- 14 Nisan 2017
- 1.204
- 848
- 123
- 28
- Konu Sahibi leylimley33
-
- #1.101
Benimde kanamam bitikten bir hafta sonra yeniden kanamam geldi dört gün yoğundu ondan sonra damla damla 19 gün sonra yeniden adet oldumArkadaşlar Merhaba hepinize geçmiş olsun.
İnşallah isteyen tüm arkadaşlar biran once tekrar sağlıklı bebeklerine hamiş kalırlar.
maalesef bende 18 Nisanda yani bir hafta önce 8+3 haftalık hamileyken bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum.
İki gün kanamam ve sonrasında hafif lekelenmem oldu.Ama dördüncü gün şiddetli adet ağrısı gibi bel ve kasık ağrım olmasına rağmen kanamam olmadı. Yedi gün sonra yani bugün birden tekrar adet görmüşcesine kanamam oldu.Aranızda kürtajdan bir hafta sonrası kesilmişken birden kanama yasayan varmı? ??
çok geçmiş olsun... Benim bebeğimin de 8+3 te kalbi durmuştu. Kürtajdan sonra kanamam olmadı ama 10 gün sonra biraz pıhtılı kan geldi. Muhtemelen sende kalanları atıyosundur. Daha sonra doktor kontrolünde temiz demişti doktorumArkadaşlar Merhaba hepinize geçmiş olsun.
İnşallah isteyen tüm arkadaşlar biran once tekrar sağlıklı bebeklerine hamiş kalırlar.
maalesef bende 18 Nisanda yani bir hafta önce 8+3 haftalık hamileyken bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum.
İki gün kanamam ve sonrasında hafif lekelenmem oldu.Ama dördüncü gün şiddetli adet ağrısı gibi bel ve kasık ağrım olmasına rağmen kanamam olmadı. Yedi gün sonra yani bugün birden tekrar adet görmüşcesine kanamam oldu.Aranızda kürtajdan bir hafta sonrası kesilmişken birden kanama yasayan varmı? ??
İlk hamileliginiz de kolay hamile kalms miydiniZ? Bende bu ay korunmayi biraktm ama 4-5 ay bile gözümde büyüyor maalesef..Arkdaslar hastaneden geldim yeni..çok şükür hamileymişim. Dua edenlerden allah razı olsun..rabbim isteyen herkese versnn
Kanamam 17 gün sürdü 36.günde de ader oldum. Bende 8.hafta da kürtaj olmustum. Nasil gösterdiler size yaHerkese merhaba cok gecmıs olsun bende persembe gunu dogum gunumdekurtaj oldum bebegimin kalbi durmuş 8 haftadaydı az az kanamam dvm ediyor ne zaman bitecek bilmiyorum tekrar ne zaman regl olurum acaba Bı ton soru var kafamda gittigim hastanede ben masada yatarken bebegı gosterdı ler Bı kabın içinde bana verin dedım patalojı ye gidecekmiş acaba sebebi ne diye mı bakacaklar o acıyla soramadım bilgisi olan var mı İnş Rabbim bu acıları yakın zamanda hayırlı saglikli bir evlatla unutturur herkese benım cok sukur Bı kızım var
Demek olabiliyor tekrar çok sağol cnm cvbn için. ..biraz olsun içim rahatladı. Eşimde evde yok acile gitsemmi diye düşünüyordum.Benimde kanamam bitikten bir hafta sonra yeniden kanamam geldi dört gün yoğundu ondan sonra damla damla 19 gün sonra yeniden adet oldum
Teşekkür ederim canım. ..sanada geçmiş olsun. .sonradan sonraya fazlaca gelmesi kafamı kurcaladı. ..daha kürtaj sonrası yedinci günüm adet görüyor olamam herhalde değilmi?çok geçmiş olsun... Benim bebeğimin de 8+3 te kalbi durmuştu. Kürtajdan sonra kanamam olmadı ama 10 gün sonra biraz pıhtılı kan geldi. Muhtemelen sende kalanları atıyosundur. Daha sonra doktor kontrolünde temiz demişti doktorum
Canım kanaman bayagi uzun sürmüş. ..evet ya bende şaşırdım nasıl gösterdiler?anesteziden de bayagi erken uyandin canim herhâldeKanamam 17 gün sürdü 36.günde de ader oldum. Bende 8.hafta da kürtaj olmustum. Nasil gösterdiler size yabebege benziyor muydu
Hayırlısı olsun cnm...Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin. .Arkdaslar hastaneden geldim yeni..çok şükür hamileymişim. Dua edenlerden allah razı olsun..rabbim isteyen herkese versnn
Yok kanama olması çok iyi içindekiler temizleniyor en kötüsü kürtajdan sonra 40 gün içinde gelmezse o kötü Allah yardım etsin ağrılar çok kötü korkmanıza gerek yok dinleneceksin bi süre geçer kendiliğindenDemek olabiliyor tekrar çok sağol cnm cvbn için. ..biraz olsun içim rahatladı. Eşimde evde yok acile gitsemmi diye düşünüyordum.
Canım patolojide neden kalbi durdu diye arastiracaklar ama birçok arkadaşın dediğine göre patolojide ayrıntılı bir rapor çıkmıyor muş. Hatta bazen sadece " gebelik ürünü " yazan bi kağıt veriyorlarmis. Bizim inceleme için aslında genetiğe göndermemiz veya trombofoli ( kan pıhtılaşma ) testi yaptırmamiz gerekiyor. ama devlet hastanelerinde maliyeti yüksek olduğu için bu pıhtılaşma testini anca ikinci kez aynı acıyı yaşarsak yapiyorlarmis :/ ama tabi özelde parayla da yaptırılabilir.Herkese merhaba cok gecmıs olsun bende persembe gunu dogum gunumdekurtaj oldum bebegimin kalbi durmuş 8 haftadaydı az az kanamam dvm ediyor ne zaman bitecek bilmiyorum tekrar ne zaman regl olurum acaba Bı ton soru var kafamda gittigim hastanede ben masada yatarken bebegı gosterdı ler Bı kabın içinde bana verin dedım patalojı ye gidecekmiş acaba sebebi ne diye mı bakacaklar o acıyla soramadım bilgisi olan var mı İnş Rabbim bu acıları yakın zamanda hayırlı saglikli bir evlatla unutturur herkese benım cok sukur Bı kızım var
Özel hastaneydı birde tanıyorlar benı ben nasıl bısey acaba dedım öncesinde uyanınca bak bu dedı Bı kabın içinde kanla dolu bi sıvı agzı kapalıydı cok yakından gormedım zaten masada yatarken basımda gosterdı gucum olsa agzını acıp bakardım ama yoktuKanamam 17 gün sürdü 36.günde de ader oldum. Bende 8.hafta da kürtaj olmustum. Nasil gösterdiler size yabebege benziyor muydu
Cnm tam 10 du en son saate baktım uyumuşum Bı uyandım 25 gecıyor ama uykudan uyandım sanki ayaga kalktım sandalyeye oturdum yukarı odaya cıkardılar yataga yatırmak için hemşire koluma girdi once pijama gıyıcem Öyle yatarım dedım depend goturmüştüm onu giydim falan o anki ruh halim sanırım beynim durmuştu bomboştu içimCanım kanaman bayagi uzun sürmüş. ..evet ya bende şaşırdım nasıl gösterdiler?anesteziden de bayagi erken uyandin canim herhâlde5816bursa ...
bende görmek istediğimi söylesem Dr uma diye düşünmüştüm operasyon öncesi ama cesaret edemedim sonradan ...
Kanaman olunca namaz kılamazsın sayılmazYa kızlar bu kanamalarla namaz kılınır mı ki?kesildiği için kaç gündür yikandim kıldım .bugün çokça gelince yatsı namazim kaldı. Teredutteyim abdest tutarmi ki?hastalık kanımı sayılıyor ?
Aynı seyı düşünüyorum bende Bı arastırcam annem lohusa sayılırsın dedı ama dinen Bı araştırmak lazımYa kızlar bu kanamalarla namaz kılınır mı ki?kesildiği için kaç gündür yikandim kıldım .bugün çokça gelince yatsı namazim kaldı. Teredutteyim abdest tutarmi ki?hastalık kanımı sayılıyor ?
Cnm bu tiroid degerlerin, bunda bir problem yok ama gebelikle alakası yok. Ben mi yanlış anladım seniEki Görüntüle 1986594 bu eski sonucum
Geçmiş olsun cnm. Genelde 20 .-40. gun arası adet olunuyor ama bir doktora sor istersen, acaba kalan parçalarımi atıyorsunArkadaşlar Merhaba hepinize geçmiş olsun.
Geçmiş olsun cnmHerkese merhaba cok gecmıs olsun bende persembe gunu dogum gunumdekurtaj oldum bebegimin kalbi durmuş 8 haftadaydı az az kanamam dvm ediyor ne zaman bitecek bilmiyorum tekrar ne zaman regl olurum acaba Bı ton soru var kafamda gittigim hastanede ben masada yatarken bebegı gosterdı ler Bı kabın içinde bana verin dedım patalojı ye gidecekmiş acaba sebebi ne diye mı bakacaklar o acıyla soramadım bilgisi olan var mı İnş Rabbim bu acıları yakın zamanda hayırlı saglikli bir evlatla unutturur herkese benım cok sukur Bı kızım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?