- 11 Şubat 2017
- 642
- 945
- 33
- Konu Sahibi leylimley33
-
- #1.301
canım kendini yıpratma dr her gebelikte illa yüksek ile başlayacak diye birşey yok dedi gebeliğin öğrenildiği ilk 10 günde değer iki katı yükselme gösteriyorsa korkma demiştiAdetim 5 gün gecikti canım. Yumurtlamayı yakalayamadık ama tel.daki uygulamaya göre 20 gün önceydi yumurtlama. En iyisi 2 gün sonra tekrarlamak
Canim gec dollenme olmustur merak etme daha çok minik bebisKızlar kan tahlilim çıktı 36,5 değer ama çok düşük değil mi? İlk gebeliğimde 300lerde çıkmıştı
Aşırı erken yapmışsınbenimde adetime 8 gün var. Dayanamadım idrar testi yaptım bugün. sonuç negatif.. ama belli olmaz tabi daha adete var :)
Canim gec dollenme olmustur merak etme daha çok minik bebis
sağolun kızlar pazar günü tekrar test yaptırıcam. İznimize denk geldi şehir dışındayız bir doktora gösterdim sonucu yükselmesi önemli dedi. Yumurtlama günümü hiç bilmiyorum çünkü bu ay akışına bırakmıştım tamamen. Belki geç döllenmedir. Hayırlısı olsun artık hepimiz içinAyrıca benim adetimin 45. Günü falan değerim 2 çıktı. Yumurtam çok çok geç oluşmuş demek ki
cnm biz bebeğimizi aynı zamanlarda kaybetmiştik sanırım eylül annelerindenBir de korunmayı bırakan arkadaslar yok mu güzel haberleriniz?
ozaman vardır birşeyler :) iki çizgi boşuna çıkmaz sanırım.kızlar benm regl günü yarın ama dün test yaptım ilk idrarla dayanamadım negatifti yokmuş bu ayda bebiş dedim koydum kenara akşam işten gelince bi bakayım dedim çift çizgi olmuş uzun süre bekleyince oluyo mu öyle hiç deneyen var mı umutlanmak istemedim boş yere
Cnm ilk 5dk daki sonuc dogrukızlar benm regl günü yarın ama dün test yaptım ilk idrarla dayanamadım negatifti yokmuş bu ayda bebiş dedim koydum kenara akşam işten gelince bi bakayım dedim çift çizgi olmuş uzun süre bekleyince oluyo mu öyle hiç deneyen var mı umutlanmak istemedim boş yere
3 ay oldu canım zaten kürtajdan sonra ilk 2 ay sıkıntılı geçti yumurta çatlamamış kist oldu regl olamadım filan adet düzenleyiciyle ilk defa düzgün adet görmüştüm bu ay doktor da ister dene bebek için ister bir ay daha bekle deyince bi ümit korunmadık ama hayırlısı olsun artık hepimiz içinozaman vardır birşeyler :) iki çizgi boşuna çıkmaz sanırım.
kaç ay olmuştu kürtaj olalı.hakkında hayırlısı inş.
amin cnm hayırlısı olsun inş hamişsindir.rabbim bizede nasip etsin tez vakitte.3 ay oldu canım zaten kürtajdan sonra ilk 2 ay sıkıntılı geçti yumurta çatlamamış kist oldu regl olamadım filan adet düzenleyiciyle ilk defa düzgün adet görmüştüm bu ay doktor da ister dene bebek için ister bir ay daha bekle deyince bi ümit korunmadık ama hayırlısı olsun artık hepimiz için
Maalesef canm umutsuzluga kapilmani istemem ama benmde basima gelmisti. HAmile olmadigim ay test bir saat snra falan ikici cizgi silik cikti ama maalesef kan testine bakildiginda hamile olmadigim anlasildi. Yani ilk bes dakika gecerli sanirim.kızlar benm regl günü yarın ama dün test yaptım ilk idrarla dayanamadım negatifti yokmuş bu ayda bebiş dedim koydum kenara akşam işten gelince bi bakayım dedim çift çizgi olmuş uzun süre bekleyince oluyo mu öyle hiç deneyen var mı umutlanmak istemedim boş yere
canım naptin test yaptırdın mısağolun kızlar pazar günü tekrar test yaptırıcam. İznimize denk geldi şehir dışındayız bir doktora gösterdim sonucu yükselmesi önemli dedi. Yumurtlama günümü hiç bilmiyorum çünkü bu ay akışına bırakmıştım tamamen. Belki geç döllenmedir. Hayırlısı olsun artık hepimiz için
canım izin bitti eve dönüyoruz. Gider gitmez hastaneye gidip test yaptırıcam akşama doğru ancak belli olur. Kimyasal gebelik falan olsa şimdiye kadar düşük olurdu herhalde. internette araştırıp duruyorum. Bakalım ne çıkacak sonuçcanım naptin test yaptırdın mı
güzel haberlerini bekliyoruz:)canım izin bitti eve dönüyoruz. Gider gitmez hastaneye gidip test yaptırıcam akşama doğru ancak belli olur. Kimyasal gebelik falan olsa şimdiye kadar düşük olurdu herhalde. internette araştırıp duruyorum. Bakalım ne çıkacak sonuç
İnşallah canım hayırlısı olsun artık ne diyelim :)güzel haberlerini bekliyoruz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?