüzden başka bir program yükledim bende inşallah bu uğurlu gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…