Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

Cnm eşin neden çalışmana izin vermiyor, özel degilse tabi. Gordugum kadariyla muhendissin
Memur olmamdan yana ama atamamız da ıkı seneye bir 50-60 kişi oldugundan atanamadım cnm ozelde çalısmamı da istemiyor.. Zaten bel fıtıgım da var

Memur olmamdan yana ama atamamız da ıkı seneye bir 50-60 kişi oldugundan atanamadım cnm ozelde çalısmamı da istemiyor.. Zaten bel fıtıgım da var
Cnm bende muhendisim ama memur olmak zor evet , ozel diyede kucunsememek lazim oyle kurumsal firmalar var ki devletten daha iyi imkanlari var. Hayirlisi olsun

aayy çok heyacanlı inşallah güzel sonuç alırsın canım. ilk aydan sağlıklı ve hayırlı bir gebelik haberini alırız moral olursun bize
amin canım benim hepimizin güzel haberlerini alırız inşallah burada. Korunmayı bıraktığım ilk ayda hamile kalmıştım ama şimdi bi korku var. Hayırlısı bakalım hepimiz için

Cnm bende muhendisim ama memur olmak zor evet , ozel diyede kucunsememek lazim oyle kurumsal firmalar var ki devletten daha iyi imkanlari var. Hayirlisi olsun
BENİM KIZKARDEŞİMDE ENDÜSTRİ MÜHENDİSİ İŞ BULMAK ZOR KURUMSAL FİRMALARDA HEP REFERANS GEREKİYOR ZAR ZOR İSTANBULDA BİR İŞE BU HAFTA BAŞLADI

amin canım benim hepimizin güzel haberlerini alırız inşallah burada. Korunmayı bıraktığım ilk ayda hamile kalmıştım ama şimdi bi korku var. Hayırlısı bakalım hepimiz için
KORMA CANIM BU SEFER RABBİM YÜZÜMÜZE GÜLECEK GÜZEL DÜŞÜN GÜZEL OLSUN AMA İNAN ENDİŞELERİNİ ANLIYORUM

KORMA CANIM BU SEFER RABBİM YÜZÜMÜZE GÜLECEK GÜZEL DÜŞÜN GÜZEL OLSUN AMA İNAN ENDİŞELERİNİ ANLIYORUM
2 gündür diş ağrım var. Tam da yumurtlama dönemindeyim doktora gidip tedavi olsam 1 ay daha ertelemem gerekiyo. Bende zaman kaybetmek istemiyorum çok kararsızım

2 gündür diş ağrım var. Tam da yumurtlama dönemindeyim doktora gidip tedavi olsam 1 ay daha ertelemem gerekiyo. Bende zaman kaybetmek istemiyorum çok kararsızım
Cnm diş bu baska ağrıya benzemez neden 1 ay ertelemen lazım. Hamileyken agridiginda ne yapacaksın. Bence tedavini ol

Cnm diş bu baska ağrıya benzemez neden 1 ay ertelemen lazım. Hamileyken agridiginda ne yapacaksın. Bence tedavini ol
hamilelik planını 1 ay ertelemem lazım anlamında dedim canım. Kürtaj sonrası 3. Ayı doldurup tam korunmayı bıraktık derken bi anda çıktı ara ara sızlıyor. Yumurta döllenmiş olabilirde o yüzden tedavinin sakıncası olur mu bilemedim

Bunun için ertelemene gerek yok ki niye erteleyesin dedim. Eger curuk falansa tehlikeli olur. Hamileyken daha zor

CANIM GİT BİR DR İHMAL ETME DAHA SONRA DAHA ÇOK CANINI SIKABİLİR BU SÜREÇ

ALLAH razi olsun bitanem AMIN iNŞALLAH giysileri boş kaldi yavrumun RABBIM beterinden korusun INŞALLAH yavrunu RABBIM korusun canim cok sagol

İyi akşamlar kızlar. Kurtj sonrasi pk yazmadım belki ama sizi takipteydm.size yakın günlerde yaşadım yaşadıklarınzı adet bekleme vs.
Bnm adetm de normale göre daha fazla gibi sanki.
3.gndeym hala yoğunluk var.
Buarada dn gen test için kan verdm.

Benimde sanki öyle bakalim sonuc ne olcak... genetik test 1 ay sonra cikiyor senin cani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…