Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

Kızlar bu ovulasyon testi hala negatif adet baslangıcından 11 gun geçti beyaz akıntı var test mi yanlış acaba

Ovu testin bugün nssil cikti canim bide günde bir keremi yoksa iki keremi yapiyosun test.
Benim bugün 8. Gün ama baslamadim daha testlere erken diye düsünuyorum

Sanada geçmiş olsun cnm.Genelde 20 .-40. gun arası adet olunuyor ama bir doktora sor istersen
Ovu testin bugün nssil cikti canim bide günde bir keremi yoksa iki keremi yapiyosun test.
Benim bugün 8. Gün ama baslamadim daha testlere erken diye düsünuyorum
Bugun 14.gun çok silik bir çizgi gördüm yani geç yumurtlama olacak belli. Gunde 1 kere saat 15.00 gibi yapıyorum. Eger dongun 25 gun falansa basla ama 28gunse 10.gun itibariyla basla bence

Bugun 14.gun çok silik bir çizgi gördüm yani geç yumurtlama olacak belli. Gunde 1 kere saat 15.00 gibi yapıyorum. Eger dongun 25 gun falansa basla ama 28gunse 10.gun itibariyla basla bence

Normelde 32 gün, son hamileligimde 17 gün görmüstüm en koyu cizgisi bakalim bunda nasil olcak.
Ins. Sende görürsün yakin zamamda koyu cizgiyi.

Kürtajdan sonra ben görmeye cesaret edemezdim. Bende 2 aydır korunuyodum ama bu ay bıraktık. Genetik raporunu bekliyoruz bi yandan da. Bakalm hayırlısı. Insallah ilk aydan tutar :)

Bir de arkadaşlar bu ovulasyon testine ne gerek var? Düzenli adet olan biri içinde gerekli mi? Birde yumurtlamanin olduğu günlerde ilişki sıklığı nasıl olmalı acaba?

Kürtajdan sonra ben görmeye cesaret edemezdim. Bende 2 aydır korunuyodum ama bu ay bıraktık. Genetik raporunu bekliyoruz bi yandan da. Bakalm hayırlısı. Insallah ilk aydan tutar :)
Genetiğe Dr un mu gönderdi canım ?yoksa patoloji sonrası senmi istedin genetiğe gönderilmesini?

Bir de arkadaşlar bu ovulasyon testine ne gerek var? Düzenli adet olan biri içinde gerekli mi? Birde yumurtlamanin olduğu günlerde ilişki sıklığı nasıl olmalı acaba?
Biz iki senedir bebek sahibi olamiyorduk canım. Eşimin problemi yanında hep yumurtlama gununu adetim cok sa duzenli olmadigi icin tutturamiyorduk.Ama senin duzenli ve eminsen yumurtladigin güne elbet gerek kalmayabilir testlere...döllenme için yumurtlama gününden bir gün önce ,yumurtlama günü veya yumurtlamadan en fazla 24 saat sonrasina kadar ilişkiye girmek şart. Çünki yumurta hücresi en fazla 24 saat canlı kalır.
İşte bu noktada bu ovulasyon testleri gerçekten çok işe yarıyor. En sonunda n.. alışveriş sitesinden toplu ovulasyon ve gebelik testlerinden aldım( 50 ovulasyon test +15 gebelik testi)oldukça ucuza da geliyor .Ben aldiktan sonra iki ay boyunca takip ettim sonunda yumurtlama günlerimi tespit edip hamile kaldim.yoksa eczaneden 50-60 tl ye alınan 5 tanecik ovulasyon testleri yeterli olamayabiliyor. Öyle para yetismiyor. ..

Son düzenleme:
Geçmiş olsun cnm. Genelde 20 .-40. gun arası adet olunuyor ama bir doktora sor istersen, acaba kalan parçalarımi atıyorsun
Teşekkür ederim canım. Yarın randevum Dr a ..soracağım ama öncesinde işte acile gitsemmi oldum dün. ..ama sanırım normal bir durum. ..dün kendimi biraz yormustum onun etkisi mi bilmiyorum ama bugün kesildi .lekelenme şeklinde. ..

Arkdaslar hastaneden geldim yeni..çok şükür hamileymişim. Dua edenlerden allah razı olsun..rabbim isteyen herkese versnn

aaayyy çok sevindim canım yaa tebrik ederim arkadaşım
allah sağlıkla ve hayırlısı ile tamamına erdirsin

canım çok geçmiş olsun rabbim evladına sağlık versin

çok geçmiş olsun bir tanem. allah bir daha yaşatmasın

Canım yumurtlama dönemine girmişsiin 3-4 güne kadar iki koyu çizgide görürsün âdet 30 günü geçecek anlasilan

İlk hamileliginiz de kolay hamile kalms miydiniZ? Bende bu ay korunmayi biraktm ama 4-5 ay bile gözümde büyüyor maalesef..
Yok cnm ilki bir kaç kerelik denemeyle olmstu ama ikncisi bi turlu olmadı işte sükür 5. Ayımda oldu.. Tavsiyem yumurtalama haftanız da hergün ilşkiye grmeniz..cnku yumurtanın yaşam ömrü bir gün biliyorsunz en kötü bir gün es geçip bir gün ilşkye grmek yoksa olmuyor yani bizim diger aylarda bu yüzden olmadı diye dusnuyorm

Iste kurtaj sonrasi duzenli olmuyor benim dongum bozuldu mesela ama ben kullanmayi duzgun beceremedim de bakalim

Kızlar selam.nasılsınız?güzel haberleri olan yok mu?bende diş tedavisine basladim.simdilik geciciler takıldı.1 mayista dişçi randevum var.ne kadar surer bilmiyorum.5 gün sonra regl olmam gerekiyor.3 reglimi olucam kurtah sonrası.sizler ne yapıyor sunuz

Herkese iyi akşamlar yarın doktora gıdıcem kontrol için acaba nasıl olacak alttan mı yoksa ultrason la mı bakıyor bilgisi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…