- Konu Sahibi leylimley33
-
- #1.141
Hayir benim ilk gebelik oldugu icin doktorlar genetige gerek duymadilar. Ben üniversitenin arastrma hastanesine gittim. Doktora 2.düsügüm dedim. Biraz da bastırdim tekrar ayni seyleri yasamak istemiyorm, psikolojim bozuldu vs. Doktor da hemen yolladi genetige.. 1 düsük de yaptm desem yollardi bence. Doktoruna kalmis bisey şansınaGenetiğe Dr un mu gönderdi canım ?yoksa patoloji sonrası senmi istedin genetiğe gönderilmesini?
Gecen sefer sorunsuz hamile olmustum. Bu ay bi ovulasyon testi almadan deneyim bakalm, olmazsa diger ay kullanirim artik. Kürtajdan sonra 2.adetimi oldum. 26.günde oldum. Öncesinde de 26-27.günde olurdum. Düzenli sayilir yani.. hayirlisi olsn hakkmzda insallah..Biz iki senedir bebek sahibi olamiyorduk canım. Eşimin problemi yanında hep yumurtlama gununu adetim cok sa duzenli olmadigi icin tutturamiyorduk.Ama senin duzenli ve eminsen yumurtladigin güne elbet gerek kalmayabilir testlere...döllenme için yumurtlama gününden bir gün önce ,yumurtlama günü veya yumurtlamadan en fazla 24 saat sonrasina kadar ilişkiye girmek şart. Çünki yumurta hücresi en fazla 24 saat canlı kalır.
İşte bu noktada bu ovulasyon testleri gerçekten çok işe yarıyor. En sonunda n.. alışveriş sitesinden toplu ovulasyon ve gebelik testlerinden aldım( 50 ovulasyon test +15 gebelik testi)oldukça ucuza da geliyor .Ben aldiktan sonra iki ay boyunca takip ettim sonunda yumurtlama günlerimi tespit edip hamile kaldim.yoksa eczaneden 50-60 tl ye alınan 5 tanecik ovulasyon testleri yeterli olamayabiliyor. Öyle para yetismiyor. ..
Bende genetik testimi bekliyorum. İnsallah bir an once guzel sonuclar cikar ikimizede.Kürtajdan sonra ben görmeye cesaret edemezdim. Bende 2 aydır korunuyodum ama bu ay bıraktık. Genetik raporunu bekliyoruz bi yandan da. Bakalm hayırlısı. Insallah ilk aydan tutar :)
çok şükür canım çok sevindim ,kucağına almak nasaip olur inş...doktor 1 ay mı korunun demişti? ne kadarlıktı bebeğin düşük yaptığında...Cnm bir ay korunmustuk dort ay da olmadı şükür beşinci ayımda oldu
21 gün oldu kan vereli. Inşallah yakında çıkar..çok merak ediyorum sonucu..siz.kaçıncı düşükten sonra gittiniz genetiğe?Bende genetik testimi bekliyorum. İnsallah bir an once guzel sonuclar cikar ikimizede.
Canım çok sevindim hayırlı ve sağlıklı olsun inşallahArkdaslar hastaneden geldim yeni..çok şükür hamileymişim. Dua edenlerden allah razı olsun..rabbim isteyen herkese versnn
canım hangi markayı kullandın?Kizlar merhaba ben bu ovulasyon testini oncelikle hib begenmedim 10 adet kullandim 2si bozuk cikti, onun disinda cogunun fonu bugun ki gibi beyazlasmadan bulanık kaldı. Ve bugun negatif çıktı anlam veremedim ne oluyor bu ay olmazsa onumuzdeki ay kullanmayı düsünmüyorum.
Bugunde silikti bakalim ne zaman koyulasacak :)
Kızlar selam.nasılsınız?güzel haberleri olan yok mu?bende diş tedavisine basladim.simdilik geciciler takıldı.1 mayista dişçi randevum var.ne kadar surer bilmiyorum.5 gün sonra regl olmam gerekiyor.3 reglimi olucam kurtah sonrası.sizler ne yapıyor sunuz
Kizlar merhaba ben bu ovulasyon testini oncelikle hib begenmedim 10 adet kullandim 2si bozuk cikti, onun disinda cogunun fonu bugun ki gibi beyazlasmadan bulanık kaldı. Ve bugun negatif çıktı anlam veremedim ne oluyor bu ay olmazsa onumuzdeki ay kullanmayı düsünmüyorum.
selam kızlar kürtajdan ne kadar sonra betanız sıfırlandı ?
Laboquick cnmcanım hangi markayı kullandın?
Cnm bugun negatif çıktı koyulaşma falan olmadı. Ben sevmedim bu ovulasyon testiniCANIM NORMALDE 3-4 GÜN İÇİNDE KOYULAŞMASI GEREK
Cnm insallah biran once adet olursun, insan cok rahatliyorCANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN BEN 43. GÜN OLDU ADET OLMADIM HALEN
GÖĞÜSLERİMDE HASSASİYET VAR SANIRIM ARTIK YAKIN AMA NE ZAMAN BİLEMİYORUM
Yani ben sana demiştim bildiğin yumurtlama günümde koyu değildi, koyulasmadan gecti gitti keslinlikle hassas degil. Ki bu test yuzunden onemli gunu kacırdım galiba daha koyulasacak falan derken ertelemiştim artık hayırlısı doyelim...CANIM O MARKADAMI SORUN VAR NE BAŞKA SAYFADAKİ ARKADAŞINDA BİRKAÇ TESTİ BOZUK ÇIKMIŞ FAZLADAN TEST KULLANMIŞ O YÜZDEN ARKADAŞ
ANLAŞILAN HİLEKARLIK YAPIYORLAR AYIP AMA DİĞERLERİNE GÖRE UCUZA SATIYORLAR.
bende geçen ay onu kullandım. Benim sürekli pozitif çıktı ama 15.gün kopkoyu çıkmıştı. Akıntıdan bakayım dedim bu ay ama sürekli akıntım var yani bi türlü tespit edemiyorum ne zaman yumurtladığımıLaboquick cnm
Benin aldıklarım Nisan da uretilmisti bu seride sorun olabilirbende geçen ay onu kullandım. Benim sürekli pozitif çıktı ama 15.gün kopkoyu çıkmıştı. Akıntıdan bakayım dedim bu ay ama sürekli akıntım var yani bi türlü tespit edemiyorum ne zaman yumurtladığımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?