- 26 Mart 2017
- 168
- 100
- 53
- 39
- Konu Sahibi leylimley33
-
- #1.121
Kızlar bu ovulasyon testi hala negatif adet baslangıcından 11 gun geçti beyaz akıntı var test mi yanlış acaba
Sanada geçmiş olsun cnm.Genelde 20 .-40. gun arası adet olunuyor ama bir doktora sor istersen
Bugun 14.gun çok silik bir çizgi gördüm yani geç yumurtlama olacak belli. Gunde 1 kere saat 15.00 gibi yapıyorum. Eger dongun 25 gun falansa basla ama 28gunse 10.gun itibariyla basla benceOvu testin bugün nssil cikti canim bide günde bir keremi yoksa iki keremi yapiyosun test.
Benim bugün 8. Gün ama baslamadim daha testlere erken diye düsünuyorum
Bugun 14.gun çok silik bir çizgi gördüm yani geç yumurtlama olacak belli. Gunde 1 kere saat 15.00 gibi yapıyorum. Eger dongun 25 gun falansa basla ama 28gunse 10.gun itibariyla basla bence
Genetiğe Dr un mu gönderdi canım ?yoksa patoloji sonrası senmi istedin genetiğe gönderilmesini?Kürtajdan sonra ben görmeye cesaret edemezdim. Bende 2 aydır korunuyodum ama bu ay bıraktık. Genetik raporunu bekliyoruz bi yandan da. Bakalm hayırlısı. Insallah ilk aydan tutar :)
Biz iki senedir bebek sahibi olamiyorduk canım. Eşimin problemi yanında hep yumurtlama gununu adetim cok sa duzenli olmadigi icin tutturamiyorduk.Ama senin duzenli ve eminsen yumurtladigin güne elbet gerek kalmayabilir testlere...döllenme için yumurtlama gününden bir gün önce ,yumurtlama günü veya yumurtlamadan en fazla 24 saat sonrasina kadar ilişkiye girmek şart. Çünki yumurta hücresi en fazla 24 saat canlı kalır.Bir de arkadaşlar bu ovulasyon testine ne gerek var? Düzenli adet olan biri içinde gerekli mi? Birde yumurtlamanin olduğu günlerde ilişki sıklığı nasıl olmalı acaba?
Teşekkür ederim canım. Yarın randevum Dr a ..soracağım ama öncesinde işte acile gitsemmi oldum dün. ..ama sanırım normal bir durum. ..dün kendimi biraz yormustum onun etkisi mi bilmiyorum ama bugün kesildi .lekelenme şeklinde. ..Geçmiş olsun cnm. Genelde 20 .-40. gun arası adet olunuyor ama bir doktora sor istersen, acaba kalan parçalarımi atıyorsun
Canim hic hamilelik testi yaptinmi? Belki hamiledindir A anneveoglusu
Arkdaslar hastaneden geldim yeni..çok şükür hamileymişim. Dua edenlerden allah razı olsun..rabbim isteyen herkese versnn
Herkese merhaba cok gecmıs olsun bende persembe gunu dogum gunumdekurtaj oldum bebegimin kalbi durmuş 8 haftadaydı az az kanamam dvm ediyor ne zaman bitecek bilmiyorum tekrar ne zaman regl olurum acaba Bı ton soru var kafamda gittigim hastanede ben masada yatarken bebegı gosterdı ler Bı kabın içinde bana verin dedım patalojı ye gidecekmiş acaba sebebi ne diye mı bakacaklar o acıyla soramadım bilgisi olan var mı İnş Rabbim bu acıları yakın zamanda hayırlı saglikli bir evlatla unutturur herkese benım cok sukur Bı kızım var
Arkadaşlar Merhaba hepinize geçmiş olsun.
İnşallah isteyen tüm arkadaşlar biran once tekrar sağlıklı bebeklerine hamiş kalırlar.
maalesef bende 18 Nisanda yani bir hafta önce 8+3 haftalık hamileyken bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum.
İki gün kanamam ve sonrasında hafif lekelenmem oldu.Ama dördüncü gün şiddetli adet ağrısı gibi bel ve kasık ağrım olmasına rağmen kanamam olmadı. Yedi gün sonra yani bugün birden tekrar adet görmüşcesine kanamam oldu.Aranızda kürtajdan bir hafta sonrası kesilmişken birden kanama yasayan varmı? ??
Canım yumurtlama dönemine girmişsiin 3-4 güne kadar iki koyu çizgide görürsün âdet 30 günü geçecek anlasilanBugun 14.gun çok silik bir çizgi gördüm yani geç yumurtlama olacak belli. Gunde 1 kere saat 15.00 gibi yapıyorum. Eger dongun 25 gun falansa basla ama 28gunse 10.gun itibariyla basla bence
Yok cnm ilki bir kaç kerelik denemeyle olmstu ama ikncisi bi turlu olmadı işte sükür 5. Ayımda oldu.. Tavsiyem yumurtalama haftanız da hergün ilşkiye grmeniz..cnku yumurtanın yaşam ömrü bir gün biliyorsunz en kötü bir gün es geçip bir gün ilşkye grmek yoksa olmuyor yani bizim diger aylarda bu yüzden olmadı diye dusnuyormİlk hamileliginiz de kolay hamile kalms miydiniZ? Bende bu ay korunmayi biraktm ama 4-5 ay bile gözümde büyüyor maalesef..
Amin canım çok Sağol. ..çok geçmiş olsun bir tanem. allah bir daha yaşatmasın
Iste kurtaj sonrasi duzenli olmuyor benim dongum bozuldu mesela ama ben kullanmayi duzgun beceremedim de bakalimBir de arkadaşlar bu ovulasyon testine ne gerek var? Düzenli adet olan biri içinde gerekli mi? Birde yumurtlamanin olduğu günlerde ilişki sıklığı nasıl olmalı acaba?
Bugunde silikti bakalim ne zaman koyulasacak :)Canım yumurtlama dönemine girmişsiin 3-4 güne kadar iki koyu çizgide görürsün âdet 30 günü geçecek anlasilan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?