- Konu Sahibi leylimley33
-
- #1.281
Cnm heralde gecikme olana kadar beklerim aslında bugunki meraktan değildi, ama bir işe yaramadı gene ilaç vermedi. Surune surune iyilesicem artikCanim ins. Hamilesindir 2-3 gün sonra bi hamilelik testi yap belki sonuc alirsin
Birde az ara vermişsin canım. 3 ay dedi bana doktor.Evet cnm bende 9 Martta kurtaj oldum, 1 adet donemi ara verdik. Bu ay denedik ama bakalım oladabilir olmayadabilir hayırlısı olsun
Sen heralde genetik testleri bekleyeceksin. 1 tane kayipla yikildim ikinciyi dusunemiyorum oyle bir aciki allah dismanimin basina vermesin...İnşallah hamileşindr cok sevinirimkendimize hamile örnekler arıyoruz bizde aynı şeyi yaşamış olunca. Allah kimseyi evladiyla sinamasin. Hele ki daha önce kürtaj düşük yaşayanları. Benim düştükten sonratekrar hamile kalınca her an bir şey mi olacak diye korku ile geçti kontroller. Öyle de bitti durdu kalbi :-(
Bana bu kadar bile demedi aslinda sadece ilk ay olmaz buyuk ihtimalle dedi. Bebegin buyuklugu operasyon falan cok paremetre ver benim kolay gecti islemim kanamam bile olmadiBirde az ara vermişsin canım. 3 ay dedi bana doktor.
Zannetmiyorum, ne tramvalar geçirenler var birsey olmuyor...Kızlar bir şey soracağım. Ben rüyamda iki üç kez korktum üzüntü ile uyandim. Acaba rüyada böyle şeyler görmek bebeği etkiler mi. Korku ile düşük yapılır mı ya da bebeğin kalbi durur mu. Bilginiz var mı???
bakalım önce dogal deneyim bakalım hayırlısı allahtan, bakalım gününden geçecekmi merak ediyorumO zaman sen tüp bebek yaptirt kardeşi olsun:)
O zaman hamilede olmayabilirim bakalım kısmet
Kızlar bir şey soracağım. Ben rüyamda iki üç kez korktum üzüntü ile uyandim. Acaba rüyada böyle şeyler görmek bebeği etkiler mi. Korku ile düşük yapılır mı ya da bebeğin kalbi durur mu. Bilginiz var mı???
bende sordum bu gittiğimde yeniden bana gerek yok rahim zaten kendini hazır hissettiğinde bebek gelir deneyin dediBana bu kadar bile demedi aslinda sadece ilk ay olmaz buyuk ihtimalle dedi. Bebegin buyuklugu operasyon falan cok paremetre ver benim kolay gecti islemim kanamam bile olmadi
bende istiyorum aslındaa ama bir şey olursa kendimi suçlarım diye korkuyorumbende sordum bu gittiğimde yeniden bana gerek yok rahim zaten kendini hazır hissettiğinde bebek gelir deneyin dedi
benim bugün 3 gün oldu canım işlemden sonra. Ama adet görüyor gibiyim normal m acaba ilk gün yoktu iki gündür arttı amabende sordum bu gittiğimde yeniden bana gerek yok rahim zaten kendini hazır hissettiğinde bebek gelir deneyin dedi
canım burda birçok arkadaşın kanaması olmadı gibi birşey iki günde kesildiler ama benim öyle olmadı uzun sürdü dr normal dedi. kontrole ne zaman gideceksinbenim bugün 3 gün oldu canım işlemden sonra. Ama adet görüyor gibiyim normal m acaba ilk gün yoktu iki gündür arttı ama
O zaman sende bu ay başliyorsun inşallah tup bebeğe gerek kalmaz hadi hayirlisibende sordum bu gittiğimde yeniden bana gerek yok rahim zaten kendini hazır hissettiğinde bebek gelir deneyin dedi
Iste bebegin buyuklugune kisiye gore degisiyormus, burada operasyon sonrasi kanamasi olanda var benim gibi olmayanda istersen bir doktora sorbenim bugün 3 gün oldu canım işlemden sonra. Ama adet görüyor gibiyim normal m acaba ilk gün yoktu iki gündür arttı ama
haftaya gideceğim canım ben. Çok sürmez inşallahcanım burda birçok arkadaşın kanaması olmadı gibi birşey iki günde kesildiler ama benim öyle olmadı uzun sürdü dr normal dedi. kontrole ne zaman gideceksin
evet canım bu ay inşallah salıya rahim filmi çektireceğim bakalım hakkımızda hayırlısıO zaman sende bu ay başliyorsun inşallah tup bebeğe gerek kalmaz hadi hayirlisi
inşallah kontrolün güzel geçer inşallah.haftaya gideceğim canım ben. Çok sürmez inşallah
canım adetin kaçıncı günündesin. yumurtlama ne zamın oldu hatırlıyormusunKızlar kan tahlilim çıktı 36,5 değer ama çok düşük değil mi? İlk gebeliğimde 300lerde çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?