- Konu Sahibi leylimley33
-
- #1.381
Cnm eger olmazsa rahmin hazir degilmis oyle dusun. Ben bu ay icin boyle dedim kendime. Cok agir bir grip gecirdim. Dun resmen zehitlendim bugun acilde gecti. Esimle ayni seyleri yedik ama benim bunyem kaldirmiyor. Surekli hastayim offbilmiyorum ki inşallah öyledir günüm geçti ama sanki adet olacakmış gibide degilim artık doktorada gitmek istemiyorum gebeliğimin son 1 ayı hep hastanede geçti bebegimi kaybettim sonra benim sıkıntılarım bitmedi önce kist dediler sonra ara kanama oldu durmadı ilk kez bu ay kendimi saglıklı hissediyodum şimdide böyle oldu çok yoruldum artık sessiz sessiz bekliyorum öyle
Cnm burada kanamasi olanda oldu benim gibi olmayanda. Bir doktora sor istersenkızlar ben kürtaj olalı bir hafta oldu. İki üç gündür kanamam çok azalmıştı. Bugün sanki adetin ilk günü gibi kasıklarim ağrıyor kanamam da arttı normal mi sizce
Telefonu varsa bir mesajla sor istersenSabah doktora gittim bir şeyim yoktu akşam oldu canım :/
Bende iyiyim cnm.biz korunmuyoruz bu ay.ama yumurta catladi dediğim zamanlarda az az kanama başladı bugün 4. Günü ama adet kadar da değil ara kanama mı desem bilmiyorum ilk defa yaşıyorum korkuyorum açıkçası inş bir sorun yokturEvet eylül annesi olucaktim ama kısmet degilmis hayırlısı artık.teşekkür ederim iyiyim.benimde diş tedavim sürüyor.dün ölçü aldılar.diş temizligide yaptircam.bu ayin sonuna biter herhalde.diş tedavim bitince korunma yı birakicaz.siz nadilsiniz
benim 3. günden sonra az kanama adet kanamasına döndü canım. yaklaşık 10 gün sürdü ama benim dış gebelik nedeniyle iğne vuruldu kürtaj sonrası tekrar kanama başladı ve 20 gün kadar daha sürdükızlar ben kürtaj olalı bir hafta oldu. İki üç gündür kanamam çok azalmıştı. Bugün sanki adetin ilk günü gibi kasıklarim ağrıyor kanamam da arttı normal mi sizce
Cnm eger olmazsa rahmin hazir degilmis oyle dusun. Ben bu ay icin boyle dedim kendime. Cok agir bir grip gecirdim. Dun resmen zehitlendim bugun acilde gecti. Esimle ayni seyleri yedik ama benim bunyem kaldirmiyor. Surekli hastayim off
Bende iyiyim cnm.biz korunmuyoruz bu ay.ama yumurta catladi dediğim zamanlarda az az kanama başladı bugün 4. Günü ama adet kadar da değil ara kanama mı desem bilmiyorum ilk defa yaşıyorum korkuyorum açıkçası inş bir sorun yoktur
cnm bugün fazlalaştı adet döngüm biraz kısaldı sanırım kürtaj sonrası.33-36 iken bugün 30. günüm ve tam olarak başladı.canım dr ile görüştün mü canım
cok cok geçmiş olsun tatlım Allah şifa versinCnm eger olmazsa rahmin hazir degilmis oyle dusun. Ben bu ay icin boyle dedim kendime. Cok agir bir grip gecirdim. Dun resmen zehitlendim bugun acilde gecti. Esimle ayni seyleri yedik ama benim bunyem kaldirmiyor. Surekli hastayim off
tatlım aynı şey gecen ay banada oldu tam yumurtlama günümde damla damla başladı sonra bşraz daha cok geldi ama adet kadar degildi 10.günü durmuyo diye korktum doktora gittim sanırım yumurtlama düzenim bozulmuş bide rahmim kalınlaşmış primolut n verdi 15 gün kullandım kanama aynı gün kesildi ilaç bitincede normal adet gördüm sonra kullandırmadı tekrar sanada oyle olmuştur korkma devam ederse bi ultrasona gir bence muhtemelen sanada aynı ilacı verirBende iyiyim cnm.biz korunmuyoruz bu ay.ama yumurta catladi dediğim zamanlarda az az kanama başladı bugün 4. Günü ama adet kadar da değil ara kanama mı desem bilmiyorum ilk defa yaşıyorum korkuyorum açıkçası inş bir sorun yoktur
cnm benim yumurtlama olmadı bu ay, ateşim hiç yükselmedi, 30. gündeyim adet diye düşündüm ama sen böyle diyince kalınlaşma falan bende de olmasın 15 mayısta genetiğe gidince kadın doğuma da bir uğrarım devam ederse çok sağol cnm .tatlım aynı şey gecen ay banada oldu tam yumurtlama günümde damla damla başladı sonra bşraz daha cok geldi ama adet kadar degildi 10.günü durmuyo diye korktum doktora gittim sanırım yumurtlama düzenim bozulmuş bide rahmim kalınlaşmış primolut n verdi 15 gün kullandım kanama aynı gün kesildi ilaç bitincede normal adet gördüm sonra kullandırmadı tekrar sanada oyle olmuştur korkma devam ederse bi ultrasona gir bence muhtemelen sanada aynı ilacı verir
Sagol cnmcok cok geçmiş olsun tatlım Allah şifa versin
Sagol cnmçok geçmiş olsun canım
Inşallah bir sorun yoktur canım.icini ferah tut.rabbim hepimize saglikli gebelikler nadip etsinBende iyiyim cnm.biz korunmuyoruz bu ay.ama yumurta catladi dediğim zamanlarda az az kanama başladı bugün 4. Günü ama adet kadar da değil ara kanama mı desem bilmiyorum ilk defa yaşıyorum korkuyorum açıkçası inş bir sorun yoktur
Istersen ertesi gun hapi kullan aklinda kalacaksa takınacaksanKızlar selam.pek giremiyorum buraya.nasılsınız kimler hamile?Kızlar benimde diş tedavim sürüyor.ölçü alındı haftaya prova edilip takilicak bir de dis temizligi yaptırmayı düşünüyorum.en son 3 mayista adet oldum bende.korunuyorduk ama dün bir anlık boşlukla korunmadik.beklenen adet tarihimde 31 mayis 3 haziran civarları.dis tedevidi sürerken bir sorun olmaz dimi ya
canım birşey olmaz inşallah yiyecek ekmeği varsa inan doğuyor melekler nasip bunlarKızlar selam.pek giremiyorum buraya.nasılsınız kimler hamile?Kızlar benimde diş tedavim sürüyor.ölçü alındı haftaya prova edilip takilicak bir de dis temizligi yaptırmayı düşünüyorum.en son 3 mayista adet oldum bende.korunuyorduk ama dün bir anlık boşlukla korunmadik.beklenen adet tarihimde 31 mayis 3 haziran civarları.dis tedevidi sürerken bir sorun olmaz dimi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?