Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

Benimde kanamam bitikten bir hafta sonra yeniden kanamam geldi dört gün yoğundu ondan sonra damla damla 19 gün sonra yeniden adet oldum

çok geçmiş olsun... Benim bebeğimin de 8+3 te kalbi durmuştu. Kürtajdan sonra kanamam olmadı ama 10 gün sonra biraz pıhtılı kan geldi. Muhtemelen sende kalanları atıyosundur. Daha sonra doktor kontrolünde temiz demişti doktorum

Herkese merhaba cok gecmıs olsun bende persembe gunu dogum gunumde kurtaj oldum bebegimin kalbi durmuş 8 haftadaydı az az kanamam dvm ediyor ne zaman bitecek bilmiyorum tekrar ne zaman regl olurum acaba Bı ton soru var kafamda gittigim hastanede ben masada yatarken bebegı gosterdı ler Bı kabın içinde bana verin dedım patalojı ye gidecekmiş acaba sebebi ne diye mı bakacaklar o acıyla soramadım bilgisi olan var mı İnş Rabbim bu acıları yakın zamanda hayırlı saglikli bir evlatla unutturur herkese benım cok sukur Bı kızım var

Kanamam 17 gün sürdü 36.günde de ader oldum. Bende 8.hafta da kürtaj olmustum. Nasil gösterdiler size ya bebege benziyor muydu

Benimde kanamam bitikten bir hafta sonra yeniden kanamam geldi dört gün yoğundu ondan sonra damla damla 19 gün sonra yeniden adet oldum
Demek olabiliyor tekrar çok sağol cnm cvbn için. ..biraz olsun içim rahatladı. Eşimde evde yok acile gitsemmi diye düşünüyordum.

Teşekkür ederim canım. ..sanada geçmiş olsun. .sonradan sonraya fazlaca gelmesi kafamı kurcaladı. ..daha kürtaj sonrası yedinci günüm adet görüyor olamam herhalde değilmi?

Kanamam 17 gün sürdü 36.günde de ader oldum. Bende 8.hafta da kürtaj olmustum. Nasil gösterdiler size ya bebege benziyor muydu
Canım kanaman bayagi uzun sürmüş. ..evet ya bende şaşırdım nasıl gösterdiler?anesteziden de bayagi erken uyandin canim herhâlde 5816bursa ...
bende görmek istediğimi söylesem Dr uma diye düşünmüştüm operasyon öncesi ama cesaret edemedim sonradan ...

Demek olabiliyor tekrar çok sağol cnm cvbn için. ..biraz olsun içim rahatladı. Eşimde evde yok acile gitsemmi diye düşünüyordum.
Yok kanama olması çok iyi içindekiler temizleniyor en kötüsü kürtajdan sonra 40 gün içinde gelmezse o kötü Allah yardım etsin ağrılar çok kötü korkmanıza gerek yok dinleneceksin bi süre geçer kendiliğinden

Canım patolojide neden kalbi durdu diye arastiracaklar ama birçok arkadaşın dediğine göre patolojide ayrıntılı bir rapor çıkmıyor muş. Hatta bazen sadece " gebelik ürünü " yazan bi kağıt veriyorlarmis. Bizim inceleme için aslında genetiğe göndermemiz veya trombofoli ( kan pıhtılaşma ) testi yaptırmamiz gerekiyor. ama devlet hastanelerinde maliyeti yüksek olduğu için bu pıhtılaşma testini anca ikinci kez aynı acıyı yaşarsak yapiyorlarmis :/ ama tabi özelde parayla da yaptırılabilir.

Özel hastaneydı birde tanıyorlar benı ben nasıl bısey acaba dedım öncesinde uyanınca bak bu dedı Bı kabın içinde kanla dolu bi sıvı agzı kapalıydı cok yakından gormedım zaten masada yatarken basımda gosterdı gucum olsa agzını acıp bakardım ama yoktu

Ya kızlar bu kanamalarla namaz kılınır mı ki?kesildiği için kaç gündür yikandim kıldım .bugün çokça gelince yatsı namazim kaldı. Teredutteyim abdest tutarmi ki?hastalık kanımı sayılıyor ?

Cnm tam 10 du en son saate baktım uyumuşum Bı uyandım 25 gecıyor ama uykudan uyandım sanki ayaga kalktım sandalyeye oturdum yukarı odaya cıkardılar yataga yatırmak için hemşire koluma girdi once pijama gıyıcem Öyle yatarım dedım depend goturmüştüm onu giydim falan o anki ruh halim sanırım beynim durmuştu bomboştu içim

Kanaman olunca namaz kılamazsın sayılmaz

Aynı seyı düşünüyorum bende Bı arastırcam annem lohusa sayılırsın dedı ama dinen Bı araştırmak lazım

Geçmiş olsun cnm. Genelde 20 .-40. gun arası adet olunuyor ama bir doktora sor istersen, acaba kalan parçalarımi atıyorsun

Son düzenleme:
Geçmiş olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…