- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi leylimley33
-
- #1.081
Canım adet dongun uzun olacaksa çizgiyi gormemen çok normalKızlar bu ovulasyon testi hala negatif adet baslangıcından 11 gun geçti beyaz akıntı var test mi yanlış acaba
Ama canım akıntım başladı normalde test elimde olmasa ben doneme girdim diye dusunurdumCanım adet dongun uzun olacaksa çizgiyi gormemen çok normal
ama tüm testin bozuk olma şansı yok diyorum ben yaa yine bilemedim sen çalışmalara başla o zaman canımAma canım akıntım başladı normalde test elimde olmasa ben doneme girdim diye dusunurdum
Bu arada adet oldun mu
Doktora gittin mi ne diyorama tüm testin bozuk olma şansı yok diyorum ben yaa yine bilemedim sen çalışmalara başla o zaman canım
yok be canım 41 gün oldu kürtaj üzerinden
Selam canım olmamissın hala . 45 günü doldur hala gelmezse bı git dr.insallah gerek kalmazama tüm testin bozuk olma şansı yok diyorum ben yaa yine bilemedim sen çalışmalara başla o zaman canım
yok be canım 41 gün oldu kürtaj üzerinden
Doktora gittin mi ne diyor
Selam canım olmamissın hala . 45 günü doldur hala gelmezse bı git dr.insallah gerek kalmaz
Canim ne yaptin aldin mi sonuclarini insallah guzel haberler verirsinAmin cnm.. Hiç sasmazdı çunku adetim olmadım hala sükür..zaten göğslerim dokunlmuycak derecede acıyor adetten once bu kdr olmuyordu..bu acı bana hamileliğin ilk haftalarndan tanıdık geliyor..bir de dün sol kasığımda çol belirgin bir seğrime oldu iki kez bunı hissettm cidden..hayrlıısı ınsallah bu kez kalp atıslarını duyana kadr soylemeyecegım kmseye.. Insallah bu kez her sey yolnda gıder (amin)
Canlarım hala adet olmadım... Ogleden sonra gidicem hastaneye sonuçlar için ve bugün çok başım döndü insallah güzel haberlerle gelecegim size dualarınızı bekliyorummmTgb4403 canım test sonucun kaç cıktı merak ettim güzel haberlerini bekliyornuz
hastanenin internet üzerinden lab sonuçlarına ulaşma imkanı yokmu dualarımdasın rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallah meleğin gelmiştir bir tanemCanlarım hala adet olmadım... Ogleden sonra gidicem hastaneye sonuçlar için ve bugün çok başım döndü insallah güzel haberlerle gelecegim size dualarınızı bekliyorummm
Baktım cnm ama hala çıkmamış galiba belki ögleden sonra çıkar..hem ordaki sonucları nasıl anlıycaz ben eski sonucumu gördüm ve hiç bişey anlamadımhastanenin internet üzerinden lab sonuçlarına ulaşma imkanı yokmu dualarımdasın rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallah meleğin gelmiştir bir tanem
buraya at bakalım bizde anlarız inşallahBaktım cnm ama hala çıkmamış galiba belki ögleden sonra çıkar..hem ordaki sonucları nasıl anlıycaz ben eski sonucumu gördüm ve hiç bişey anlamadım
Eski sonucumu bi ataym bakın cnmburaya at bakalım bizde anlarız inşallah
hgb değeri olmalı
Cnm bir ay korunmustuk dort ay da olmadı şükür beşinci ayımda oldutebrik ederim çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah. darısı isteyen herkese..kaç ay korunmuştunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?