- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi leylimley33
-
- #1.201
Merhaba benim bebeğimde 31 martta 8+4 haftalıkken kalbi durduğu için alındı. 31 gün geçti bugün adet oldum. İşyerinde ayağa kalktığım anda birden kan boşaldı çıktım tekrar pantolon falan aldım işe döndüm. Seninde bu kadar yoğunmu oluyo ? Benim doktorum kontrole çağırmadı gidilmesimi gerekiyo acabaMerhaba arkadaşlar
kızlar ben bu sabah adet oldum dr gitmedim yarın gideceğim dr ikinci günü gel demişti nasıl mutluyum anlatamam.
L leylimley33 geçmiş olsun bir tanem
Allah sabır versin çok zor en yakın zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin hepimize. Ben bebeğimi 31 martta kaybettim. İlk bebeğim 10 ayda olmuştu. Genetik test sonucu turner sendromlu olduğu anlaşıldı. 4 doktordan görüş aldım. 2 si olur böyle şeyler şeklindeydi 1 tanesi bu şekildede doğabilirdi. Kalbinin durmasına başka bir sorun yol açmş olabilir dediği için trombofili paneli testi için kan verdim. Ayrıca eşim ve benim kromozom analizimiz için kan verdik. Sonuçlar 1 ay sonra o zamana kadar hamilelik denemeyeceğim. Yol gösterir umuduyla bunları yazdım. Doktorlar 3 bebek kaybından önce teste yönlendirmiyor. Arkasında durun derim ben 4.doktorda testleri yazdırabildim.Benim kürtajım bugün olacak :-(
Allah korusun yoktur inşallah bi şeyin..haber et..benim de 37 gün oldu hala yok bi şeyYarın Dr gideceğim Arkadaşlar 48 oldu
çok şükür canım yeni gördüm msjınıMerhaba arkadaşlar
kızlar ben bu sabah adet oldum dr gitmedim yarın gideceğim dr ikinci günü gel demişti nasıl mutluyum anlatamam.
Merhaba benim bebeğimde 31 martta 8+4 haftalıkken kalbi durduğu için alındı. 31 gün geçti bugün adet oldum. İşyerinde ayağa kalktığım anda birden kan boşaldı çıktım tekrar pantolon falan aldım işe döndüm. Seninde bu kadar yoğunmu oluyo ? Benim doktorum kontrole çağırmadı gidilmesimi gerekiyo acaba
canım benim 49. gün oldu bugün dr gidiyordum artık birşey yapsın diye inan çok stersli idi son bir haftaAllah korusun yoktur inşallah bi şeyin..haber et..benim de 37 gün oldu hala yok bi şey
Kürtajdan sonra gittim bir sıkıntı yok dedi doktorum 45 gün sonra adet olur demişti. Ama normal düzenime döndüm. 31 gün sonra oldu ama çok ağrım varcanım çok geçmiş olsun, canım benim ilk günü normal geliyor sonra ne olur bilmem canım. sen hiç kürtajdan sonra dr gitmedin mi canım benim kontroller oldu arkadaşım ama benim dış gebelikti hcgb düşme süreci değerlendirildi benim
drnu ara sor istersen ben geç gelmesinden dolayı çok ağrılı bekliyordum rabbime binlerce şükür olmadı
benim bebeğimin 8+3te kalbi durmuştu. Doktorum kürtajdan 10 gün sonra tekrar gel bakalım demişti. Onun sebebide pıhtı kalmış mı ya da yeni pıhtı oluşmu diye bakıyolar. İçin rahat etmezse yine bi kontrole gidersin canımMerhaba benim bebeğimde 31 martta 8+4 haftalıkken kalbi durduğu için alındı. 31 gün geçti bugün adet oldum. İşyerinde ayağa kalktığım anda birden kan boşaldı çıktım tekrar pantolon falan aldım işe döndüm. Seninde bu kadar yoğunmu oluyo ? Benim doktorum kontrole çağırmadı gidilmesimi gerekiyo acaba
Merhaba arkadaşlar
Kürtajdan sonra gittim bir sıkıntı yok dedi doktorum 45 gün sonra adet olur demişti. Ama normal düzenime döndüm. 31 gün sonra oldu ama çok ağrım var
Canim gözün aydin hep aklimdaydin cok sevindim sonunda geldigine
Benimde pazar günü ovu. testim pos. Cikti ins. Hayirlisi neyse o olur stress yapmamaya calisiyorum..
canım bizde kromozom testi vereceğiz. Bende pıhtılaşma var zaten bebek de incelenecekAllah sabır versin çok zor en yakın zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin hepimize. Ben bebeğimi 31 martta kaybettim. İlk bebeğim 10 ayda olmuştu. Genetik test sonucu turner sendromlu olduğu anlaşıldı. 4 doktordan görüş aldım. 2 si olur böyle şeyler şeklindeydi 1 tanesi bu şekildede doğabilirdi. Kalbinin durmasına başka bir sorun yol açmş olabilir dediği için trombofili paneli testi için kan verdim. Ayrıca eşim ve benim kromozom analizimiz için kan verdik. Sonuçlar 1 ay sonra o zamana kadar hamilelik denemeyeceğim. Yol gösterir umuduyla bunları yazdım. Doktorlar 3 bebek kaybından önce teste yönlendirmiyor. Arkasında durun derim ben 4.doktorda testleri yazdırabildim.
geçmiş olsun Allah yaşatmasın bu acıyı kimseye. testleri özelde mi yaptırıyorsunuz? ben devlete gidicem bu haftaAllah sabır versin çok zor en yakın zamanda sağlıklı bir bebek nasip etsin hepimize. Ben bebeğimi 31 martta kaybettim. İlk bebeğim 10 ayda olmuştu. Genetik test sonucu turner sendromlu olduğu anlaşıldı. 4 doktordan görüş aldım. 2 si olur böyle şeyler şeklindeydi 1 tanesi bu şekildede doğabilirdi. Kalbinin durmasına başka bir sorun yol açmş olabilir dediği için trombofili paneli testi için kan verdim. Ayrıca eşim ve benim kromozom analizimiz için kan verdik. Sonuçlar 1 ay sonra o zamana kadar hamilelik denemeyeceğim. Yol gösterir umuduyla bunları yazdım. Doktorlar 3 bebek kaybından önce teste yönlendirmiyor. Arkasında durun derim ben 4.doktorda testleri yazdırabildim.
Gozun aydin cnmMerhaba arkadaşlar
Benim boyle yogun olmadı normal adet gibi olduMerhaba benim bebeğimde 31 martta 8+4 haftalıkken kalbi durduğu için alındı. 31 gün geçti bugün adet oldum. İşyerinde ayağa kalktığım anda birden kan boşaldı çıktım tekrar pantolon falan aldım işe döndüm. Seninde bu kadar yoğunmu oluyo ? Benim doktorum kontrole çağırmadı gidilmesimi gerekiyo acaba
Gozun aydin cnm
Bende grip oldum, gecen sefer hamile kaldigimda cok agir grip gecirmistim. Bu ay gene ihtimal oldugu icin ilac icemiyorum ne yapacagımı şaşırdım.
Siz hamile kaldığınızda karın altı segirmeleriniz ne zaman baslamıştı
Sağol cnm ben birde grip sonrası konjonktivit gecirmistim ve viral bir enfeksiyondu. Gribimno kadar ağırdı ki işte gözüme bile geçmişti. Korkuyorum gene aynı şeyler olacak diye.Geçmiş olsun canım benim hiç dikkatimi çekmedi olduysa da bilmiyorum canım
adetim 2 gün gecikti. Bende ilk gebeligimde grip olmuştum şimdi yine grip oldum boğazım da şişti. Test yapmaya korkuyorum açıkçası ama acaba diyip ilaçta kullanamıyorumGozun aydin cnm
Bende grip oldum, gecen sefer hamile kaldigimda cok agir grip gecirmistim. Bu ay gene ihtimal oldugu icin ilac icemiyorum ne yapacagımı şaşırdım.
Siz hamile kaldığınızda karın altı segirmeleriniz ne zaman baslamıştı
Canım sanada geçmiş olsun neden test yapmıyorsun merak ettim yaaadetim 2 gün gecikti. Bende ilk gebeligimde grip olmuştum şimdi yine grip oldum boğazım da şişti. Test yapmaya korkuyorum açıkçası ama acaba diyip ilaçta kullanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?