- 6 Şubat 2017
- 2.801
- 6.397
- 78
- Konu Sahibi leylimley33
-
Evet hatırlamak bile istemiyorummUyanıkken kürtaj olmayı önermiyormiyormusun local anestezi mi oneriyorsunuz
Fiziksel olarak mi yoksa piskolojik olarak mi boyle sizi yoruyorum lutfen kusuruma bakmayın, bende olucam ve nasil olmasi gerektigine karar veriyorumEvet hatırlamak bile istemiyorumm
Aman kardeşim çok zor çok acı çektim
Canım çok yandı inlettim ortalığı bir parça kaldı tekrar aynı işlemi yaptı öldüm öldüm dirildim çok zor cumartesi günü oldum çarşamba günü acil tekrar gittim budefa kan birikmiş deyip yeniden operasyon geçirdim budefa uyutuldumFiziksel olarak mi yoksa piskolojik olarak mi boyle sizi yoruyorum lutfen kusuruma bakmayın, bende olucam ve nasil olmasi gerektigine karar veriyorum
Canım cok gecmis olsun sanada.rabbim bir daha yasatmasin.bende 38 yaşındayım.6 hafta 3 gunlukken kürtaj oldum.doktorlarin bazıları 2 3 ay korunun diyor bazıları sizin dr gibi korunma vermiyor.neye dayanarak korun veya korunma diyorlar merak ediyorum.bana kalsa hic korunmak istemiyorum ama dr oyle deyince akan sular duruyorKızlar bende Biray önce Kürtaj oldum
8 haftalık Kürtaj oldum bebeğimin kalp atışları alınmadi
Regli oldum bitti kurtajdan sonra doktor korunma vermedi 38 yaşındayım mayısta 19 yıllık evli olacağım
Yumurta tembelliği var bende onun için inofollik kullanıyorum buay Kürtaj oldugum bebegimdede inofollik kullandım hamile kaldım inşallah sağlığıyla gelsin miniklerimiz
Kürtajı canlı canlı olmayı kabul ettim anlatmak istemiyorum tavsiye etmiyorum çünkü çok çektim...
Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse nasip etsin hayırlısını versin inşallah
Rabbim hayırlı kilsin inşallah hepimizden güzel haberler gelir bat 27 mart
Allah'ım hayırlısıyla sağlığıyla imanlı güzel huylu evlatlar tummmm isteyenlere nasip etsin inşallah
Canım benim arkadaşım la konuştum 39 yaşında benden iki ay önce Kürtaj oldu doktor 2 ay korun dedi şimdi daha olmadı diyor keşke korunmasaydimCanım cok gecmis olsun sanada.rabbim bir daha yasatmasin.bende 38 yaşındayım.6 hafta 3 gunlukken kürtaj oldum.doktorlarin bazıları 2 3 ay korunun diyor bazıları sizin dr gibi korunma vermiyor.neye dayanarak korun veya korunma diyorlar merak ediyorum.bana kalsa hic korunmak istemiyorum ama dr oyle deyince akan sular duruyor
Canım test yaptırdım evet hamileymişim :)Insallah hamilesindir
Allah'ım kucağıniza almayı nasip etsin inşallahCanım test yaptırdım evet hamileymişim :)
Bana 2 adet donemi yapma dedi hemen hamile kalmayın rahmin toparlanmasına izin verinCanım cok gecmis olsun sanada.rabbim bir daha yasatmasin.bende 38 yaşındayım.6 hafta 3 gunlukken kürtaj oldum.doktorlarin bazıları 2 3 ay korunun diyor bazıları sizin dr gibi korunma vermiyor.neye dayanarak korun veya korunma diyorlar merak ediyorum.bana kalsa hic korunmak istemiyorum ama dr oyle deyince akan sular duruyor
Çok sevindim bizede dua et hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım, kolaylıkla hamile kalalım, bebeklerimiz sağlıklı aklı başında olsunCanım test yaptırdım evet hamileymişim :)
Valla benimde hiç korunasım yok ama iste...daha ben regl olmadım.bugün 26.gun kürtaj olalı.zaman cabuk gecsin istiyorumBana doktorum korunma dedi ben korunmuyorum walla kızlar çok heyecanlı :) bakarsınız bu sefer sağlıkla olur :))
İçimde garip bi his var olacakmış gibi sanki ama 29 Mart'a kadar sabredip beklicem.
Peki siz kürtajdan kaç gün sonra regl oldunuz?
Canım hayırlı ugurlu olsun.sağlıkla dogsun insallahCanım test yaptırdım evet hamileymişim :)
Daha erken sanırım regl için su gibi geçsin zaman inşallah :)Valla benimde hiç korunasım yok ama iste...daha ben regl olmadım.bugün 26.gun kürtaj olalı.zaman cabuk gecsin istiyorum
Canım ben 9 subatta kürtaj oldum.ayın 16 sinda da kürtaj sonrası muayene oldum.2 ay korunun dedi.sanirim nisan 15 ten sonra bırakırımDaha erken sanırım regl için su gibi geçsin zaman inşallah :)
Ne zaman bırakacaksın korunmayı?
2 ay degilde hani 2 adet donemi diyorlar sankiCanım ben 9 subatta kürtaj oldum.ayın 16 sinda da kürtaj sonrası muayene oldum.2 ay korunun dedi.sanirim nisan 15 ten sonra bırakırım
tam 9 gün varmış aramızda..Canım ben 9 subatta kürtaj oldum.ayın 16 sinda da kürtaj sonrası muayene oldum.2 ay korunun dedi.sanirim nisan 15 ten sonra bırakırım
Sağol canım tabi ki ederimÇok sevindim bizede dua et hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım, kolaylıkla hamile kalalım, bebeklerimiz sağlıklı aklı başında olsun
Canım benim dokdorum banada korun demedi hatta ben olurmu diye sordum olur dedi olmasada gel dedi ben kurtajdan 28 gün sonra adet oldum ilkdefa buay şansımı deneyecegim hayırlısi Allah dantam 9 gün varmış aramızda..
Walla canım ben bikaç makale okudum kürtajdan sonra korunmayınca hamile kalma ihtimali daha yüksekmiş bir de doktorum da korunma diyince bıraktım oluruna.. Sen bilirsin ama bence reglden sınra korunma
Valla canım bende hemen tekrar hamile kalmak istiyorum .ama kafam karisik.dr neden 2 ay dedi diye.sizin dr lar hic korunma vermemis.dr bu konuda ayriliyor galiba.yasiniz kac ben 38 yasindayim.biz kasim gibi bebek istemistik calismalara basladik.21 aralik son adet tarihimdi ve hamile kaldim.yani cok şükür cabuk hamile kaldim ama kürtaj oldum o ayri konutam 9 gün varmış aramızda..
Walla canım ben bikaç makale okudum kürtajdan sonra korunmayınca hamile kalma ihtimali daha yüksekmiş bir de doktorum da korunma diyince bıraktım oluruna.. Sen bilirsin ama bence reglden sınra korunma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?