- Konu Sahibi leylimley33
-
- #1.061
Cnm ikinci cizgi varsa vardir. Insallah saglikla kucagina alirsin cok sevindim darisi basimizaMrb arkadslar bgun kan verdim fakat şansıma hormonsal sonuçları veren cihaz bozlmus pazrtesıye kaldı sonclarım... Gelince bir tane daha test yaptm ve dün esimin goremedıgı o czgi bgun daha netlesti yani ikci testte.. Yınede kesın sonuc pazrtesı dualarnzı istyormmm
Amin insallah canim hamilelerin duasi kabul olumus bize dua etmeyi unutma sende ınsallah sagsalim bebegini kucagina alirsinİlk bebeğimi 6 martta dış gebelikten kürtaj oldum hiç adet görmeden 7 nisanda yeniden hamile kaldığımı öğrendim korunmuştum kemoterapi iğnesi olunca hamile kalmamam lazımdı ama kaldım keseyide çok şükür gördük 2 hafta sonra kalp atışı için gideceğim inşallah duyarız. Umudunuzu hiç bi zamn kaybetmeyin Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı gebelik ve doğum yaşatsın anneliği tattırsın inşallah..
Hep dualarımdasınız bu duygunun ne demek oldugunu iyi bilirim Rabbim kucağımızı boş bırakmasın canım amin. Sende mi kürtaj oldunAmin insallah canim hamilelerin duasi kabul olumus bize dua etmeyi unutma sende ınsallah sagsalim bebegini kucagina alirsin
Evet canim bu ay korunmayi biraktim bende insallah bekletmeden gelir bebisHep dualarımdasınız bu duygunun ne demek oldugunu iyi bilirim Rabbim kucağımızı boş bırakmasın canım amin. Sende mi kürtaj oldun
Evet canim bu ay korunmayi biraktim bende insallah bekletmeden gelir bebis
Ciktim canim 1 hafta oldu o haftayi iyi degerlendirmeye calistim bakalim gerisi nasip kismetBak bende pko var düzensiz yumurtlama yani. Rabbimin mucizesi. Kürtajdan sonra rahmi temizliyolar ve sonrasında gebe kalma ihtimali biliyosun ki cok yüksek. Stresten uzak dur İnşallah olacak canım.. Yumurtlama dönemine grdn mi çıktın mı :)
Ciktim canim 1 hafta oldu o haftayi iyi degerlendirmeye calistim bakalim gerisi nasip kismet
Insallah canim cok saol normalde 32 gunde adet oluyorum ama bu ay erken yumurtlamam erken oldu o yuzden adetiminde erken olmasi lazim diye dusunuyorum 1 hafta sonra test yaparsam belki cikarO zaman adete de az kalmış hakkında hayırlısı olsun inşallah tutunmuştur ♡♡♡♡
Yumurtlamadan 14 gün sonra regl geliyo canım. Bakalım sen bir hafta bekledkten sonra müjdeyi verirsin inşallah banadaInsallah canim cok saol normalde 32 gunde adet oluyorum ama bu ay erken yumurtlamam erken oldu o yuzden adetiminde erken olmasi lazim diye dusunuyorum 1 hafta sonra test yaparsam belki cikar
Ay insallah canim insallah cok saol destegin içinYumurtlamadan 14 gün sonra regl geliyo canım. Bakalım sen bir hafta bekledkten sonra müjdeyi verirsin inşallah banada
Allah razı olsun canım benimmm yalnız bırakmadığın içinde ayrıca tesekkür ederim inşallah müjde verme sırası sende ♡Zehra'nın tebrik ederim canım. Allah tamamına erdirsin canım. Darısı bizlere olsun
canım ben de kullanmıştım. Adet başlangıcından itibaren 15. Gün kopkoyu çıkmıştı. Yapmaya devam o yüzden benceKızlar bu ovulasyon testi hala negatif adet baslangıcından 11 gun geçti beyaz akıntı var test mi yanlış acaba
Ama ikinci cizgi yok bile o kafami karistirdicanım ben de kullanmıştım. Adet başlangıcından itibaren 15. Gün kopkoyu çıkmıştı. Yapmaya devam o yüzden bence
Ins cnm amin rabbim dualarimizi bos cevirmesin su mubarek gece hurmetineCnm benim insallah rabbim hayrlısyla bir evlat verie uzlme dua et lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?