- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi leylimley33
-
- #1.041
Zannetmiyorum bendede oldu adet oldum. Ignr olali kac gun oldu yakinda olursun
BİLİYORSUN GEBELİK İLE ADET BELİRTİLERİ AYNI HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN CANIMCnlarım bes gundur göğüslerim aşırı hassas çok acıyo dokunnca ble ve bgun bel ağrım var ama bunlar adetten once de oluyordu kafam karısık bilemedim ki
öylemi bak buna sevindim canım yaa allah senden razı olsun
28. gün iğneden bu yana
Ins. Olursun canim herseyin bi vakti zamani var söylemesi kolay biliyorum ama tafana takmamaya calis insan rahat olunca daha kolay oluyo.Insallah hepimiz iyi haberler alırız canlarım artık gercekten çok istyoruz eşim de ben de.. Bes ay oldu kürtaj olalı sabırla her ay bekliyoruz ama olmadı her ay yeni umutlarla yıne bekledık hep bu ay da olmazsa doktora gtmeyı dusunuyorum...
Benim 26. günüm kürtaj olalı..ama 1 haftadır çok akıntım var, bazen çok beyaz oluyo bazen kahverengi..bende yumurtlama sandım da sizn kürtajdan kaç gün sonra geldi adet.?Zannetmiyorum bendede oldu adet oldum. Ignr olali kac gun oldu yakinda olursun
Cnm bence en kotu 5 gune olursunöylemi bak buna sevindim canım yaa allah senden razı olsun
28. gün iğneden bu yana
Cnm korkma yap test. Bugun du demi adetin olmadin heraldeKürtajdan onceki hamileliğimde bir gun once ckmstı.. Ama cesaretm de yok gecen ay tam yapmıstım bi saat sonra da hasta olmustum yıne oyle olr dye korkuyorum
Canim olmazsa bir rahim filmi cektirtInsallah hepimiz iyi haberler alırız canlarım artık gercekten çok istyoruz eşim de ben de.. Bes ay oldu kürtaj olalı sabırla her ay bekliyoruz ama olmadı her ay yeni umutlarla yıne bekledık hep bu ay da olmazsa doktora gtmeyı dusunuyorum...
Benim 32.gun olduBenim 26. günüm kürtaj olalı..ama 1 haftadır çok akıntım var, bazen çok beyaz oluyo bazen kahverengi..bende yumurtlama sandım da sizn kürtajdan kaç gün sonra geldi adet.?
Cnm benim insallah rabbim hayrlısyla bir evlat verie uzlme dua et lutfenMerhaba kizlar 9. Ayin 21 de kurtaj oldum 7 ay oldu nerdeyse bir turlu hamile kalamadim artik umidimi yitirdim 4 ay da kilomen kullandim ama malesef olmadi bende her seyi biraktim agustos gibi falan rabbim nasip ederse tup bebek yaptircam ama gercekten cok yoruldum artik 10. Yildir ugrasiyorum gitmedigim dr kalmadim bir kez hamile kaldim oda olmadi malesef rabbim kimselerin kucagini bos birakmasin ins
Dun bi test yaptm arkdslar esım goremedı ama sanki ben ıkıncı czgıyı gordm belkı de gormek ıstedm bgun kan testi yaptrcam dualarnzı beklıyorumCanim olmazsa bir rahim filmi cektirt
sağol canım..Benim 32.gun oldu
Ins. Hamilesindir canim ins. Bebesin iyi tutunmustur. Meryem süresini okumaya calis mutlaka hergün.Mrb arkadslar bgun kan verdim fakat şansıma hormonsal sonuçları veren cihaz bozlmus pazrtesıye kaldı sonclarım... Gelince bir tane daha test yaptm ve dün esimin goremedıgı o czgi bgun daha netlesti yani ikci testte.. Yınede kesın sonuc pazrtesı dualarnzı istyormmm
Canım çok sevindim İnşallah gördüğün kanda da çıkar ve güzel haberini alırız sağlıkla Allah tamamına erdirsinMrb arkadslar bgun kan verdim fakat şansıma hormonsal sonuçları veren cihaz bozlmus pazrtesıye kaldı sonclarım... Gelince bir tane daha test yaptm ve dün esimin goremedıgı o czgi bgun daha netlesti yani ikci testte.. Yınede kesın sonuc pazrtesı dualarnzı istyormmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?