- 24 Şubat 2016
- 4.133
- 10.210
- 208
- Konu Sahibi leylimley33
-
- #1.341
Evet çok gzl geldi tatil.sukur seninde reglim olmuş bitmiş bile:)) korunmam ama kasmamda yumurtlama günü vs. Diye ikinci regliyi 24.gun oldum kısmet bakalım akisina bırakacam bu ay eğer olmazsa diğer aya testle takip yaparım diye dusunuyrm . Rahim filmin inşallah çok kolay geçer canım Allah kolaylık versin rahatça atlatrsin. Çektirdikten sonra yaz bana nasıl olduğunu merak ederimİYİ GELMİŞTİR TATLIM TATİL, OLDUM ADETİ BİTTİ BİLE YARIN FİLMİ ÇEKTİRECEĞİM, ŞÜKÜR MORALİM YERİNDE YENİ AY YENİ UMUDLAR
ARTIK İKİNCİ ADETLE KORUNMA BİTİYOR DİMİ CANIM
ilgin için çok teşekkür ederim arkadaşım. en güzeli zaten kafaya takmamak.Evet çok gzl geldi tatil.sukur seninde reglim olmuş bitmiş bile:)) korunmam ama kasmamda yumurtlama günü vs. Diye ikinci regliyi 24.gun oldum kısmet bakalım akisina bırakacam bu ay eğer olmazsa diğer aya testle takip yaparım diye dusunuyrm . Rahim filmin inşallah çok kolay geçer canım Allah kolaylık versin rahatça atlatrsin. Çektirdikten sonra yaz bana nasıl olduğunu merak ederim
amin canım çok teşekkür ederim hepimizi inşallahayyy cok sevindim canım ya:)) seni arıyordum bende forumdaAllah hep sevindirsn insallah
amin inşallah Rabbim isteyen herkese eder nasip eder inşallah. İzinden yeni döndüğüm için haftaiçi gitmem zor gibi en kötü cumartesi gidicem doktoruma belki o zamana kadar kese de görünürAAAA MAŞALLAH ÇOK GÜZEL SONUCUN BAK BU SEFER İNŞALLAH RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINDA GÖSTERSİN BİR TANEM. RAHİM KALINLIĞINA BAKILSIN BİR İYİ OLUR DR GİTMEN KESE GÖRÜNMEZ DAHA SONUCU BİLDİR OLDUMU
Insallah canm. Son 5 gün. Merakla bekliyorum sonucu..CANIM ADETİN DAHA VAR İNŞALLAH MELEĞİN GELMİŞTİR İNŞALLAH BİRAZ DAHA SABIR GELECEK KUZUN İNŞALLAH
canım daha önce kaybın vardı sanırım senin de. Arası ne kadar peki? Ne kadar ara verdinamin canım çok teşekkür ederim hepimizi inşallah
amin inşallah Rabbim isteyen herkese eder nasip eder inşallah. İzinden yeni döndüğüm için haftaiçi gitmem zor gibi en kötü cumartesi gidicem doktoruma belki o zamana kadar kese de görünür
CANIM GEBELİK NE KADAR BÜYÜK İSE BİRAZ ZAMAN ALIYOR BENİM 20 GÜN SONRA SIFIRLANDI AMA BENİMKİ DIŞ GEBELİKTİ.kızlar kurtajdan sonra betanız ne zmn sıfırlandı
ben hala adet olmadım korunmada vermedı dr bana 34 gün beta 9.1 cıktı eski gebelıkten mi yenı gebelık mı oldu kafam allak bullak oldu ıyıceCANIM GEBELİK NE KADAR BÜYÜK İSE BİRAZ ZAMAN ALIYOR BENİM 20 GÜN SONRA SIFIRLANDI AMA BENİMKİ DIŞ GEBELİKTİ.
gec döllenme oluyorum ben 34 gün 9.1 cıktı bugun 6 gün gecıktımCANIM GEBELİK NE KADAR BÜYÜK İSE BİRAZ ZAMAN ALIYOR BENİM 20 GÜN SONRA SIFIRLANDI AMA BENİMKİ DIŞ GEBELİKTİ.
CANIM KÜRTAJDAN SONRA ADET OLDUN MUgec döllenme oluyorum ben 34 gün 9.1 cıktı bugun 6 gün gecıktım
hayır olmadım dr korunmada vermemişti 34 gün beta 9.1 cıktı şuan 6 gün gectiCANIM KÜRTAJDAN SONRA ADET OLDUN MU
CANIM YENİ GEBELİKTE OLABİLİR DEĞERİN ARTMA GÖSTERECEK Mİ DİYE KONTROL YAP. İNŞALLAH SAĞLIKLI BİR GEBELİKTİR. SONUCU BİLDİR OLDUMU RABBİM GÖNLÜNDEKİNİ SAĞLIKLA KUCAĞINDA GÖSTERSİNhayır olmadım dr korunmada vermemişti 34 gün beta 9.1 cıktı şuan 6 gün gecti
amin cümlemisinkini cnmCANIM YENİ GEBELİKTE OLABİLİR DEĞERİN ARTMA GÖSTERECEK Mİ DİYE KONTROL YAP. İNŞALLAH SAĞLIKLI BİR GEBELİKTİR. SONUCU BİLDİR OLDUMU RABBİM GÖNLÜNDEKİNİ SAĞLIKLA KUCAĞINDA GÖSTERSİN
Cnm ne zaman sifirlandi bilmiyorum ama 32. Adet oldumkızlar kurtajdan sonra betanız ne zmn sıfırlandı
Cnm 2gun icinde tekrar kan ver bizede haber ver:)bu kadar süre beta kalırmıkı o kafamı karıstırdı 8 haftalıktı gebeliğim
mutlaka veririm cnmCnm 2gun icinde tekrar kan ver bizede haber ver:)
Cnm 2gun icinde tekrar kan ver bizede haber ver:)
05/05 cuma günü verdim 9.1 di acildeki dr 1 hafta sonra birdaha kan ver dedi onu bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?