Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

Yok canım ilk kez gitmiyrm biz her yıl yildonumunde gideriz .ilk gittiğimde şelaleyi aspendosu gezmistim.simdi nasılsın oldunmu adet. Moralin nasıl ben 2. Adetimi olyrm

merhaba.. merakımdan gün aşrı test yapıyorum nerdeyse :) Adetime 6 gün var. Bi kaç gün önce yapmıştım test, sonuç tek çizgi. Dün akşam yaptım yine tek çizgi. Bu sabah yine yaptım ilk idrarla. Önce tek çizgi çıktı. Bi kaç saat sonra 2. çizgi çok hafif bi şekilde belirdi. önce ki 2 testi de atmamıştım. Acaba bekledikçe test mi bozuldu dedim. Ama önceki testler de 2.çizgi kesinlikle yok.. 2 gün sonra tekrar yaparım test :) test yapa yapa çağırıyorum çocuğu resmen

aynı şeyi yaşadım bugün. bi kaç saat sonra 2. çizgi çıktı... bi kaç gün önce yaptığım testler de duruyor ama onlar da 2.çizgi yok.. benim adetime daha 5-6 gün var :) bende merak içerisindeyim..

Kizlar ben adet oldum. Ilk adetim 32 gun sonra ikinci adetim 25 gun sonra oldu. Hic bir belirti olmadan (goguslerde hassasiyet falan) adet oldum. Uzulmedim insallah onumuzdeki ay olur bakalim hayirlisi

Dedigin gibi hayirlisi olsun canim ins. Bidahaki ay nasipse olur

Durmaz inşallah cnm kalbini ferah tut

Benzer duygulardayız cnm bende düşük yaptım. düşükten sonra yolculuk yaparken kitap okuyordum orda doğum sahnesi var bir ağlama tuttu yarım saat için için ağladım kendimi tutamadım.. muavin gelip geçip bana bakıyor.. öyle bir anım var... inşallah bunun keyfini çıkarabilirz.. ilkinde işyeri eğitime gönderdi türkiye geneli bir sınava girmem gerekiyordu o stresten tadını alamadım .

Kızlar bugünkü testin sonucu çıktı. 236 olmuş 4 gün önce 36ydı. Acildeki doktora gösterdim çok güzel artmış ama bir de ultrason için doktora görün dedi. Rabbim hepimize sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

hayırlı olsun

Senin adına çok sevindim darısı başımıza. Bu olayı atlatmanın en kolay yolu bebiş sahibi olmak sıra bizlerde artık

ayyy cok sevindim canım ya:)) seni arıyordum bende forumda Allah hep sevindirsn insallah

Yok canım ilk kez gitmiyrm biz her yıl yildonumunde gideriz .ilk gittiğimde şelaleyi aspendosu gezmistim.simdi nasılsın oldunmu adet. Moralin nasıl ben 2. Adetimi olyrm

İYİ GELMİŞTİR TATLIM TATİL, OLDUM ADETİ BİTTİ BİLE YARIN FİLMİ ÇEKTİRECEĞİM, ŞÜKÜR MORALİM YERİNDE YENİ AY YENİ UMUDLAR
ARTIK İKİNCİ ADETLE KORUNMA BİTİYOR DİMİ CANIM

CANIM ADETİN DAHA VAR İNŞALLAH MELEĞİN GELMİŞTİR İNŞALLAH BİRAZ DAHA SABIR GELECEK KUZUN İNŞALLAH

İNŞALLAH SENİNDE GÜZEL HABERİNİ ALIRIZ CANIM YAPTIN MI TEKRAR TEST

Kizlar ben adet oldum. Ilk adetim 32 gun sonra ikinci adetim 25 gun sonra oldu. Hic bir belirti olmadan (goguslerde hassasiyet falan) adet oldum. Uzulmedim insallah onumuzdeki ay olur bakalim hayirlisi
CANIM HAYIRLISI ARTIK BU AYA İNŞALLAH SAĞLIKLA GELİR KUZUN İNŞALLAH

AAAA MAŞALLAH ÇOK GÜZEL SONUCUN BAK BU SEFER İNŞALLAH RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINDA GÖSTERSİN BİR TANEM. RAHİM KALINLIĞINA BAKILSIN BİR İYİ OLUR DR GİTMEN KESE GÖRÜNMEZ DAHA SONUCU BİLDİR OLDUMU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…