- Konu Sahibi leylimley33
-
- #1.021
Cnm guzel koruduysan maydonoz suyu ya da sarı kantaron çayı içseneANLADIM CANIM SEN YURTDIŞINDASIN SANIRIM. BENİM BU SABAH AĞRIM OLDU BİRAZ GELİYORMU DEDİM YOK GELEN. KENDİMİ ÇOK KEYİFSİZ HİSSEDİYORUM. BİLEMİYORUM UMARIM YAKINDIR GELMESİ
korunduk canım yaa maydonoz suyu yapıyorum maydonozu yiyiyorum bol bolCnm guzel koruduysan maydonoz suyu ya da sarı kantaron çayı içsene
Cok gecmis olsun canim insallah cok cabuk atlatirsin bu dis isiniKızlar selam.benim bugün öğlen 12 de dis randevum var.köprü disim yenilenecek.bir disimede kanal tedavisi uygulanacak.disciye. cok gidip geldim ama o koltuğa oturmak ağzımı saatlerce acik tutmak geriyo beni simdiden.dis dr vurulan igne bile zarar vermiyor. Bebege diyor.ama kadın dogum dr da ilk 3 ay yasak diyot dise.bende dis tedavisi olup ondan sonra birakucam korunmayı.sizler nasilsiniz.adet olmayı bekleyenler gelecek merak etmeyin stres yapmayin.ben ilk adetimi 31.gün oldum
2.yide 26.gun oldum.dr bana 1 ay folikasit kullan dedi.ben kurtaj olali 2 aydir folikasit kullanıyorum zaten hic kullanasim yok ama dr 1 aydaha kullan dedi.Allahim onsallah bu kez saglikli hamileliklerimizolur bugünleri geride birakiriz inşallah
Kızlar selam.benim bugün öğlen 12 de dis randevum var.köprü disim yenilenecek.bir disimede kanal tedavisi uygulanacak.disciye. cok gidip geldim ama o koltuğa oturmak ağzımı saatlerce acik tutmak geriyo beni simdiden.dis dr vurulan igne bile zarar vermiyor. Bebege diyor.ama kadın dogum dr da ilk 3 ay yasak diyot dise.bende dis tedavisi olup ondan sonra birakucam korunmayı.sizler nasilsiniz.adet olmayı bekleyenler gelecek merak etmeyin stres yapmayin.ben ilk adetimi 31.gün oldum
2.yide 26.gun oldum.dr bana 1 ay folikasit kullan dedi.ben kurtaj olali 2 aydir folikasit kullanıyorum zaten hic kullanasim yok ama dr 1 aydaha kullan dedi.Allahim onsallah bu kez saglikli hamileliklerimizolur bugünleri geride birakiriz inşallah
Cnm bu ovulasyon testi icin ben 4 saat tutamadim idrarimi en fazla 2 saat neyse sence boyle devam mi edeyim yoksa sabah ilk idrarla yapmak daha mi kotu olur. Bu arada 10 gun olmus adetim baslayali sonuc negatif cikti silik bile degilkorunduk canım yaa maydonoz suyu yapıyorum maydonozu yiyiyorum bol bol
canım önerilen 4 saat ama ben 2-3 saatlik idrarla yaptım önemli olan çok sıvı alımı yapmadan yapmak bu testiCnm bu ovulasyon testi icin ben 4 saat tutamadim idrarimi en fazla 2 saat neyse sence boyle devam mi edeyim yoksa sabah ilk idrarla yapmak daha mi kotu olur. Bu arada 10 gun olmus adetim baslayali sonuc negatif cikti silik bile degil
Teşekkür ederim canım.evet mersinliyim.siz mersinde mi oturuyorsunuzçok geçmiş olsun canım ihmal etmemen iyi olmuş dişini.
canım daha öncede sordum 33 var nickinin sonunda mersinlimisin bende mersinliyimde
Sag ol canim.hala uyuşuk ağzım.normalw donseydim.1 mayısta diger randevum.simdilik gecici koydu.sanırım 1 ay ı bulurCok gecmis olsun canim insallah cok cabuk atlatirsin bu dis isini
Canım sonucun iyi cikmis masallah insallah diğeri de güzel çıkar.bende rahimde perde varmış.ama dr korunmayın dedi.benimde 8 yasinda vok şükür bir oglum var.ona hamileyken hicbir sorunum olmamıştı.suan dis tedavisine basladim.sanirim 1 aysonra filan bende korunmayi bırakırımTekrar merhaba arkadaşlar bugun kan pıhtılaşma testimin sonucu cikmis. Ve hersey normal. Cok sevindm sizlerle paylasmak istedim. Simdi tek bir testimiz kaldi esim ve benim kromozom anomalisi o da insallah mayisin basinda cikcaktir. İnsallah ondada bir sorun cikmaz ama korkuyorum ya cikarsa diye. Doktor 100 kisiden birinde oluyor o sorun dedi. Kotu cikarsa napcaz dedm onu cikinca konusurz dedi. Simdide aklma o takildi. Siz bu konuda biseyler biliyormusunuz?
Ben buradan yazarım 2 gunde geldi bitecek gibiyken yeniden alirim diye dusunmustum bakalım ne zaman yumurtlama olacak takvimlere gore yrn baslıyor ama dedigim gibi silik cizgi bile yoktucanım önerilen 4 saat ama ben 2-3 saatlik idrarla yaptım önemli olan çok sıvı alımı yapmadan yapmak bu testi
normal canım kürtajdan sonraki ilk adetinle başladın adet döngün uzun olabilir onun için sana daha çok test alaydın dedim
normalde 10-20 günler arası oluyor ama bizim adetler kürtaj sonrası uzun olabilir bunun için geç yumurtlama yaşayabiliriz çok merak ediyordum silik çizgi ve arkasından çift koyu çizgiyi ne zaman göreceksin
ANLADIM CANIM SEN YURTDIŞINDASIN SANIRIM. BENİM BU SABAH AĞRIM OLDU BİRAZ GELİYORMU DEDİM YOK GELEN. KENDİMİ ÇOK KEYİFSİZ HİSSEDİYORUM. BİLEMİYORUM UMARIM YAKINDIR GELMESİ
İnşallah guzek haberler verirsin canım bize.ben hic bat oncesi gebelik testi yapmadım.ama erken gebelik testletiyle belli olur herhalde.yada regl günün geçince yap zaten 2 gün kalmışMrb arkadaslar adetıme ıkı gın var gebelik bekliyoruz yne her ay oldgu gbi..yarın bir test yapmayı dusunuyorm sizce cıkar mı
Mrb arkadaslar adetıme ıkı gın var gebelik bekliyoruz yne her ay oldgu gbi..yarın bir test yapmayı dusunuyorm sizce cıkar mı
Yurtdisindayim suan ama cok sık gidip geliyorum türkiyeye.
Ins. Gelirde sende rahazlarsi..
Insallah bebis vardır bizide merakta bırakmaMrb arkadaslar adetıme ıkı gın var gebelik bekliyoruz yne her ay oldgu gbi..yarın bir test yapmayı dusunuyorm sizce cıkar mı
Zannetmiyorum bendede oldu adet oldum. Ignr olali kac gun oldu yakinda olursunbenim daha gelmez nedeni ise dün yumurta akı kıvamında akıntım vardı sanırım yeni yumurtladım 37. günüm bugün 14 gün sonra adet gelecek daha vaktim var
Hadi insallah hamilesindir canim benimde 1 haftam var insallah bu ay guzel haberler aliriz hic belirtin var miMrb arkadaslar adetıme ıkı gın var gebelik bekliyoruz yne her ay oldgu gbi..yarın bir test yapmayı dusunuyorm sizce cıkar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?