Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

İnşallah hamileşindr cok sevinirim kendimize hamile örnekler arıyoruz bizde aynı şeyi yaşamış olunca. Allah kimseyi evladiyla sinamasin. Hele ki daha önce kürtaj düşük yaşayanları. Benim düştükten sonratekrar hamile kalınca her an bir şey mi olacak diye korku ile geçti kontroller. Öyle de bitti durdu kalbi :-(

Kızlar bir şey soracağım. Ben rüyamda iki üç kez korktum üzüntü ile uyandim. Acaba rüyada böyle şeyler görmek bebeği etkiler mi. Korku ile düşük yapılır mı ya da bebeğin kalbi durur mu. Bilginiz var mı???

Sen heralde genetik testleri bekleyeceksin. 1 tane kayipla yikildim ikinciyi dusunemiyorum oyle bir aciki allah dismanimin basina vermesin...
Dün hamilelik muhabbeti oldu acaba hamilemiyim diye ve benim boğazim duğumlendi, yaşlar suzuldu. Hamile kaldigimi duyunca acaba sevinebilecekmiyim, ya da ne zaman bebegi kaymetmeyecegime inanip bu anlarin keyfini cikaricam off off

Zannetmiyorum, ne tramvalar geçirenler var birsey olmuyor...

zannetmem canım yaa bırak rüyada korkmayı gerçek hayatta ne korkuyar acılar sorunlar yaşayanların bebekleri doğuyor

Bana bu kadar bile demedi aslinda sadece ilk ay olmaz buyuk ihtimalle dedi. Bebegin buyuklugu operasyon falan cok paremetre ver benim kolay gecti islemim kanamam bile olmadi
bende sordum bu gittiğimde yeniden bana gerek yok rahim zaten kendini hazır hissettiğinde bebek gelir deneyin dedi

benim bugün 3 gün oldu canım işlemden sonra. Ama adet görüyor gibiyim normal m acaba ilk gün yoktu iki gündür arttı ama
canım burda birçok arkadaşın kanaması olmadı gibi birşey iki günde kesildiler ama benim öyle olmadı uzun sürdü dr normal dedi. kontrole ne zaman gideceksin

benim bugün 3 gün oldu canım işlemden sonra. Ama adet görüyor gibiyim normal m acaba ilk gün yoktu iki gündür arttı ama
Iste bebegin buyuklugune kisiye gore degisiyormus, burada operasyon sonrasi kanamasi olanda var benim gibi olmayanda istersen bir doktora sor

haftaya gideceğim canım ben. Çok sürmez inşallah
inşallah kontrolün güzel geçer inşallah.

adetin geldiğinde dahada rahatlayacaksın merak etme güzel günler göreceğiz allahın izniyle yeniden dallarımız yeşerecek allahın izniyle

Kızlar kan tahlilim çıktı 36,5 değer ama çok düşük değil mi? İlk gebeliğimde 300lerde çıkmıştı
canım adetin kaçıncı günündesin. yumurtlama ne zamın oldu hatırlıyormusun

canım değerin düşük çıkmasına takılma önemli olan 2 katı yükselmesi iki gün sonra testini tekrarla oldumu güzel düşün güzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…