Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

A anneveoglusu nasılsın canım. Adet oldum mu ?? Bı gebelik testi yapsan belki hamilesindir tekrardan.yada Dr. Git canım tekrar kontrol edilsin.. bikac gündür girmiyrdum merak ettim seni . Eşim tatil ayarlamış sürpriz yaptı bana yarın Side'ye gidiyrz tatile . Herşeyi arkamda bırakıp yenilenmiş şekilde geleceğim inşallah. Hakkımızda hayırlısı 2.adete kadar korunmaya devam buarada )

anladım canım bunu önlemek için tedavi uygulanılyormu tekrar geçmiş olsun bir tanem

MERHABA CANIM ALLAH RAZI OLSUN DÜŞÜNMÜŞSÜN BENİ. YOK MALESEF ADET OLMADIM CANIM
AMA GEBELİKTE YOK EMİNİM ADIM GİBİ ÇOK SIKI KORUNDUK ARKADAŞIM. TESTE GEREK YOK O YÜZDEN

SALIYA KADAR OLMAZSAM SABAHTAN DR GİDECEĞİM

OOO SİDE ÇOK GÜZELDİR İLK KEZ Mİ GİDİYORSUNUZ MANAVGAT ŞELLALESİNE GİDİN ÇOK GÜZELDİR BİRDE ASPENDOSA ANTİK TİYATROYA GÜZELDİR. İYİCE DİNLEN KAFANI DAĞIT ARKADAŞIM.

CANIM BUNLAR BOZUK HAKLISIN TABİKİ SONUÇ ALAMAMAKTA AYIP AMA İNSANLARDAN PARA ALIYORLAR BU TESTLERİ YOLLUYORLAR O ZAMAN BENİMKİLERDE BOZUKTUR BELKİ VALLAHİ PESSS

CANIM BUNLAR BOZUK HAKLISIN TABİKİ SONUÇ ALAMAMAKTA AYIP AMA İNSANLARDAN PARA ALIYORLAR BU TESTLERİ YOLLUYORLAR O ZAMAN BENİMKİLERDE BOZUKTUR BELKİ VALLAHİ PESSS
Iste 1 kere alırım bir daha almam bilmiyor ki uzun vadede kaybi var kendi kaybedecek. Adet olmamana uzuldum bakalim doktor ne diyecek.
Bende diyete ve spora basladim, yarim kalan tezimi tamamliyorum. Seramik yapiyorum. Hayatima kaldigim yerden devam ediyorum. Daha sakinim onemli gunleri degerlendirdim. Bakalim ne olacak:)

Kızlar stres oldum rahimde yapışıklık filan diyor internet Kürtajdan sonra adet olmama nedeni olarak
47 gün oldu davul gibi gerildim

canım genetk sonucun çıkınca paylaşır mısın lütfen. Ben de genetiğe gitmesi ni isteyeceğim bu 2. Çünkü

Kızlar hepinize iyi akşamlar.benimde bugün diş randevum vardı.dolgu yapıldı.9 mayısta da ölçü alınacak.sonrada takılır herhalde.diş temizliği yaptırcam birde.bu ay böyle gecer benim.sanirim haziran ayindan itibaren korunmicam.Allah hepimizin kucağını doldursun insallah sağlıklı sıhhatli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…