Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

Kürtajdan sonra 2.adetimi oldum. Öncekilere göre daha sancılı ve yoğundu. 1.adetim normaldi ama bu fena oldu. Bitince bende korunmicam artik. Önceki istedigimiz ay olmustu. Bu kez nasil olcak acaba..

Cnm ikinci cizgi varsa vardir. Insallah saglikla kucagina alirsin cok sevindim darisi basimiza

Amin cnm.. Hiç sasmazdı çunku adetim olmadım hala sükür..zaten göğslerim dokunlmuycak derecede acıyor adetten once bu kdr olmuyordu..bu acı bana hamileliğin ilk haftalarndan tanıdık geliyor..bir de dün sol kasığımda çol belirgin bir seğrime oldu iki kez bunı hissettm cidden..hayrlıısı ınsallah bu kez kalp atıslarını duyana kadr soylemeyecegım kmseye.. Insallah bu kez her sey yolnda gıder (amin)

İlk bebeğimi 6 martta dış gebelikten kürtaj oldum hiç adet görmeden 7 nisanda yeniden hamile kaldığımı öğrendim korunmuştum kemoterapi iğnesi olunca hamile kalmamam lazımdı ama kaldım keseyide çok şükür gördük 2 hafta sonra kalp atışı için gideceğim inşallah duyarız. Umudunuzu hiç bi zamn kaybetmeyin Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı gebelik ve doğum yaşatsın anneliği tattırsın inşallah..

Amin insallah canim hamilelerin duasi kabul olumus bize dua etmeyi unutma sende ınsallah sagsalim bebegini kucagina alirsin

Evet canim bu ay korunmayi biraktim bende insallah bekletmeden gelir bebis

Bak bende pko var düzensiz yumurtlama yani. Rabbimin mucizesi. Kürtajdan sonra rahmi temizliyolar ve sonrasında gebe kalma ihtimali biliyosun ki cok yüksek. Stresten uzak dur İnşallah olacak canım.. Yumurtlama dönemine grdn mi çıktın mı :)

Ciktim canim 1 hafta oldu o haftayi iyi degerlendirmeye calistim bakalim gerisi nasip kismet

Insallah canim cok saol normalde 32 gunde adet oluyorum ama bu ay erken yumurtlamam erken oldu o yuzden adetiminde erken olmasi lazim diye dusunuyorum 1 hafta sonra test yaparsam belki cikar
Yumurtlamadan 14 gün sonra regl geliyo canım. Bakalım sen bir hafta bekledkten sonra müjdeyi verirsin inşallah banada

Zehra'nın tebrik ederim canım. Allah tamamına erdirsin canım. Darısı bizlere olsun

Merhaba kızlar kasık ağrılarım vardı Dr gittim kontrole vi problem yok dedi çok ateşi vardı iki gündür kana baktı enfeksiyon varmış kürtaj dan sonra olabilir dedi antibiyotik verdi kanda enfeksiyon çok zarırı varmı hiç bi bilgim yok başına gelen varmı

Kızlar bu ovulasyon testi hala negatif adet baslangıcından 11 gun geçti beyaz akıntı var test mi yanlış acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…