Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

Fiziksel olarak mi yoksa piskolojik olarak mi boyle sizi yoruyorum lutfen kusuruma bakmayın, bende olucam ve nasil olmasi gerektigine karar veriyorum
Canım çok yandı inlettim ortalığı bir parça kaldı tekrar aynı işlemi yaptı öldüm öldüm dirildim çok zor cumartesi günü oldum çarşamba günü acil tekrar gittim budefa kan birikmiş deyip yeniden operasyon geçirdim budefa uyutuldum
uyutunca hiç bir şey duymuyorsun taburcu olup çıkıyorsun

Canım cok gecmis olsun sanada.rabbim bir daha yasatmasin.bende 38 yaşındayım.6 hafta 3 gunlukken kürtaj oldum.doktorlarin bazıları 2 3 ay korunun diyor bazıları sizin dr gibi korunma vermiyor.neye dayanarak korun veya korunma diyorlar merak ediyorum.bana kalsa hic korunmak istemiyorum ama dr oyle deyince akan sular duruyor

Canım benim arkadaşım la konuştum 39 yaşında benden iki ay önce Kürtaj oldu doktor 2 ay korun dedi şimdi daha olmadı diyor keşke korunmasaydim
Bana doktor korun demedi sordum ikidefa olur gerek yok korunmaya dedi hatta olmazsa gel dedi yaşından dolayı yumurta tembelliği olduğu için ben inofollik kullanıyorum şansımı deneyecegim
Hayırlısı Allah dan yumurta geliştirici ayrıca folik asit

Bana 2 adet donemi yapma dedi hemen hamile kalmayın rahmin toparlanmasına izin verin

Bana doktorum korunma dedi ben korunmuyorum walla kızlar çok heyecanlı :) bakarsınız bu sefer sağlıkla olur :))
İçimde garip bi his var olacakmış gibi sanki ama 29 Mart'a kadar sabredip beklicem.
Peki siz kürtajdan kaç gün sonra regl oldunuz?

Valla benimde hiç korunasım yok ama iste...daha ben regl olmadım.bugün 26.gun kürtaj olalı.zaman cabuk gecsin istiyorum

Canım ben 9 subatta kürtaj oldum.ayın 16 sinda da kürtaj sonrası muayene oldum.2 ay korunun dedi.sanirim nisan 15 ten sonra bırakırım
tam 9 gün varmış aramızda..
Walla canım ben bikaç makale okudum kürtajdan sonra korunmayınca hamile kalma ihtimali daha yüksekmiş bir de doktorum da korunma diyince bıraktım oluruna.. Sen bilirsin ama bence reglden sınra korunma

Canım benim dokdorum banada korun demedi hatta ben olurmu diye sordum olur dedi olmasada gel dedi ben kurtajdan 28 gün sonra adet oldum ilkdefa buay şansımı deneyecegim hayırlısi Allah dan

Merhaba kızlar.nisan 2016 da adetim 3 gün geçince hamile olduğumu öğrendim fakat 7 haftalıkken kalbi atmadığı için kürtaj oldum.kürtajdan 1 hafta sonra kontrole gittiğimde parça kaldığı için tekrar kürtaj oldum.10 gün ilişki yasağından sonra adet olana kadar korunduk.Sonra korunmayı bıraktık.Tabi bu arada önceden 5 gün adet görebilen ben kürtajdan sonra 3 günü zor görmeye başladım. 5ay hamile kalamadığım için klomen kullanmaya başladım.İlk kullandığım ay çatlatma iğnesi olmadım hamilede kalamadım.ikinci kullanışımda çatlatma iğneside oldum fakat yine olmadı.Geçen ay rahim filmi çekildim tüplerim acık cıktı fakat yine kalamadım.bu ayda beklemedeyim.Allah tüm isteyenlere sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

Valla canım bende hemen tekrar hamile kalmak istiyorum .ama kafam karisik.dr neden 2 ay dedi diye.sizin dr lar hic korunma vermemis.dr bu konuda ayriliyor galiba.yasiniz kac ben 38 yasindayim.biz kasim gibi bebek istemistik calismalara basladik.21 aralik son adet tarihimdi ve hamile kaldim.yani cok şükür cabuk hamile kaldim ama kürtaj oldum o ayri konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…