- Konu Sahibi leylimley33
-
Tebrik ederim cnm kurtajdan sonra ne kadar bekledinBende aralığın 5ine kürtaj oldum 8.haftamdaydım ikinci kontrole gittiğimde kalbi durmuştu bebeğimin çok üzücü bi durum ben benim halimden olanı anlarım çok şükür o günler geride kaldı Allah kimseye yaşatmasın.Hemde ilk hamileliğinde böyle bir şeyle karşılaşmak çok ama çok zor şimdi yine hamileyim geçen hafta gittiğimde çok küçüktü göremedim tahminen bir buçuk aylık vardır
CANIM TEBRİK EDERİM SAĞLIKLA KUCAĞINDA GÖR EVLADINI İNŞALLAH BİZE NE GÜZEL MORAL OLDUN ALLAH RAZI OLSUN SENDENBende aralığın 5ine kürtaj oldum 8.haftamdaydım ikinci kontrole gittiğimde kalbi durmuştu bebeğimin çok üzücü bi durum ben benim halimden olanı anlarım çok şükür o günler geride kaldı Allah kimseye yaşatmasın.Hemde ilk hamileliğinde böyle bir şeyle karşılaşmak çok ama çok zor şimdi yine hamileyim geçen hafta gittiğimde çok küçüktü göremedim tahminen bir buçuk aylık vardır
BANADA DR ÖYLE DEDİ. ADETE KADAR KORUNMA VERDİ BENİMDE KÜRTAJ 15 MARTTA OLDU HALA ADET BEKLİYORUM ARKADAŞIMTahminen kürtajdan 10-15 gün sonra adet oldum ikinci adetim ocağın 18 inde bitti ondan sonra korunmadım kendimi hazır hissediyodum hamileliğe en son şubat ayının 17sinden adet gördüm ondan sonra adet olmadım 3 ay olmuş galiba kürtaj sonrası zaten rahim toparladığı zaman bebeği kabul ediyormuş korunsanda korunmasanda zamanı gelince oluyo
BEN OĞLUMDA ÇOK RAHAT BİR GEBELİK YAŞADIM CANIM RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINDA GÖSTERSİNSaol canım Allah'ım herkese sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin ve ben hamile oldugumu hiç bilmiyorum anlamıyorum bile Allah yardım ediyo galiba ne kusma ne agrı ne sızı hiç bi şey yok hamile degğilmişim gibi doktora gitmeseydim hamile değilim diyecem nerdeyse
Canım benimde kürtaj sonrası ilk adetim ağrılı gecti.resmen iki büklüm oldum.sicak su koydum kasiklarimda rahatladım.cok şükür 2.adetimde normaldi agrim olmadı.bende pazartesi randevu aldım drdan.bakalım durumlar nasıl merak ediyorum.hersey normalse baslicaktim ama benim diş isim çıktı sanırım ertelicem 1 ay gibi dahaKızlar kürtajdan sonra ilk adeti oldum 3 gün sürdü baktım bitmiş 3 gün sonra yine koyu kahve gelmeye başladı çok kötü Kasık ağrım var başına gelen varmı Dr gitsem mi
Canm eşimin kurum karşılıyo hatta ben de biAmin canım.. ne kadar ücret aldılar ..bana hemşire dedi 40 gün sonra gel diye , gidince yapmama ihtimalleri de var ..aklımda bulunsun medicana.
Canm eşmin kurum karşıliyo bn para vermedim.imzalarkn goz ucuyla baktım 780 kusur yaziyodu yanılmıyosamAmin canım.. ne kadar ücret aldılar ..bana hemşire dedi 40 gün sonra gel diye , gidince yapmama ihtimalleri de var ..aklımda bulunsun medicana.
canım aynı durumdayız. Bugün gittim dişçiye ama adam resmen ne yapsamda yolsam derdindeydi. 10 tane dolgu 2 tane köprü saydı banaKızlar iyi akşamlar.nasılsınız.ben ne güzel 2 ayımı doldurdum korunmayı birakicam derken diş ağrım çıktı ortaya.yarın özel disciye gideyim diyorum.hep devlete gittim diş icin ama memnun kalmadım.ozelde cok pahalıdır simdi.benim kopru disim vardı.2013 de yaptırdım ama hic rahat edemedim.kopru disimde agri oluyor.hic sevmiyorum o koltuğu ama mecburum.bu arada yeniden teyze oluyormusum.kizkardesim hamileymis.3.yegenim geliyor.darısı bizlere inşallah
Amin canım.
Bu olay sonrası şu an kendini hazır hissetmeyen bir benmiyim kızlar?
Hala cok mutsuzum bu duygusal açlığımı sürekli tatli yiyerek gidermeye çalışıyorum. Acaba insulin direncim şekerim ne durumda
Ne kadar süre sonra 2.kez hamile oldunuz?Bende aralığın 5ine kürtaj oldum 8.haftamdaydım ikinci kontrole gittiğimde kalbi durmuştu bebeğimin çok üzücü bi durum ben benim halimden olanı anlarım çok şükür o günler geride kaldı Allah kimseye yaşatmasın.Hemde ilk hamileliğinde böyle bir şeyle karşılaşmak çok ama çok zor şimdi yine hamileyim geçen hafta gittiğimde çok küçüktü göremedim tahminen bir buçuk aylık vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?