Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

Evet çok gzl geldi tatil.sukur seninde reglim olmuş bitmiş bile:)) korunmam ama kasmamda yumurtlama günü vs. Diye ikinci regliyi 24.gun oldum kısmet bakalım akisina bırakacam bu ay eğer olmazsa diğer aya testle takip yaparım diye dusunuyrm . Rahim filmin inşallah çok kolay geçer canım Allah kolaylık versin rahatça atlatrsin. Çektirdikten sonra yaz bana nasıl olduğunu merak ederim

ilgin için çok teşekkür ederim arkadaşım. en güzeli zaten kafaya takmamak.
inşallah sonucu yazarım bir tanem

ayyy cok sevindim canım ya:)) seni arıyordum bende forumda Allah hep sevindirsn insallah
amin canım çok teşekkür ederim hepimizi inşallah
amin inşallah Rabbim isteyen herkese eder nasip eder inşallah. İzinden yeni döndüğüm için haftaiçi gitmem zor gibi en kötü cumartesi gidicem doktoruma belki o zamana kadar kese de görünür

canım daha önce kaybın vardı sanırım senin de. Arası ne kadar peki? Ne kadar ara verdin

hayır olmadım dr korunmada vermemişti 34 gün beta 9.1 cıktı şuan 6 gün gecti
CANIM YENİ GEBELİKTE OLABİLİR DEĞERİN ARTMA GÖSTERECEK Mİ DİYE KONTROL YAP. İNŞALLAH SAĞLIKLI BİR GEBELİKTİR. SONUCU BİLDİR OLDUMU RABBİM GÖNLÜNDEKİNİ SAĞLIKLA KUCAĞINDA GÖSTERSİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…