Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

Bi sorun olmaz canim eger tam yumurtlama gününe yada sonrasina gelirse röntgen cektirmeden tedavi ol. Röntgen cektirme disinda bi zarari olmaz dis tedavisinin hamileyken zaten özel uyusturucu kullaniliyor

Bi sorun olmaz canim eger tam yumurtlama gününe yada sonrasina gelirse röntgen cektirmeden tedavi ol. Röntgen cektirme disinda bi zarari olmaz dis tedavisinin hamileyken zaten özel uyusturucu kullaniliyor
Rontgenin bir zararı mi var yumurtlamaya yoktur heralde

yumurtlamaya değilde yumurtaya ya da hamilelikte bebeğe zararı vardır. Ben kullanacağı uyuşturucudan çekindim ama randevu aldım gidicem doktora
Cnm internetten bolgelerine gore radyasyon miktarlari var. Bel bolgesinin zararı varken dis gibi uzak ve kucuk bir bolgenin zarari olacagini sanmiyorum ki bu hamilelikte arkadas hamile degil ki

Rontgenin bir zararı mi var yumurtlamaya yoktur heralde

Yani bi kanit yok aslinda zararli diye ama biz eger hamilelik düsünülüyosa nolur ne olmaz diye röntgen cekmiyoruz uyusturucuda hamilelik varsa özel kullaniliyor zaten bi kac saat icinde vücüdtan atiliyor. Yani eger bi sorun vatsa disinde hamile kalmadan tadevi olman en sagliklisi canim BlueSpace

Anladim cnm

Benim ilki 9 haftalikti ikici yavrum 14 haftalikti
çok geçmiş olsun benim de 14 haftalktı.. nerde yaptırıyosunuz genetik testi..kürtajdan kaç gün sonra genetik test için kan verdiniz. benim 18 gün oldu kürtaj olalı..zekai tahir 40. gün gel demişti.

çok geçmiş olsun benim de 14 haftalktı.. nerde yaptırıyosunuz genetik testi..kürtajdan kaç gün sonra genetik test için kan verdiniz. benim 18 gün oldu kürtaj olalı..zekai tahir 40. gün gel demişti.
Hepimize geçmiş olsun canlar.Allah bi daha böyle acılar yaşatmasın.
ankara medicana hastanesinde yaptırdım.
Zaman konusuna gelince bnm doktorum da en az 4_6 hafta sonra demişti.
Allah yardımcımız olsun

2 gündür diş ağrım var. Tam da yumurtlama dönemindeyim doktora gidip tedavi olsam 1 ay daha ertelemem gerekiyo. Bende zaman kaybetmek istemiyorum çok kararsızım
Canım cok gecmis olsun.benimde sanırım disciye gitmem gerek.3 yil once filan köprü dis yaptirmistim.ara ara hafif agri. Oluyordu.yine başladı bu aralar.devlette yaptırmıştı m.baska dr gidemiyorum devkette.hangi dr yaptıysa ona git diyorlar.dr iyiydi ilgiliydi ama offff bizimde 2 ayimiz bitmisti korunmayı bırakacaktık ama disciye gitmem önce.

Hepimize geçmiş olsun canlar.Allah bi daha böyle acılar yaşatmasın.
ankara medicana hastanesinde yaptırdım.
Zaman konusuna gelince bnm doktorum da en az 4_6 hafta sonra demişti.
Allah yardımcımız olsun
Amin canım.. ne kadar ücret aldılar ..bana hemşire dedi 40 gün sonra gel diye , gidince yapmama ihtimalleri de var ..aklımda bulunsun medicana.

canım biz korunmayı bıraktık bi anda çıktı. İnternetten araştırdım, bazen gebelikte diş çürümesi oluyomuş kalsiyum azaldığı için. Acaba bi önceki gebelikten mi oldu dedim. Çünkü bir anda çürüdü dişim. Ama mutlaka gitmek lazım tekrar gebelik olursa daha kötü olabilir

Bende aralığın 5ine kürtaj oldum 8.haftamdaydım ikinci kontrole gittiğimde kalbi durmuştu bebeğimin çok üzücü bi durum ben benim halimden olanı anlarım çok şükür o günler geride kaldı Allah kimseye yaşatmasın.Hemde ilk hamileliğinde böyle bir şeyle karşılaşmak çok ama çok zor şimdi yine hamileyim geçen hafta gittiğimde çok küçüktü göremedim tahminen bir buçuk aylık vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…