- Konu Sahibi leylimley33
-
36. Günde olmuştum bende.Kizlar ya ben hala adet olmadim testte yaptim negativ cikti acaba kürtajdan sonra adetim uzadimiki? 33 Gün gecti kürtaj olali
Normalde 40 gün içinde gelmesi lazım gelmezse doktora git36. Günde olmuştum bende.
Merhaba canm.Merhabalar, kürtaj sonrası ilk adetim bitti aslında doktor bi kere adet gör yeterli demişti ama genetik testleri yaptırdık sonucu bekleyip sonra hamilelik düşündük ama bi yandan acaba beklemesek mi düşünceleri kemiriyor, bu arada sağ yumurtalıkta kist oluşmuş inşallah sorun çıkarmaz doktor zararsız demişti ama bilemedim
Ins..canim hayirlisi neyse o olsun Rabbim sanada en kisa zamanda zekrar hamile kalmayi nasip etsin ins.Selam kizlar bir kac gundur giremedim. Bugun internetten laboquick marka ovulasyon testi siparis verdim. Adetim bitti aşırı yoğundu diyemem, ağrılıda olmadı sizler ne durumdasiniz
Nida86 cnm senin bebeginin olmasi cok buyuk sans birde 1 saglikli gebelik gecirmen piskolojik olarak buyuk destek insallah kardeside olur:)
Selam kizlar bir kac gundur giremedim. Bugun internetten laboquick marka ovulasyon testi siparis verdim. Adetim bitti aşırı yoğundu diyemem, ağrılıda olmadı sizler ne durumdasiniz
Nida86 cnm senin bebeginin olmasi cok buyuk sans birde 1 saglikli gebelik gecirmen piskolojik olarak buyuk destek insallah kardeside olur:)
hadi bakalım rast gele canım. güzel haberlerini bekliyoruzKizlar bende yumurtlama haftamdayim degerlendirmeye calisiyorum insallah hepimiz en kisa zamanda guzel haberler veririz birbirimize
Insallah en kisa zamanda olursun canimhadi bakalım rast gele canım. güzel haberlerini bekliyoruz
adet olmak ne kadar güzel birşeymiş yaaa ben şiştim vallahi
Biz galiba ayni günlerde düsük yapmisiz bende 35. Gpndeyim häslüa olmäadim ayni durumdayimiyi yapmışsın canım bende aldım netten adetten sonra başlarım diorum bugün 34. gün adet yok hala
ama fena şiştim kocaman bir göbek oldu.
bende aynı markayı aldım canım inşallah ilk aydan gebe kalırsın sağlıkla bizede moral olursun
benim 15 mart canım senin ne zaman sanada geçmiş olsun kaç haftalıktıBiz galiba ayni günlerde düsük yapmisiz bende 35. Gpndeyim häslüa olmäadim ayni durumdayim
14 mart kanamam basladi 15 martta kürtaj oldum 10. Haftada kontrole gittim kalbi durmus 7 haftalikken bekletti doktor bi kac hafta kendim düsük yapiyim diye ama kanamam asiri fazla olunca mecbur kürtaj oldum.. senin kac haftalikti sanada gecmis olsun.
Cnm seninde yakındır adetin. Bakalim ovulasyon testini kullanabilecekmiyimiyi yapmışsın canım bende aldım netten adetten sonra başlarım diorum bugün 34. gün adet yok hala
ama fena şiştim kocaman bir göbek oldu.
bende aynı markayı aldım canım inşallah ilk aydan gebe kalırsın sağlıkla bizede moral olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?