Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

MAŞALLAH CANIM ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINDA GÖSTERSİN EVLADINI

Inşallah bakalım kismet olursa çok sevinicem ama olmazsada uzulmiycem. Çunku anladım ki önemli olan hamile kalmak degil, sağlıklı bir bebek olması... o yuzden hayırlısı olsun
kesinlikle canım benim rabbim hayırlı ve sağlıklı gebelik nasip etsin

geçmiş olsun Allah yaşatmasın bu acıyı kimseye. testleri özelde mi yaptırıyorsunuz? ben devlete gidicem bu hafta
Özelde yaptırıyorum. Devlette ilk bebekten sonra inceleme yapmıyorlar diye okudum. İkna olsalar bile süreç uzuyor. Ayrıca işim nedeniyle izinlerim sıkıntı o yüzden özele gittim

peki korunacak msıın bu süreçte
Bu zamana kadar doğal korunma uyguladım. Hiç birlikte olmadım psikolojik olarak fazla yıprandım istemedim o yüzden eşimde ses etmedi1 ay daha korunacağım son gittiğim doktora güveniyorum o arada sonuçlar çıkar. 2 adet dönemi sonrası bir terslik çıkmazsa testlerde tekrar deneyeceğim

Kendimi hazırlamaya çalışıyorum bu süreçte kürtaj sonrası doktorum vitamin verdi onu kullandım. Folik asite devam ettim. Hergün peynir, zeytin, domates, salatalık şeklinde kahvaltımı yapıyorum. Haftada 4 gün yumurta ekliyorum. Ceviziçi, fındık, badem yiyorum hergün mutlaka. Haftaiçi 3 gün taze sıkılmış nar suyu, 2 gün ananas portakal muz karışımı içiyorum işe gelirken. Rahimin toparlanmasına yardımcı oluyormuş, normalde 45 günde adet olunuyormuş ben 31 de oldum işe yarıyo sanki :) iş çıkışı her gün evime yürüyorum 1.30 saat sahilden kendimi şımartıyorum. Ben iyi olursam Allahın izniyle herşey birgün yoluna girecek :)

maşallah canım bende sağlıklı besleniyorum artık..hayırlısı olsun inşallah, 3 ay dedi bana doktor korunma süresini ..ama onu da herkese söylüyolar zaten..benim kafam karışık test yaptırmasam mı bilemedim..12. haftada kalbi durdu bebeğimin o yücden kürtaj oldum..bi yanım diyo hiç uğraşma testlerle :/ çevremde çk var ilk gebelikte düşük , onların hiçbiri yaptırmadı ve tekrar hamile kaldılar sorun çıkmadı..ama herkeste ayn ıolmuyo tabi..sadece testi bekleme süresi uzun olmasa keşke..

Ben bugün adet oldum ama çok az.benimle aynı durumda alan var mı, normale döndü mü sonraki günler? Korkuyorum yapışıklık olmasındn :-(

Kızlar test yaptım çok silik bi çizgi var ama yine de emin olamadım fırsat bulursam yarın kan testi yaptırayım ben
Ayyy çok sevindim canım ya ilk aydan geldi dimi senin
rabbim Sağlıkla hayırlisi ile tamamına erdirsin

Ben bugün adet oldum ama çok az.benimle aynı durumda alan var mı, normale döndü mü sonraki günler? Korkuyorum yapışıklık olmasındn :-(
Canım ilk adetin mı Kürtajdan sonra
Benim ilk gün azdı ama bugün oldukça arttı ben yapışıklık olması halinde adet olmaz diye biliyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…