- 26 Mart 2017
- 168
- 100
- 53
- 39
- Konu Sahibi leylimley33
-
- #1.001
Ben kanamamin basladigi günden itibaren sayiyorum zaten 1 gün var arada 35 gün oldu iste.. bu arada adetim geldi ilk defa bu kadar sevindim geldigine darisi senin basina..canım benim 5+6 haftalık iken oldu. düşük kanaması sonrasında değerim düşmedi kürtaj olmak zorunda kaldım. dış gebelikmiş benim. aynı gün kürtaj olmuşuz sen kaçıncı gündesin ben eksikmi fazlamı sayıyorum yaa
rabbim bir daha göstermesin hiçbirimize
Cnm gozun aydin adet olmussun. Bu arada benim adetim bitti ama lekelenme devam ediyor neden acaba 1 hafta olmus baslayalıBen kanamamin basladigi günden itibaren sayiyorum zaten 1 gün var arada 35 gün oldu iste.. bu arada adetim geldi ilk defa bu kadar sevindim geldigine darisi senin basina..
Amin amin ins. Olmaz bidaha benim ilk hamileligim dis gebelik olmustu 4 ay sonra tekrar hamile kaldim. Benim yumurtlamamda biraz sorun var gec yumurtluyorum galiba ilk hamile kalisim bi sene sürmüstü burdaki doktorlar nedenini bulamamisti bi sorun yok demislerdi düsük yaptiktan sonra türkiyede gittim kontrole ordada bisey bulamadilar ama kisa süreligine gittigim icin yumurtlama takibi yapilamadi tabi.. doktorum bana metformin vermisti dene eger 3 ay icinde hamile kalmassan bunu ic demisti ictigim ay hamile kalmistim 3. Gebeligimdede ictim metformin ondada hemen hamile kaldim ama malesef düsük oldu.. bakalim bu sefer ne olcak hersey Allahtan tabi hayirlisini verir ins.
Cnm gozun aydin adet olmussun. Bu arada benim adetim bitti ama lekelenme devam ediyor neden acaba 1 hafta olmus baslayalı
Ben kanamamin basladigi günden itibaren sayiyorum zaten 1 gün var arada 35 gün oldu iste.. bu arada adetim geldi ilk defa bu kadar sevindim geldigine darisi senin basina..
Amin amin ins. Olmaz bidaha benim ilk hamileligim dis gebelik olmustu 4 ay sonra tekrar hamile kaldim. Benim yumurtlamamda biraz sorun var gec yumurtluyorum galiba ilk hamile kalisim bi sene sürmüstü burdaki doktorlar nedenini bulamamisti bi sorun yok demislerdi düsük yaptiktan sonra türkiyede gittim kontrole ordada bisey bulamadilar ama kisa süreligine gittigim icin yumurtlama takibi yapilamadi tabi.. doktorum bana metformin vermisti dene eger 3 ay icinde hamile kalmassan bunu ic demisti ictigim ay hamile kalmistim 3. Gebeligimdede ictim metformin ondada hemen hamile kaldim ama malesef düsük oldu.. bakalim bu sefer ne olcak hersey Allahtan tabi hayirlisini verir ins.
gözün aydın bir tanem inşallah bu sefer sağlıklı gebelik haberlerini alırızBende 2.adetimi bugün oldm. Kadin doguma kontrole de gittim. Doktor korunmaniza gerek yok dedi. Genetikten sonucumun gelmesini bekliyorum. O sonuc cikana kadar da hamile olursam artik sonrasinda baslarim tedaviye.
canım korkma allahın izniyle birşey olmaz bende oğluma miyon varken gebe kaldım dr bile şaşırdı o zamanKızlar hepinize günaydın.bende dün dr gittim.alttan muayene etti.dr beni hemen hatırladı zaten.sende rahimde perde vardı degil mi dedi.evet dedim.2 ay korunduk dedim.ama yine de tekrar muayene olmak istedim dedim.bakti.artık korunmayın dedi.bir ay daha folikasit kullan dedi.rahimde perde olunca kafam hic rahat degil dedim.dedi hemen hamile oldugunu ogrendigin an progestana başladı dedi.cok asiri kalabalıktı.cok iyi konuşmadım.allahkorusun tekrar ayni sey olursa dedi perde icin ameliyat olman gerekir dedi.Bilmiyorum cok şükür oglum da iyi bir gebelik gecirdim.hic bir problemim olmadı.ogluma hamileykende perde varmis ama farkedilmemis.Allaha siginiyorum insallah tekrar ayni seyleti yasamam.bugün disciye gidicem.dis tedavisi sonrası artık korunmayacagim.insallah hersey gönlümuCe olur.amin
Adet bu kadar uzun sürünce yumurtlama dönemine gelmisim programa gore bugunde test gelir. Kullanim ile ilgili bir onerin var mı acabacanım yaaa çok sevindim adet olmana o zaman benimde yakında gelir. bende gelse öyle sevineceğim millet adet olmak istemez biz adetin yolunu gözlüyoruz nasıl bir süreç yaşıyoruz yaa rabbim hakkımızda hayırlısı olsun
sendemi dış gebelik geçirdin iğne vurdularmı sana canım süreç nasıl işledi sende anlatırsan çok seviniim. dış gebelik sonrası dr ne kadar koruma verdi. dış gebelik sonrasınde rahim filmi çektirdin mi ? amma soru soruyorum canım yaaa... kusura bakma
canım rabbim sağlıkla sanada evlad nasip etsin rabbim sağlıkla hayırlısı ile kucağını doldursun.
bende geç yumurtluyormuşum. 14-15 günler sanırdım hamile kaldığım ay 17. gün yumurtladım yumurtlama testi kullandım gebe kaldığım ay. tavsiye ederim canım sanada.
canım sabahları 4 saat idrarınla yap az sıvı tüketimi ile yapmanı tavsiye ederim saat 11 gibiAdet bu kadar uzun sürünce yumurtlama dönemine gelmisim programa gore bugunde test gelir. Kullanim ile ilgili bir onerin var mı acaba
18lik aldım yetmezse gene alirim 2 gunde elime ulasti. Tmm dedigini dikkate alicam. Birde siz folik asite ne zaman basliyorsunuz.canım sabahları 4 saat idrarınla yap az sıvı tüketimi ile yapmanı tavsiye ederim saat 11 gibi
adet döngün belli değil o yüzden 9. günden başlayarak yap kaçlık test aldın ben ilk döngü uzun olabilir diye 30luk yumurtlama testi aldım.
İki çizgi silik çıkmaya başladığında birkaç gün içinde yumurtlama olacağını gösterir iki çizgide aynı koyulukta olduğunda ise o gün özel günün o gün ve ertesi günün sabahı ve akşamı değerlendir derim testleri yap burdan foto atarsan bakarız birlikte canım
18lik aldım yetmezse gene alirim 2 gunde elime ulasti. Tmm dedigini dikkate alicam. Birde siz folik asite ne zaman basliyorsunuz.
Ben bugun basladim doktorum bana kesdirtmisti ben gebelik oncesinde baslamistim. Birde hangi marka iciyorsunuz
canım yaaa çok sevindim adet olmana o zaman benimde yakında gelir. bende gelse öyle sevineceğim millet adet olmak istemez biz adetin yolunu gözlüyoruz nasıl bir süreç yaşıyoruz yaa rabbim hakkımızda hayırlısı olsun
sendemi dış gebelik geçirdin iğne vurdularmı sana canım süreç nasıl işledi sende anlatırsan çok seviniim. dış gebelik sonrası dr ne kadar koruma verdi. dış gebelik sonrasınde rahim filmi çektirdin mi ? amma soru soruyorum canım yaaa... kusura bakma
canım rabbim sağlıkla sanada evlad nasip etsin rabbim sağlıkla hayırlısı ile kucağını doldursun.
bende geç yumurtluyormuşum. 14-15 günler sanırdım hamile kaldığım ay 17. gün yumurtladım yumurtlama testi kullandım gebe kaldığım ay. tavsiye ederim canım sanada.
18lik aldım yetmezse gene alirim 2 gunde elime ulasti. Tmm dedigini dikkate alicam. Birde siz folik asite ne zaman basliyorsunuz.
Ben bugun basladim doktorum bana kesdirtmisti ben gebelik oncesinde baslamistim. Birde hangi marka iciyorsunuz
Ben folbiol iciyordum ama bana b12 ve folik asit beraber olan bir narka onermisti unuttum gitti bakalim mesaj attim cvp verir herladecanım banada kestirdi adetle başlarsın dedi. adeti bekliyorum ondan içmiyorum
ismini bilmiyorum 90lık küçük bir kutu içinde minicik zaten
ama infolic iyi diye duydum ondan mı alsam diye düşünüyorum
Bana bu kadar uzun kullanma diyerek biraktirtti bende bugun basladim bir turlu dedigi vitamini bulamadigim icin baslayamamistim simdi folbiol aldim bende ne yapayimBen folikasiti hic birakmadim elevit kullaniyorum ben icinde baska vitaminlerde var ilk gebeligimde gynefam kullanmistim onda omega 3te var gebelik olusursa ona baslicam..
Bana bu kadar uzun kullanma diyerek biraktirtti bende bugun basladim bir turlu dedigi vitamini bulamadigim icin baslayamamistim simdi folbiol aldim bende ne yapayim
Onemli cunku b12li folik asitler kani imceltiyormus ve boyle bir tane kullan dedi. Birde folbiol 5000mcg folik asit iceriyor bu cok fazla mesela bunu onermemisti.Bence ilacin ismi o kadarda önemli degil icerik ayni olduktan sonra.
Çok sag ol Canım.canım korkma allahın izniyle birşey olmaz bende oğluma miyon varken gebe kaldım dr bile şaşırdı o zaman
oysa o kadar dr bakıyordu gebelik öncesi görmedimi bilemidim. miyon ile oğlumu taşıdım ve sezeryan doğumda miyon ve bebek alındı. oğluma kavuştum.
Sonra 2. bebeği isterken yine miyon oluşmuş, bu sefer gebe kalamadım miyon nedeniyle iki kapalı operasyon oldum temmuz ve kasımda 3 aysonrada yeni gebelik oldu ama dış gebelik ile sonuçlandı.
hakkımızda hayırlısı olsun sende korkma inşallah herşey güzel olacak
Yok canim bana igne falan yapilmadi ilac verdiler bi hafta falan kanamam oldu adet gibi gecmisti ne cok ne az kanamam oldu.. rahim filmi falanda cekilmedi burdaki doktorum ondan bahsetmedi bile türkiyedeki doktorum eger hamile kalamassam 3 4 ay icinde yaptirmami tavsiye etmisti, iki ay korun demisti ben bi bi korundum ama zaten 4. Ay hamile kaldim o zamanlar ovulasyon testi falan kullanmamistim ama kullaniyorum artik..
Ins. Olursun biran önce varmi agrin falan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?