- 11 Şubat 2017
- 642
- 945
- 33
- Konu Sahibi leylimley33
-
- #1.361
ben 7 ocakta kürtaj oldum canım. 8+3te kalbi durmuştu. Doktor 3 ay korun dedi. Korunmayı bıraktığım gibi oldu :) Gerçekten kafa rahat olmalı. Her aklıma geldiğinde nasipte varsa illa o güne ilişki denk gelir diyodum. Eşimin işi sebebiyle geçen ay yumurtlama dönemine bile denk gelemedik ama muhtemelen geç yumurtladım ve oldu. İnşallah hepimizin nasibinde bebeklerini kucağına almak vardırcanım daha önce kaybın vardı sanırım senin de. Arası ne kadar peki? Ne kadar ara verdin
sağol cnm inşallah öyle olur Rabbim bilir tabi daha kritik durumlar..ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINDA GÖSTERSİN RABBİM YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN
maşallah ya inşallah benim de olur 3 ay sonra sağlıklı:)ben 7 ocakta kürtaj oldum canım. 8+3te kalbi durmuştu. Doktor 3 ay korun dedi. Korunmayı bıraktığım gibi oldu :) Gerçekten kafa rahat olmalı. Her aklıma geldiğinde nasipte varsa illa o güne ilişki denk gelir diyodum. Eşimin işi sebebiyle geçen ay yumurtlama dönemine bile denk gelemedik ama muhtemelen geç yumurtladım ve oldu. İnşallah hepimizin nasibinde bebeklerini kucağına almak vardır
benimki de 8+2 de kalbi durmuştu. yine aynı şey olursa diye korkuyorum. adetime de 5ün var. bakalm ben hamile miyim.. sabah kan verdim ama doktor bu kadar erken kanda çıkmaz dedi.ben 7 ocakta kürtaj oldum canım. 8+3te kalbi durmuştu. Doktor 3 ay korun dedi. Korunmayı bıraktığım gibi oldu :) Gerçekten kafa rahat olmalı. Her aklıma geldiğinde nasipte varsa illa o güne ilişki denk gelir diyodum. Eşimin işi sebebiyle geçen ay yumurtlama dönemine bile denk gelemedik ama muhtemelen geç yumurtladım ve oldu. İnşallah hepimizin nasibinde bebeklerini kucağına almak vardır
canım o yumurtlamana bağlı ben ilk gebeliğimde adetime 3 gün kala idrar testiyle öğrenmiştim. 2. Çizgi kıpkırmızı çıkmıştı hatta. Ama bu sefer afetim geçti ona rağmen değer çok düşük çıktı. Geç yumurtladım sanırım. Ben de korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan canım. hatta kimseye söyleyemedim hala hamileyim diye insanın elinden dua etmekten başka bir şey gelmiyor malesef...benimki de 8+2 de kalbi durmuştu. yine aynı şey olursa diye korkuyorum. adetime de 5ün var. bakalm ben hamile miyim.. sabah kan verdim ama doktor bu kadar erken kanda çıkmaz dedi.
Cnm daha çok yeni senin uzulmen normal. Kurtajdan sonra 2. adetimi oldum ama hala bazen canım çok yaniyor. Şu anda onlardan biri allah daha büyük acılar yaşatmasın, devam ediyoruz yaşamaya ne yapalımMerhaba kızlar 12 nisanda hamile oldugumu öğrendim o kadar ay ugrasmamiza rağmen hiç haberimiz yokken bu ay da olmaz derken almıştım güzel haberi. Kan tahlilinde beta hcg 1000 çıkmıştı ilk kontrolümde her şey yolundaydı sonra kese gelişmedi 8 hafta bekledik kese 6 haftalikta kaldı 26 nisanda kürtaj oldum. Hala atlatamadim sürekli forumlarda geziyorum. Çok üzülüyorum canım yaniyo cikmiyo aklımdan. Rabbim kimseye yasatmasin isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin
çok geçmiş olsun Rabbim kimseye yaşatmasın aynı acıyı. Bende düşükten sonra üye oldum buraya sürekli benim yaşadıklarımı yaşamış ama tekrar hamile kalmış birilerini aradım hep ister istemez. Acı hafifliyo zamanla ama hala gün sayıyorum devam etseydi 6 ayı geçmiş olacaktım mesela. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın...Merhaba kızlar 12 nisanda hamile oldugumu öğrendim o kadar ay ugrasmamiza rağmen hiç haberimiz yokken bu ay da olmaz derken almıştım güzel haberi. Kan tahlilinde beta hcg 1000 çıkmıştı ilk kontrolümde her şey yolundaydı sonra kese gelişmedi 8 hafta bekledik kese 6 haftalikta kaldı 26 nisanda kürtaj oldum. Hala atlatamadim sürekli forumlarda geziyorum. Çok üzülüyorum canım yaniyo cikmiyo aklımdan. Rabbim kimseye yasatmasin isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin
Merhaba kızlar 12 nisanda hamile oldugumu öğrendim o kadar ay ugrasmamiza rağmen hiç haberimiz yokken bu ay da olmaz derken almıştım güzel haberi. Kan tahlilinde beta hcg 1000 çıkmıştı ilk kontrolümde her şey yolundaydı sonra kese gelişmedi 8 hafta bekledik kese 6 haftalikta kaldı 26 nisanda kürtaj oldum. Hala atlatamadim sürekli forumlarda geziyorum. Çok üzülüyorum canım yaniyo cikmiyo aklımdan. Rabbim kimseye yasatmasin isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin
canım o yumurtlamana bağlı ben ilk gebeliğimde adetime 3 gün kala idrar testiyle öğrenmiştim. 2. Çizgi kıpkırmızı çıkmıştı hatta. Ama bu sefer afetim geçti ona rağmen değer çok düşük çıktı. Geç yumurtladım sanırım. Ben de korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan canım. hatta kimseye söyleyemedim hala hamileyim diye insanın elinden dua etmekten başka bir şey gelmiyor malesef...
YAPTIR CANIM BENCEDE DEĞERİN İNŞALLAH KAT VE KAT ARTMIŞTIRCanım en son pazar günü test yaptırmıştım ondan sonra yaptırmadım. C.tesi doktora gidicem. Eşim şehir dışında bende çalışıyorum izinden yeni döndüğümüz için izin alamadım haftasonuna kaldı yani. Ama yarın akşam yine bi test yaptırsam mı diyorum yükselmiş mi diye
amin canım inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah bende bebiş yok heralde dün 2.günüydü adet gecikmesinin yaptım ama hiç bişey çıkmadı bu defa.hamile olsaydım çıkardı bence çünkü önceki gebeligimde reglimden bi gün önce gayet net belliydi .hala gelen giden de yok bekliyorum artıkİNŞALLAH SENİNDE GÜZEL HABERİNİ ALIRIZ CANIM YAPTIN MI TEKRAR TEST
Geç dollenme olmuştur belkiamin canım inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah bende bebiş yok heralde dün 2.günüydü adet gecikmesinin yaptım ama hiç bişey çıkmadı bu defa.hamile olsaydım çıkardı bence çünkü önceki gebeligimde reglimden bi gün önce gayet net belliydi .hala gelen giden de yok bekliyorum artık
Evet eylül annesi olucaktim ama kısmet degilmis hayırlısı artık.teşekkür ederim iyiyim.benimde diş tedavim sürüyor.dün ölçü aldılar.diş temizligide yaptircam.bu ayin sonuna biter herhalde.diş tedavim bitince korunma yı birakicaz.siz nadilsinizcnm biz bebeğimizi aynı zamanlarda kaybetmiştik sanırım eylül annelerinden
nasılsın?
bilmiyorum ki inşallah öyledir günüm geçti ama sanki adet olacakmış gibide degilim artık doktorada gitmek istemiyorum gebeliğimin son 1 ayı hep hastanede geçti bebegimi kaybettim sonra benim sıkıntılarım bitmedi önce kist dediler sonra ara kanama oldu durmadı ilk kez bu ay kendimi saglıklı hissediyodum şimdide böyle oldu çok yoruldum artık sessiz sessiz bekliyorum öyleGeç dollenme olmuştur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?