- 24 Şubat 2016
- 4.133
- 10.210
- 208
- Konu Sahibi leylimley33
-
- #1.181
İşte nedeniyle ilgili öyle net bişey soyliyemiyorlar canım A anneveoglusu . Döllenme sırasında bazen çift ,bazen tek sperm döllüyormus ama kromozomal bi sıkıntı olusuyormus. Çift dollenmede 46 olması gereken kromozom sayısı 96 oluyormuş. Anormal kromozom sayısıyla bebekte sağlıklı gelisemiyormuş. Yada sağlıklı olmayan ne bileyim işte kafası yada kuyruğu olmayan tek sperm dölleyebiliyormuş. Ama asıl problem plesantanin şeklinin olmasi gerektiği gibi olmaması ..yani bizim pesantada delikler vardı .üzüm şeklinde zaten üzüm gebeliği de deniyor.bebeği besleyen trombofoli hücrelerinin plesantada kontrolsüz bir şekilde fazlaca çoğalması yani....
MERHABA CANIM ALLAH RAZI OLSUN DÜŞÜNMÜŞSÜN BENİ. YOK MALESEF ADET OLMADIM CANIMA anneveoglusu nasılsın canım. Adet oldum mu ?? Bı gebelik testi yapsan belki hamilesindir tekrardan.yada Dr. Git canım tekrar kontrol edilsin.. bikac gündür girmiyrdum merak ettim seni . Eşim tatil ayarlamış sürpriz yaptı bana yarın Side'ye gidiyrz tatile . Herşeyi arkamda bırakıp yenilenmiş şekilde geleceğim inşallah. Hakkımızda hayırlısı 2.adete kadar korunmaya devam buarada)
CANIM BUNLAR BOZUK HAKLISIN TABİKİ SONUÇ ALAMAMAKTA AYIP AMA İNSANLARDAN PARA ALIYORLAR BU TESTLERİ YOLLUYORLAR O ZAMAN BENİMKİLERDE BOZUKTUR BELKİ VALLAHİ PESSSKızlar oyle bir yazıyorsunuz ki ben kullanmayı beceremiyormuşum gibi oldu neyse. Size bugunkilerin fotosunu yukledim. Toplamda 12 tane yaptitsam 4u bozuk 6 tanesi boyle enine çizgili anca 2 tanesinin ekranı düzgün çıktı. Ayin 12sinde elime ulaştı 10.04.2017 de üretmişler şaşırdım aradım. Daha yeni üretildi dendi. Herneyse ben memnun kalmadım. Bunun yerine düzenli cinsel ilişki daha mantıklı...
Iste 1 kere alırım bir daha almam bilmiyor ki uzun vadede kaybi var kendi kaybedecek. Adet olmamana uzuldum bakalim doktor ne diyecek.CANIM BUNLAR BOZUK HAKLISIN TABİKİ SONUÇ ALAMAMAKTA AYIP AMA İNSANLARDAN PARA ALIYORLAR BU TESTLERİ YOLLUYORLAR O ZAMAN BENİMKİLERDE BOZUKTUR BELKİ VALLAHİ PESSS
Yok canim keşke öyle bi tedavi yöntemi olsa
anladım canım bunu önlemek için tedavi uygulanılyormu tekrar geçmiş olsun bir tanem
Doktora gittin mi cnmKızlar stres oldum rahimde yapışıklık filan diyor internet Kürtajdan sonra adet olmama nedeni olarak
47 gün oldu davul gibi gerildim
Kızlar stres oldum rahimde yapışıklık filan diyor internet Kürtajdan sonra adet olmama nedeni olarak
47 gün oldu davul gibi gerildim
Benim kürtajım bugün olacak :-(
Çok geçmiş olsun canım rabbim bir daha yasatmasinBenim kürtajım bugün olacak :-(
canım genetk sonucun çıkınca paylaşır mısın lütfen. Ben de genetiğe gitmesi ni isteyeceğim bu 2. ÇünküHayir benim ilk gebelik oldugu icin doktorlar genetige gerek duymadilar. Ben üniversitenin arastrma hastanesine gittim. Doktora 2.düsügüm dedim. Biraz da bastırdim tekrar ayni seyleri yasamak istemiyorm, psikolojim bozuldu vs. Doktor da hemen yolladi genetige.. 1 düsük de yaptm desem yollardi bence. Doktoruna kalmis bisey şansına
Geçmiş olsun cnm çok üzüldüm allahim kimseye bu acıyı yaşatmasın içinde bizede bir daha yaşatmasınBenim kürtajım bugün olacak :-(
Sanada acil şifalar diliyorum cnmYarın Dr gideceğim Arkadaşlar 48 oldu
Canım çok geçmiş olsun.rabbim bir daha yasatmasinBenim kürtajım bugün olacak :-(
Canım insallah bir sorun yoktur hayırlı haber lerle gel inşallahYarın Dr gideceğim Arkadaşlar 48 oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?