- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi leylimley33
-
- #1.221
Canım dikkat et kendine portakal yeşil biber marul tuketSağol cnm ben birde grip sonrası konjonktivit gecirmistim ve viral bir enfeksiyondu. Gribimno kadar ağırdı ki işte gözüme bile geçmişti. Korkuyorum gene aynı şeyler olacak diye.
Bende seninle aynı durumdayım benim adetime 1 hafta var ama sen bence test yap merakla bekliyorum insallah hamilesindir:)adetim 2 gün gecikti. Bende ilk gebeligimde grip olmuştum şimdi yine grip oldum boğazım da şişti. Test yapmaya korkuyorum açıkçası ama acaba diyip ilaçta kullanamıyorum
hiç bir belirtim yok hatta çok iyi değerlendiremedik yumurtlama günlerini o yüzden değilimdir diye baya adet bekliyorum. Tek çizgiyi görmekten korkuyorum sanırım :)Canım sanada geçmiş olsun neden test yapmıyorsun merak ettim yaa
eşim bile bi test alalım dedi ama ben pek yanaşmadım niyeyse ama yarın alıcam sanırım bi testBende seninle aynı durumdayım benim adetime 1 hafta var ama sen bence test yap merakla bekliyorum insallah hamilesindir:)
Hayırlısı olsun değilsende önümüzdeki ay olur üzülme.eşim bile bi test alalım dedi ama ben pek yanaşmadım niyeyse ama yarın alıcam sanırım bi test
HADİ BAKALIM İNŞALLAH BEBİŞİN GELİYORDUR CANIM BAT NE ZAMAN SENİN
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM YAA ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDEN BİRBİRİMİZE BÖYLE ZOR DÖNEMDE İLAC GİBİ OLDUNUZ
Bende seninle aynı durumdayım benim adetime 1 hafta var ama sen bence test yap merakla bekliyorum insallah hamilesindir:)
eşim bile bi test alalım dedi ama ben pek yanaşmadım niyeyse ama yarın alıcam sanırım bi test
Gozun aydin cnm
Bende grip oldum, gecen sefer hamile kaldigimda cok agir grip gecirmistim. Bu ay gene ihtimal oldugu icin ilac icemiyorum ne yapacagımı şaşırdım.
Siz hamile kaldığınızda karın altı segirmeleriniz ne zaman baslamıştı
Sağol cnm geçen seferde hiç birşey kullanamamıştım şimdide cok ağır geçiriyorumGecmis olsun canim ins. Yakinda hayirli haberlerini aliriz
Buradan anladım ki herkes hasta geçmiş olsun. Hadi bakalım inşallah hepimiz hamileyizdirMerhaba, benim de gecenki hamileliğimde boğaz yollarım feciydi ama beklentim olduğu için ilaç kullanmamistim yine aynı durumdayım acaba diyorum yine mi
Oncelikle geçmiş olsun, inan hiç bir fikrim yok doktora sordun muKizlar mrb tam bana gore bi yer olmus acan arkdsa tskrker.bi sorum var yatdimci olursaniz sevinirim bu benim 3.kurtajim malesef 1 ay oldu kurtaj olali bebegimin kalp atisi olmadigi icin oldum ve bu durum.3 kere oldu sorumsa yaklasik bir haftadir sol.kasigimda inanilmaz bi sanci var gece uykudan kaldirdi resmen ara ara siddetli batmalar oluyo korunuyorum fakat 3. Kurtaj olmasi beni.birz.endiselendirdi dierlerinde hic bole olmamasti bilgisi.olan varmi
eşim bile bi test alalım dedi ama ben pek yanaşmadım niyeyse ama yarın alıcam sanırım bi test
Kürtajdan 32 gün sonra adet olmustum ama yumurtlama 2 gün erken oldu bat 17 yada 18 mayis olmasi lazim.
Ben büyük ihtimal 13 yada 14de test yaparim bekleyemem gibime geliyo
Yarin sende bizi haberdar edersin ins. Hic bi sorun cikmaz
hiç bir belirtim yok hatta çok iyi değerlendiremedik yumurtlama günlerini o yüzden değilimdir diye baya adet bekliyorum. Tek çizgiyi görmekten korkuyorum sanırım :)
SENDEN DE GÜZEL HABERLER BEKLİYORUM İNŞALLAHBenimde bat 9-10 Mayıs 1 hafta var daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?