Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

Ama canım akıntım başladı normalde test elimde olmasa ben doneme girdim diye dusunurdum
Bu arada adet oldun mu
ama tüm testin bozuk olma şansı yok diyorum ben yaa yine bilemedim sen çalışmalara başla o zaman canım
yok be canım 41 gün oldu kürtaj üzerinden

Canim ne yaptin aldin mi sonuclarini insallah guzel haberler verirsin

Canlarım hala adet olmadım... Ogleden sonra gidicem hastaneye sonuçlar için ve bugün çok başım döndü insallah güzel haberlerle gelecegim size dualarınızı bekliyorummm
hastanenin internet üzerinden lab sonuçlarına ulaşma imkanı yokmu dualarımdasın rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallah meleğin gelmiştir bir tanem

hastanenin internet üzerinden lab sonuçlarına ulaşma imkanı yokmu dualarımdasın rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallah meleğin gelmiştir bir tanem
Baktım cnm ama hala çıkmamış galiba belki ögleden sonra çıkar..hem ordaki sonucları nasıl anlıycaz ben eski sonucumu gördüm ve hiç bişey anlamadım

Baktım cnm ama hala çıkmamış galiba belki ögleden sonra çıkar..hem ordaki sonucları nasıl anlıycaz ben eski sonucumu gördüm ve hiç bişey anlamadım
buraya at bakalım bizde anlarız inşallah
hgb değeri olmalı

Arkadaşlar Merhaba hepinize geçmiş olsun.
İnşallah isteyen tüm arkadaşlar biran once tekrar sağlıklı bebeklerine hamiş kalırlar.
maalesef bende 18 Nisanda yani bir hafta önce 8+3 haftalık hamileyken bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum.
İki gün kanamam ve sonrasında hafif lekelenmem oldu.Ama dördüncü gün şiddetli adet ağrısı gibi bel ve kasık ağrım olmasına rağmen kanamam olmadı. Yedi gün sonra yani bugün birden tekrar adet görmüşcesine kanamam oldu.Aranızda kürtajdan bir hafta sonrası kesilmişken birden kanama yasayan varmı? ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…