- 25 Ekim 2012
- 266
- 168
- 103
- Konu Sahibi leylimley33
-
- #1.161
Ben ilk dusukten sonra gittim kan pihtilasmasinin sonucu cikti hersey normal suan kromozom anomalisini bekliyorum o uzun suruyormus.21 gün oldu kan vereli. Inşallah yakında çıkar..çok merak ediyorum sonucu..siz.kaçıncı düşükten sonra gittiniz genetiğe?
canım mol gebelik konusunda hiç bilgim yok çevremde de duymadım çok geçmiş olsun neden olurmuş dr ne dediAyy yaa kafam o kadar karışık ki patoloji sonucumu paylasmisim zaten sizlerle. ..tekrar yazıyorum. ..Allahım en kisa zamanda toparlanmam lazım ..
Çok Geçmiş olsun rabbim bir daha yasatmasinİşte nedeniyle ilgili öyle net bişey soyliyemiyorlar canım A anneveoglusu . Döllenme sırasında bazen çift ,bazen tek sperm döllüyormus ama kromozomal bi sıkıntı olusuyormus. Çift dollenmede 46 olması gereken kromozom sayısı 96 oluyormuş. Anormal kromozom sayısıyla bebekte sağlıklı gelisemiyormuş. Yada sağlıklı olmayan ne bileyim işte kafası yada kuyruğu olmayan tek sperm dölleyebiliyormuş. Ama asıl problem plesantanin şeklinin olmasi gerektiği gibi olmaması ..yani bizim pesantada delikler vardı .üzüm şeklinde zaten üzüm gebeliği de deniyor.bebeği besleyen trombofoli hücrelerinin plesantada kontrolsüz bir şekilde fazlaca çoğalması yani....
Amin canım çok sağol. ..Çok Geçmiş olsun rabbim bir daha yasatmasin
İşte nedeniyle ilgili öyle net bişey soyliyemiyorlar canım A anneveoglusu . Döllenme sırasında bazen çift ,bazen tek sperm döllüyormus ama kromozomal bi sıkıntı olusuyormus. Çift dollenmede 46 olması gereken kromozom sayısı 96 oluyormuş. Anormal kromozom sayısıyla bebekte sağlıklı gelisemiyormuş. Yada sağlıklı olmayan ne bileyim işte kafası yada kuyruğu olmayan tek sperm dölleyebiliyormuş. Ama asıl problem plesantanin şeklinin olmasi gerektiği gibi olmaması ..yani bizim pesantada delikler vardı .üzüm şeklinde zaten üzüm gebeliği de deniyor.bebeği besleyen trombofoli hücrelerinin plesantada kontrolsüz bir şekilde fazlaca çoğalması yani....
Teşekkür ederim canim..beta hcg değerinin öncelikle sifirlanmasi gerekiyor. Dusmemesi rahim veya vücuttaki bir çok organda beyin,akciğer vs. kanserli tümör oluşumuna neden olabiliyormus mol gebelik sonrasıOncelikle cok gecmis olsun doktorun 1 sene mi beklemen gerek demisti acaba neden
Cnm 1 ay icinde sifirlanir beta Hcg merak etme kac haftaliktiCanım beta hcg değerinin öncelikle sifirlanmasi gerekiyor. Dusmemesi rahim veya vücuttaki bir çok organda beyin,akciğer vs. kanserli tümör oluşumuna neden olabiliyormus mol gebelik sonrası
Bu bir sene içinde mol gebelik tekrarlama riski bir seneden sonrasına göre daha fazlaymis.
Canım bir tl lik ovulasyon testleri bile çoğu zaman net sonuçlar veriyor. Ben muhtemel tarihlerimde eczaneden 5 li alıp yaptım iki üç ay boyunca hiç tam cizgiyle karsilasmadim.Dr konrollerimdede hiç bir sorun çıkmıyordu. Gayet sağlıklisıniz diyorlardı. Hatta uasima gore fsh im cok iyiydi.Bu işte bi terslik var dedim.50 lik ucuz ovu test aldım.(bu arada sanırım çok faydası oldu düzenli hergün 3-4 adet kuru incir yedim. )iki ay boyunca hergün test yaptım. İki ay arka arkaya aynı tarihte tam çizgi gördüm. Ya önceki aylar yumurtlamadim yada günü kaçırdım.Bugun 3 tane ovulasyon testi yapmak zorunda kaldım. Hani hic birinde duzgun bir sonuç yok bir daha almama karari verdim kizlar
8+4 haftalikti. ..Kürtajdan önceki gün 211000 civarı, kürtaj günü 5000 küsür idi canım. Bugün yani 10. Gün 1990 çıktı.Cnm 1 ay icinde sifirlanir beta Hcg merak etme kac haftalikti
Her gun duzenli takip ettim ben hala bendekilerin bozuk oldugunu dusunuyorum. Sorun negatifl falan degil ki. Kontrol ekrani kipkirmizi kaliyor ayrica control cizgiside yok kisaca bozuk...Canım bir tl lik ovulasyon testleri bile çoğu zaman net sonuçlar veriyor. Ben muhtemel tarihlerimde eczaneden 5 li alıp yaptım iki üç ay boyunca hiç tam cizgiyle karsilasmadim.Dr konrollerimdede hiç bir sorun çıkmıyordu. Gayet sağlıklisıniz diyorlardı. Hatta uasima gore fsh im cok iyiydi.Bu işte bi terslik var dedim.50 lik ucuz ovu test aldım.(bu arada sanırım çok faydası oldu düzenli hergün 3-4 adet kuru incir yedim. )iki ay boyunca hergün test yaptım. İki ay arka arkaya aynı tarihte tam çizgi gördüm. Ya önceki aylar yumurtlamadim yada günü kaçırdım.
Yani hergün takip etmiyorsan gününü kacirabilirsin.ovulasyon testlerinde çok nadir bozuk yada geçersiz çıkıyor. Tabi tercih senin canım.
Son kullanma tarihlerini kontrol ettin mi cnm??nerden almıştın? Labaquick mi (yanlış yazmış olabilirim markayı )Her gun duzenli takip ettim ben hala bendekilerin bozuk oldugunu dusunuyorum. Sorun negatifl falan degil ki. Kontrol ekrani kipkirmizi kaliyor ayrica control cizgiside yok kisaca bozuk...
Yok canim kullanmakla ne ilgisi var. Yardimci olmaya çalışırken yanlış birsey söylediysem kusura bakma gercekten.Maalesef sana bozuklar denk gelmiş canım :/ Dediğin gibi düzenli ilişki olabiliyorsa ,adetin duzenliyse uc asagi bes yukari gununu bilirsin gerekte kalmaz.Kızlar oyle bir yazıyorsunuz ki ben kullanmayı beceremiyormuşum gibi oldu neyse. Size bugunkilerin fotosunu yukledim. Toplamda 12 tane yaptitsam 4u bozuk 6 tanesi boyle enine çizgili anca 2 tanesinin ekranı düzgün çıktı. Ayin 12sinde elime ulaştı 10.04.2017 de üretmişler şaşırdım aradım. Daha yeni üretildi dendi. Herneyse ben memnun kalmadım. Bunun yerine düzenli cinsel ilişki daha mantıklı...
bende de bi kaç tane böyle olmuştu sana çok denk gelmişKızlar oyle bir yazıyorsunuz ki ben kullanmayı beceremiyormuşum gibi oldu neyse. Size bugunkilerin fotosunu yukledim. Toplamda 12 tane yaptitsam 4u bozuk 6 tanesi boyle enine çizgili anca 2 tanesinin ekranı düzgün çıktı. Ayin 12sinde elime ulaştı 10.04.2017 de üretmişler şaşırdım aradım. Daha yeni üretildi dendi. Herneyse ben memnun kalmadım. Bunun yerine düzenli cinsel ilişki daha mantıklı...
Sanş fışkırıyor tum hücrelerimdenbende de bi kaç tane böyle olmuştu sana çok denk gelmiş
Adetim kurtaja kadar düzenliydi şimdi bilemiyorum ne zaman olur, hayırlısı diyorum. Olacağı varsa 1 kerede de oluyor yok olmayacaksa istediğimizi yapalım olmuyor kismet diyorum. Hepimiz için hayırlısı olsun.Yok canim kullanmakla ne ilgisi var. Yardimci olmaya çalışırken yanlış birsey söylediysem kusura bakma gercekten.Maalesef sana bozuklar denk gelmiş canım :/ Dediğin gibi düzenli ilişki olabiliyorsa ,adetin duzenliyse uc asagi bes yukari gununu bilirsin gerekte kalmaz.
aynen o yüzden ben kasmıyorum artık nasipte varsa illa o gün denk gelir. Ama nasipte olmayınca ne kadar çabalasak boşSanş fışkırıyor tum hücrelerimden
Olacağı varsa oluyor kısmetten öteye yol yok. Bakalım bu ay ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?