- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
- Konu Sahibi leylimley33
-
ALLAH yar ve yardimcimiz olsun canimEvt canm ozelde yaptrdm.
Sekiznci hafta bitmeden cnm
Amin canm.ALLAH yar ve yardimcimiz olsun canim
Benim ilki 9 haftalikti ikici yavrum 14 haftaliktiAmin canm.
Senin kac haftalikti?
hamilelik planını 1 ay ertelemem lazım anlamında dedim canım. Kürtaj sonrası 3. Ayı doldurup tam korunmayı bıraktık derken bi anda çıktı ara ara sızlıyor. Yumurta döllenmiş olabilirde o yüzden tedavinin sakıncası olur mu bilemedim
Rontgenin bir zararı mi var yumurtlamaya yoktur heraldeBi sorun olmaz canim eger tam yumurtlama gününe yada sonrasina gelirse röntgen cektirmeden tedavi ol. Röntgen cektirme disinda bi zarari olmaz dis tedavisinin hamileyken zaten özel uyusturucu kullaniliyor
yumurtlamaya değilde yumurtaya ya da hamilelikte bebeğe zararı vardır. Ben kullanacağı uyuşturucudan çekindim ama randevu aldım gidicem doktoraRontgenin bir zararı mi var yumurtlamaya yoktur heralde
Allah bi daha yaşatmasn tatlmBenim ilki 9 haftalikti ikici yavrum 14 haftalikti
Cnm internetten bolgelerine gore radyasyon miktarlari var. Bel bolgesinin zararı varken dis gibi uzak ve kucuk bir bolgenin zarari olacagini sanmiyorum ki bu hamilelikte arkadas hamile degil kiyumurtlamaya değilde yumurtaya ya da hamilelikte bebeğe zararı vardır. Ben kullanacağı uyuşturucudan çekindim ama randevu aldım gidicem doktora
AMIN cumlemzii korusun canim ❤Allah bi daha yaşatmasn tatlm
Rontgenin bir zararı mi var yumurtlamaya yoktur heralde
AminAMIN cumlemzii korusun canim ❤
Anladim cnmYani bi kanit yok aslinda zararli diye ama biz eger hamilelik düsünülüyosa nolur ne olmaz diye röntgen cekmiyoruz uyusturucuda hamilelik varsa özel kullaniliyor zaten bi kac saat icinde vücüdtan atiliyor. Yani eger bi sorun vatsa disinde hamile kalmadan tadevi olman en sagliklisi canimBlueSpace
çok geçmiş olsun benim de 14 haftalktı.. nerde yaptırıyosunuz genetik testi..kürtajdan kaç gün sonra genetik test için kan verdiniz. benim 18 gün oldu kürtaj olalı..zekai tahir 40. gün gel demişti.Benim ilki 9 haftalikti ikici yavrum 14 haftalikti
Hepimize geçmiş olsun canlar.Allah bi daha böyle acılar yaşatmasın.çok geçmiş olsun benim de 14 haftalktı.. nerde yaptırıyosunuz genetik testi..kürtajdan kaç gün sonra genetik test için kan verdiniz. benim 18 gün oldu kürtaj olalı..zekai tahir 40. gün gel demişti.
Canım cok gecmis olsun.benimde sanırım disciye gitmem gerek.3 yil once filan köprü dis yaptirmistim.ara ara hafif agri. Oluyordu.yine başladı bu aralar.devlette yaptırmıştı m.baska dr gidemiyorum devkette.hangi dr yaptıysa ona git diyorlar.dr iyiydi ilgiliydi ama offff bizimde 2 ayimiz bitmisti korunmayı bırakacaktık ama disciye gitmem önce.2 gündür diş ağrım var. Tam da yumurtlama dönemindeyim doktora gidip tedavi olsam 1 ay daha ertelemem gerekiyo. Bende zaman kaybetmek istemiyorum çok kararsızım
Amin canım.. ne kadar ücret aldılar ..bana hemşire dedi 40 gün sonra gel diye , gidince yapmama ihtimalleri de var ..aklımda bulunsun medicana.Hepimize geçmiş olsun canlar.Allah bi daha böyle acılar yaşatmasın.
ankara medicana hastanesinde yaptırdım.
Zaman konusuna gelince bnm doktorum da en az 4_6 hafta sonra demişti.
Allah yardımcımız olsun
canım biz korunmayı bıraktık bi anda çıktı. İnternetten araştırdım, bazen gebelikte diş çürümesi oluyomuş kalsiyum azaldığı için. Acaba bi önceki gebelikten mi oldu dedim. Çünkü bir anda çürüdü dişim. Ama mutlaka gitmek lazım tekrar gebelik olursa daha kötü olabilirCanım cok gecmis olsun.benimde sanırım disciye gitmem gerek.3 yil once filan köprü dis yaptirmistim.ara ara hafif agri. Oluyordu.yine başladı bu aralar.devlette yaptırmıştı m.baska dr gidemiyorum devkette.hangi dr yaptıysa ona git diyorlar.dr iyiydi ilgiliydi ama offff bizimde 2 ayimiz bitmisti korunmayı bırakacaktık ama disciye gitmem önce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?