Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

Genetiğe Dr un mu gönderdi canım ?yoksa patoloji sonrası senmi istedin genetiğe gönderilmesini?
Hayir benim ilk gebelik oldugu icin doktorlar genetige gerek duymadilar. Ben üniversitenin arastrma hastanesine gittim. Doktora 2.düsügüm dedim. Biraz da bastırdim tekrar ayni seyleri yasamak istemiyorm, psikolojim bozuldu vs. Doktor da hemen yolladi genetige.. 1 düsük de yaptm desem yollardi bence. Doktoruna kalmis bisey şansına

Gecen sefer sorunsuz hamile olmustum. Bu ay bi ovulasyon testi almadan deneyim bakalm, olmazsa diger ay kullanirim artik. Kürtajdan sonra 2.adetimi oldum. 26.günde oldum. Öncesinde de 26-27.günde olurdum. Düzenli sayilir yani.. hayirlisi olsn hakkmzda insallah..

Kizlar merhaba ben bu ovulasyon testini oncelikle hib begenmedim 10 adet kullandim 2si bozuk cikti, onun disinda cogunun fonu bugun ki gibi beyazlasmadan bulanık kaldı. Ve bugun negatif çıktı anlam veremedim ne oluyor bu ay olmazsa onumuzdeki ay kullanmayı düsünmüyorum.

Eklentiler

• 20170426_114042.webp
    6 KB · Görüntüleme: 27
canım hangi markayı kullandın?

CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN BEN 43. GÜN OLDU ADET OLMADIM HALEN
GÖĞÜSLERİMDE HASSASİYET VAR SANIRIM ARTIK YAKIN AMA NE ZAMAN BİLEMİYORUM

CANIM O MARKADAMI SORUN VAR NE BAŞKA SAYFADAKİ ARKADAŞINDA BİRKAÇ TESTİ BOZUK ÇIKMIŞ FAZLADAN TEST KULLANMIŞ O YÜZDEN ARKADAŞ

ANLAŞILAN HİLEKARLIK YAPIYORLAR AYIP AMA DİĞERLERİNE GÖRE UCUZA SATIYORLAR.

selam kızlar kürtajdan ne kadar sonra betanız sıfırlandı ?

BENİM 25 GÜN SONRA İDİ SIFIRLANMASI CANIM 0,88 İNDİ ONDAN BERİ ADETİ BEKLİYORUM. AMA GELEN YOK HALEN ÖĞRENDİĞİM KADARI İLE BEBEK NE KADAR BÜYÜK İSE O KADAR GEÇ SIFIRLANIYOR HER KADINDA DA BİR OLMUYOR BU SÜREÇ BENİMKİ 5+6 İDİ BU ARADA

SİZEDE ÇOK GEÇMİŞ OLSUN

Kızlar cook Üzgünüm. ..bugün patoloji sonucum parsiyel (kısmi)mol gebelik çıktı.
Bir sene gebelik kesinlikle yasak ve tekrarlama riski büyük :'((( onuda geçtim kaç sene sonra bir bebek sahibi olalım isterken kanser riskiyle karşı karşıyayım. Bir sene takip edileceğim.

Yani ben sana demiştim bildiğin yumurtlama günümde koyu değildi, koyulasmadan gecti gitti keslinlikle hassas degil. Ki bu test yuzunden onemli gunu kacırdım galiba daha koyulasacak falan derken ertelemiştim artık hayırlısı doyelim...

Benin aldıklarım Nisan da uretilmisti bu seride sorun olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…