Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

canım daha önce kaybın vardı sanırım senin de. Arası ne kadar peki? Ne kadar ara verdin
ben 7 ocakta kürtaj oldum canım. 8+3te kalbi durmuştu. Doktor 3 ay korun dedi. Korunmayı bıraktığım gibi oldu :) Gerçekten kafa rahat olmalı. Her aklıma geldiğinde nasipte varsa illa o güne ilişki denk gelir diyodum. Eşimin işi sebebiyle geçen ay yumurtlama dönemine bile denk gelemedik ama muhtemelen geç yumurtladım ve oldu. İnşallah hepimizin nasibinde bebeklerini kucağına almak vardır

maşallah ya inşallah benim de olur 3 ay sonra sağlıklı:)

benimki de 8+2 de kalbi durmuştu. yine aynı şey olursa diye korkuyorum. adetime de 5ün var. bakalm ben hamile miyim.. sabah kan verdim ama doktor bu kadar erken kanda çıkmaz dedi.

1. Hanımlar Merhaba 11 haftalık bebeğimi 9 haftalıkken gelişimi durması nedeniyle kaybettim. Dr kürtajla aldı.
    28 gün sonra adet kanması gibi 2 gün sanırım adet oldum.Normalde benim adetim 7 gün sürer. Sizde de böyle bir durum oldumu?

Adet olduktan 1 hafta sonra doktoruma muayeneye gittim. Rahimde iltihap oluşmuş olduğunu söyleyip tekrar antibiyotik ve fitil verdi.
    Fitili kullandığım günün sabahı yoğun bir kanamam daha geldi sizce bu normalmi ?

Birde bu antibiyotiği kullanmaya başladıktan sonra sulu kahverengi akıntim geliyor ? Yada hala kullandığım fitilşn etkiside olabilirmi ?

Benimle aynı durumu yaşayan varmı aranızda kızlar ? _yardımlarınızı rica ederim

O gece güneş battıktan sonra Allah rahmetiyle dünya semasına tecelli eder ve şöyle seslenir:
"İstiğfar eden yok mu, affedeyim ve bağışlayayım. "Rızık isteyen yok mu, hemen rızık vereyim.
"Başına bir musibet gelen yok mu, hemen sağlık ve afiyet vereyim.
"Böylece tan yerinin ağarmasına kadar bu şekilde devam eder."s
Çünkü o gece İlâhi rahmet coşmuştur. Berat Gecesi beşer mukadderatının programı çizilirken insanlara verilen eşsiz bir fırsattır. Bu fırsatı değerlendirip günahlarını affettirebilen, gönlünden geçirdiklerini bütün samimiyetiyle Cenab-ı Hakka iletip isteklerini Ondan talep eden ve belalardan Ona sığınan bir insan ne kadar bahtiyardır

benimki de 8+2 de kalbi durmuştu. yine aynı şey olursa diye korkuyorum. adetime de 5ün var. bakalm ben hamile miyim.. sabah kan verdim ama doktor bu kadar erken kanda çıkmaz dedi.
canım o yumurtlamana bağlı ben ilk gebeliğimde adetime 3 gün kala idrar testiyle öğrenmiştim. 2. Çizgi kıpkırmızı çıkmıştı hatta. Ama bu sefer afetim geçti ona rağmen değer çok düşük çıktı. Geç yumurtladım sanırım. Ben de korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan canım. hatta kimseye söyleyemedim hala hamileyim diye insanın elinden dua etmekten başka bir şey gelmiyor malesef...

Merhaba kızlar 12 nisanda hamile oldugumu öğrendim o kadar ay ugrasmamiza rağmen hiç haberimiz yokken bu ay da olmaz derken almıştım güzel haberi. Kan tahlilinde beta hcg 1000 çıkmıştı ilk kontrolümde her şey yolundaydı sonra kese gelişmedi 8 hafta bekledik kese 6 haftalikta kaldı 26 nisanda kürtaj oldum. Hala atlatamadim sürekli forumlarda geziyorum. Çok üzülüyorum canım yaniyo cikmiyo aklımdan. Rabbim kimseye yasatmasin isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin

Cnm daha çok yeni senin uzulmen normal. Kurtajdan sonra 2. adetimi oldum ama hala bazen canım çok yaniyor. Şu anda onlardan biri allah daha büyük acılar yaşatmasın, devam ediyoruz yaşamaya ne yapalım

çok geçmiş olsun Rabbim kimseye yaşatmasın aynı acıyı. Bende düşükten sonra üye oldum buraya sürekli benim yaşadıklarımı yaşamış ama tekrar hamile kalmış birilerini aradım hep ister istemez. Acı hafifliyo zamanla ama hala gün sayıyorum devam etseydi 6 ayı geçmiş olacaktım mesela. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın...

Çok teşekkür ederim. Insan başına gelmeyince bilmiyor gerçekten. Neden olur kese neden büyümez sagliksizmiyiz diye düşünmekten araştırmaktan yoruldum. Hayırlısı böyleymiş sağlıksiz bi bebek olmasından iyidir diye avutuyorum kendimi Rabbim yardımcımız olsun

CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN BU SAYFADAKİ HER ARKADAŞ SENİN SATIRLARINDA YAŞADIKLARINI BULUYOR İNAN. AMA ZAMAN HERŞEYİ ÇÖZÜYOR KÜRTAJ SONRASI İLK ADETİN İLE HERŞEYE YENİDEN BAŞLAYACAKSIN YENİ UMUDLARIN OLACAK İNŞALLAH. GÜZEL GÜNLER GÖRECEKSİN GEÇMİŞE TAKILMA KAFANI DAĞIT İNSANLAR KUCAĞINA ALDIĞI YILLARCA EMEK VERDİĞİ EVLADLARINI KAYBEDİYOR. ALLAHIM HİÇBİR ANNEYE BU ACIYI VERMESİN. AMA OLMAYANDA DA BİR HAYIR OLDUĞUNU UNUTMA
SEN VE EŞİN MUTLU VE SAĞLIKLI OLUN YİNE OLUR ALLAHIN İZNİYLE HAMİLE KALABİLDİĞİNİ GÖRDÜN ÖNEMLİ OLAN BU

CANIM NASILSIN DR NE ZAMAN GİDECEKSİN
KAN TESTİ YAPTIRDIN MI

Canım en son pazar günü test yaptırmıştım ondan sonra yaptırmadım. C.tesi doktora gidicem. Eşim şehir dışında bende çalışıyorum izinden yeni döndüğümüz için izin alamadım haftasonuna kaldı yani. Ama yarın akşam yine bi test yaptırsam mı diyorum yükselmiş mi diye

YAPTIR CANIM BENCEDE DEĞERİN İNŞALLAH KAT VE KAT ARTMIŞTIR

İNŞALLAH SENİNDE GÜZEL HABERİNİ ALIRIZ CANIM YAPTIN MI TEKRAR TEST
amin canım inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah bende bebiş yok heralde dün 2.günüydü adet gecikmesinin yaptım ama hiç bişey çıkmadı bu defa.hamile olsaydım çıkardı bence çünkü önceki gebeligimde reglimden bi gün önce gayet net belliydi .hala gelen giden de yok bekliyorum artık

Geç dollenme olmuştur belki

cnm biz bebeğimizi aynı zamanlarda kaybetmiştik sanırım eylül annelerinden
nasılsın?
Evet eylül annesi olucaktim ama kısmet degilmis hayırlısı artık.teşekkür ederim iyiyim.benimde diş tedavim sürüyor.dün ölçü aldılar.diş temizligide yaptircam.bu ayin sonuna biter herhalde.diş tedavim bitince korunma yı birakicaz.siz nadilsiniz

Geç dollenme olmuştur belki
bilmiyorum ki inşallah öyledir günüm geçti ama sanki adet olacakmış gibide degilim artık doktorada gitmek istemiyorum gebeliğimin son 1 ayı hep hastanede geçti bebegimi kaybettim sonra benim sıkıntılarım bitmedi önce kist dediler sonra ara kanama oldu durmadı ilk kez bu ay kendimi saglıklı hissediyodum şimdide böyle oldu çok yoruldum artık sessiz sessiz bekliyorum öyle

kızlar ben kürtaj olalı bir hafta oldu. İki üç gündür kanamam çok azalmıştı. Bugün sanki adetin ilk günü gibi kasıklarim ağrıyor kanamam da arttı normal mi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…