Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

Cnm eger olmazsa rahmin hazir degilmis oyle dusun. Ben bu ay icin boyle dedim kendime. Cok agir bir grip gecirdim. Dun resmen zehitlendim bugun acilde gecti. Esimle ayni seyleri yedik ama benim bunyem kaldirmiyor. Surekli hastayim off

Bende iyiyim cnm.biz korunmuyoruz bu ay.ama yumurta catladi dediğim zamanlarda az az kanama başladı bugün 4. Günü ama adet kadar da değil ara kanama mı desem bilmiyorum ilk defa yaşıyorum korkuyorum açıkçası inş bir sorun yoktur

kızlar ben kürtaj olalı bir hafta oldu. İki üç gündür kanamam çok azalmıştı. Bugün sanki adetin ilk günü gibi kasıklarim ağrıyor kanamam da arttı normal mi sizce
benim 3. günden sonra az kanama adet kanamasına döndü canım. yaklaşık 10 gün sürdü ama benim dış gebelik nedeniyle iğne vuruldu kürtaj sonrası tekrar kanama başladı ve 20 gün kadar daha sürdü

Cnm eger olmazsa rahmin hazir degilmis oyle dusun. Ben bu ay icin boyle dedim kendime. Cok agir bir grip gecirdim. Dun resmen zehitlendim bugun acilde gecti. Esimle ayni seyleri yedik ama benim bunyem kaldirmiyor. Surekli hastayim off

çok geçmiş olsun canım

canım dr ile görüştün mü canım

canım dr ile görüştün mü canım
cnm bugün fazlalaştı adet döngüm biraz kısaldı sanırım kürtaj sonrası.33-36 iken bugün 30. günüm ve tam olarak başladı.
doktora kürtaj sonrası bir kere kontrole gittim bir dahada gidemedim.umreye gitttim sonra işe başladım derken vakit olmadı, izin almam da çok mümkün olmuyor.hem birz ara vermek istedim sanırım.mayıs 15 te genetik testler yapılacak onu bekliyoruz nasip.

cok cok geçmiş olsun tatlım Allah şifa versin

tatlım aynı şey gecen ay banada oldu tam yumurtlama günümde damla damla başladı sonra bşraz daha cok geldi ama adet kadar degildi 10.günü durmuyo diye korktum doktora gittim sanırım yumurtlama düzenim bozulmuş bide rahmim kalınlaşmış primolut n verdi 15 gün kullandım kanama aynı gün kesildi ilaç bitincede normal adet gördüm sonra kullandırmadı tekrar sanada oyle olmuştur korkma devam ederse bi ultrasona gir bence muhtemelen sanada aynı ilacı verir

cnm benim yumurtlama olmadı bu ay, ateşim hiç yükselmedi, 30. gündeyim adet diye düşündüm ama sen böyle diyince kalınlaşma falan bende de olmasın 15 mayısta genetiğe gidince kadın doğuma da bir uğrarım devam ederse çok sağol cnm .

Inşallah bir sorun yoktur canım.icini ferah tut.rabbim hepimize saglikli gebelikler nadip etsin

Kızlar selam.pek giremiyorum buraya.nasılsınız kimler hamile?Kızlar benimde diş tedavim sürüyor.ölçü alındı haftaya prova edilip takilicak bir de dis temizligi yaptırmayı düşünüyorum.en son 3 mayista adet oldum bende.korunuyorduk ama dün bir anlık boşlukla korunmadik.beklenen adet tarihimde 31 mayis 3 haziran civarları.dis tedevidi sürerken bir sorun olmaz dimi ya

Istersen ertesi gun hapi kullan aklinda kalacaksa takınacaksan

canım birşey olmaz inşallah yiyecek ekmeği varsa inan doğuyor melekler nasip bunlar
çok geçmiş olsun

10. haftada bebeğimin hareketini hissettim yazmış bazı üyeler. İnsan düşünüyor bende hissedecektim şimdi diye ama yok işte:-(( biz ne zaman hamile olacağız çocuklarımizi kucağımıza alacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…