- 20 Kasım 2016
- 182
- 116
- 53
- 35
- Konu Sahibi leylimley33
-
insallah kızlar dualarnızı beklıyorum bu ay gecen ay kadr stresli deglim çok isteyıip kafayı takınca olmuyormus cidden o yuzden bu ay biraz rahat davranmaya calsyorum allahın izniyle olursa olur olmazsa da rabbimin vardr bi bildgi diyip gecicem belki zamanı gelmedi belki hayrlı olmıycaktı dıye dusunucemAynen bende cok mutlu olurum ama lutfen stres yapma
İnşallah guzel haberler verirsin bize canım.merakla bekliyoruzInsallah canim insallah bende bu ay korunmayi biraktim dr gittim hersey iyi dedi bakalim insallah ilk aydan olur
Çok haklısın inşallah en hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli gelir melegin.bat kaç?benim sat 5 nisan ama daha korunuyoruz dr gidip gelecegim.ondan sonra birakicam korunmayi.insallah kızlar dualarnızı beklıyorum bu ay gecen ay kadr stresli deglim çok isteyıip kafayı takınca olmuyormus cidden o yuzden bu ay biraz rahat davranmaya calsyorum allahın izniyle olursa olur olmazsa da rabbimin vardr bi bildgi diyip gecicem belki zamanı gelmedi belki hayrlı olmıycaktı dıye dusunucem
Bu arada dr sadece alttan mi muayene etti.herhangi bir test tahlil bisry istedi mi canım.
İnşallah guzel haberler verirsin bize canım.merakla bekliyoruz
Canım dr sadece alttan mı muayene etti ve herhangi bir test tahlil bisey istedi mi?Insallah canim insallah bende bu ay korunmayi biraktim dr gittim hersey iyi dedi bakalim insallah ilk aydan olur
21 nisan cnmÇok haklısın inşallah en hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli gelir melegin.bat kaç?benim sat 5 nisan ama daha korunuyoruz dr gidip gelecegim.ondan sonra birakicam korunmayi.
Hem alttan muayne etti canim hem karindan bakti hersey iyi dedi yok test falan yapmama gerek yok dedi canim bana bakalim insallah en kisa zaman da tekrar hamile kalirizCanım dr sadece alttan mı muayene etti ve herhangi bir test tahlil bisey istedi mi?
inşallah canım güzel haberleMerhaba canim benim gittigim doktor ozelde degil cok iyi bi doktor herkesin hakkinda harika diye konuştuğu bi doktor zaten ondan emin olduğum icin onu tercih ettim...ilk gebeligimde dusuk yaptim bos gebelikmis.. ama test falan yapilmadi cunku doktorlar ancak ikincidede sorun cikarsa testi uygun görüyorlar ve benim doktorumda aynisini demisti..ikincinin kalbi durdu o yuzden doktorum kesinlikle test sonucu ne cikarsa ciksin bu igneyi yaptirmam gerektigini soyledi.. yani kan pihtilasma cikmasa dahi bu ignenin yapilmasi gerektigini söyledi... ayrica arkadasimda benimle ayni sorunu yasadi ikinciyi kaybetti onun doktoruda kesinlikle üçüncü de igne yaptirdi cok şükür oglunu sağlıklı kucagina aldi.. darisi bize...
inşallah canım güzel haberler veririz birbirimize.Merhaba canim benim gittigim doktor ozelde degil cok iyi bi doktor herkesin hakkinda harika diye konuştuğu bi doktor zaten ondan emin olduğum icin onu tercih ettim...ilk gebeligimde dusuk yaptim bos gebelikmis.. ama test falan yapilmadi cunku doktorlar ancak ikincidede sorun cikarsa testi uygun görüyorlar ve benim doktorumda aynisini demisti..ikincinin kalbi durdu o yuzden doktorum kesinlikle test sonucu ne cikarsa ciksin bu igneyi yaptirmam gerektigini soyledi.. yani kan pihtilasma cikmasa dahi bu ignenin yapilmasi gerektigini söyledi... ayrica arkadasimda benimle ayni sorunu yasadi ikinciyi kaybetti onun doktoruda kesinlikle üçüncü de igne yaptirdi cok şükür oglunu sağlıklı kucagina aldi.. darisi bize...
İnşallah gelmez kırmızılar,rabbim hayırlısı ise sağlıklısı ise nasip etsin inşallah21 nisan cnm
canım hiç çocuğun var mı yoksa ilk mi olucak.benim bir oglum var cok şükür 8 yaşında.ona kardes istemistik ama kürtaj oldum nasip degilmis.benden de tahlil test yaptırmami hic istemedi.ben2 ay korundum.17sinedr gidecem.rahim tiparlanmissa birakicam korunmayi inşallahHem alttan muayne etti canim hem karindan bakti hersey iyi dedi yok test falan yapmama gerek yok dedi canim bana bakalim insallah en kisa zaman da tekrar hamile kaliriz
Benim ilk gebeligimdi canim cocuguna Allah uzun omurler versin canim insallah Anne olmak bizede nasip olur bakalim hayirlisicanım hiç çocuğun var mı yoksa ilk mi olucak.benim bir oglum var cok şükür 8 yaşında.ona kardes istemistik ama kürtaj oldum nasip degilmis.benden de tahlil test yaptırmami hic istemedi.ben2 ay korundum.17sinedr gidecem.rahim tiparlanmissa birakicam korunmayi inşallah
İnsallah cnm bu arada arkadaslar bu aralar sırf gün saymamak için yeni bir ile basladım bari onnla ilglenym dusunmeyeyım daha fzla kotu gunlerı moralim bozlmasın dedşm işe de yaradı çok sükür bata 8 gün kldı nasl gectı anlamadım ble çok şükür.. Eşim çalsmama izin vermiyordu da iyce bunalmstm bn de evde ve LR ye üyeydim ama aktif olarak yapmıyordum sımdı devam etmye basladım isterseniz instagram bloğumu bi gezin canlar lr_aloevera03 yazın tuğba ozan koca diye çıkar .. Bana moral olrsnzİnşallah gelmez kırmızılar,rabbim hayırlısı ise sağlıklısı ise nasip etsin inşallah
Cnm eşin neden çalışmana izin vermiyor, özel degilse tabi. Gordugum kadariyla muhendissinİnsallah cnm bu arada arkadaslar bu aralar sırf gün saymamak için yeni bir ile basladım bari onnla ilglenym dusunmeyeyım daha fzla kotu gunlerı moralim bozlmasın dedşm işe de yaradı çok sükür bata 8 gün kldı nasl gectı anlamadım ble çok şükür.. Eşim çalsmama izin vermiyordu da iyce bunalmstm bn de evde ve LR ye üyeydim ama aktif olarak yapmıyordum sımdı devam etmye basladım isterseniz instagram bloğumu bi gezin canlar lr_aloevera03 yazın tuğba ozan koca diye çıkar .. Bana moral olrsnz
Kizlar nasilsiniz ?
Selam kizlar adetim normalden daha hafif geciyor agrim sizim yok, doktorun dedigi buyuklukte bir parcada atmadim.
Bu arada ben hamile kalmadan once dongumu takip ettigim program duruyordu ve benim adetim genelde sasmaz neysr adrt gunum eski dongume gorede adet gunummus acaba bu tesaduf mu yoksa degil mi
aayy çok heyacanlı inşallah güzel sonuç alırsın canım. ilk aydan sağlıklı ve hayırlı bir gebelik haberini alırız moral olursun bizeSelam kızlar. Bende yumurtlama haftamdayım umarım bu ay güzel sonuçlarla biter
canım sen nasılsın adetin yakın mı seninBenim ilk gebeligimdi canim cocuguna Allah uzun omurler versin canim insallah Anne olmak bizede nasip olur bakalim hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?