Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

Merhaba kızlar dün dr kontrolüm vardı hormon tetkiklerim yapıldı

TSH 2,45
BCHG 0,1
SERBEST T4 1,21
FSH 9,8
LH 6,87
ESTRADİOL 31,25
PROLOKTİN 14,86
PROGESTRON 0,168 sonuçlarım. dr rahim filmi çektir dedi salı günü o çekilecek ve haziran ayına da aşılama yapalım artık yaşınız sınırda dedi. ben ağustosa kadar bekleyip olmazsa tüp bebek düşünüyordum. kafam karıştı

Selam tatlim fsh yuksek çikmiş sen genede hamile kalmissin ama birde yaşinda ne var senin bende 30 yasindayim
bu arada bende beta hcg baktirttim grip icin ilac yazmadan istedi doktor

Selam tatlim fsh yuksek çikmiş sen genede hamile kalmissin ama birde yaşinda ne var senin bende 30 yasindayim
bu arada bende beta hcg baktirttim grip icin ilac yazmadan istedi doktor

CANIM YAŞIM 39 BENİM SINIRA YAKIN DEDİ DR AMA 10 DEĞERLE GEBE KALAN HASTAM VAR DEDİ
BENİM KASIM AYINDAKİ DEĞERİMDE BÖYLE İDİ OCAKTA GEBE KALDIM

Kizlar beta hcg 2.7 çikmiş 5 6 gun var adete. Hani yukselebilir bir deger oladabilir olmayadabilir arafta kaldım

AAA İNŞALLAH TUTUNUR BİR TANEM 5 ÜSTÜ GEBELİK OLARAK DEĞERLENDİRİLİYOR
CANIM ÇOK MERAK EDİYORUM GELİŞMELERİ SAĞLIKLI HAYIRLI BİR GEBELİK İSE DEVAMI KAT VE KAT GELSİN İNŞALLAH

CANIM YAŞIM 39 BENİM SINIRA YAKIN DEDİ DR AMA 10 DEĞERLE GEBE KALAN HASTAM VAR DEDİ
BENİM KASIM AYINDAKİ DEĞERİMDE BÖYLE İDİ OCAKTA GEBE KALDIM
Ben seni 32 yaşinda saniyorum nereden uydurduysam. Bu beta hcg iliskiden kac gun sonra yukselmeye başlıyor ki bence kanda çıkması için erken olabilir

Ben bakıyorum etrafa. Nerede geçimsiz uyumsuz çift varsa hemen bebekleri oluyor sağlıkl
Kizlar beta hcg 2.7 çikmiş 5 6 gun var adete. Hani yukselebilir bir deger oladabilir olmayadabilir arafta kaldım
canım benim önce 2 çıkmışti 2 gün sonra 20 oldu tmttjamdgpmaj
benim de 2 çıkmıştı hatta adet soktrucu kullanacaktım 2 gün sonra tekrar kan verdim 20 li değer çıktı canım. Boş yere umutlandırmak istemem ama hamilelik ihtimalin var

Zaten doktorda daha adete varmış çıkmayabilir dedi, ilacda vermedi off bakalım hayırlısı

Ben seni 32 yaşinda saniyorum nereden uydurduysam. Bu beta hcg iliskiden kac gun sonra yukselmeye başlıyor ki bence kanda çıkması için erken olabilir

oooyy keşke 32 yaşında olsam canım yaa keşke.....

canım ilişkiden 10 gün sonra kanda değer çıkıyor diye biliyorum senin yumurtlama ne zamandı

nette araştırdım normal değerler

Fsh hormonu kaç olmalı?

Follikül Stimülan Hormon (FSH) normal değer olarak bayanlarda:
0-6 ay arası olan bebeklerde Fsh hormon değeri: 1,00-4,00 mIU/ml
7 aylık ve 12 yaşları arasında olan çocuklarda Fsh hormon değeri: 0,20-3,00 mIU/ml
13-15 yaşları arasında olan çocuklarda Fsh hormon değeri: 1,00-8,00 mIU/ml
16-50 yaş arasında olan kişilerde Fsh hormon değeri: 2,00-10,00 mIU/ml
51-60 yaş arası olan kişilerde Fsh hormon değeri: 20,00-140,00 mIU/ml
60 yaş ve üstü olan kişilerde ise bu değer: 30,00-118,00 mIU/ml

BlueSpace canım kan sonucun nasıl çıktı haber et bizi güzelim
bi gamsızlık var bende bu sefer niyeyse kan testi yaptıramadım hala ama yaptığım gebelik testinde 2. Çizgide baya koyulaştı sonradan. Hiç hamile gibi hissetmiyorum belirtim falan yok o yürek yüzden sanırım. Kan testi yaptırınca onu da mutlaka haber veririm size. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun artık

O zaman sen tüp bebek yaptirt kardeşi olsun:)
O zaman hamilede olmayabilirim bakalım kısmet

canım mesajların hepsine bakamadım da daha önce kürtaj falan mı olmuştun sende. Eğer öyle ise Ne kadar ara verdin onu soracaktım
Evet cnm bende 9 Martta kurtaj oldum, 1 adet donemi ara verdik. Bu ay denedik ama bakalım oladabilir olmayadabilir hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…