- Konu Sahibi leylimley33
-
- #1.401
10. haftada bebeğimin hareketini hissettim yazmış bazı üyeler. İnsan düşünüyor bende hissedecektim şimdi diye ama yok işte:-(( biz ne zaman hamile olacağız çocuklarımizi kucağımıza alacağız
Aynıymisz hemen hemene. En yakın zamanda tekrar hamile kalırız inşallahBiz de 12.haftanın içinde olacaktık bebeğim uçup gitmeseydi
Bende sayıyorum ister istemez 29. Haftam olacaktı devam etseydi. Ama vardır bir hayır her şerde. Dün doktora gittim doktor geç döllenme dedi ufacık keseyi gördük. Allah'a bıraktım nasipte varsa olur dedim ve çok şükür yine hamileyim. Çok korkuyorum yine aynı şeyi yaşar mıyım diye ama o da nasip işte... Rabbim isteyen herkese bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah
Kizlar ben bugün test yaptim ve positiv cikti o kadar sevindimki insaAllah hersey yolunda gider ve bebisim iyi tutunmustur adet günüme 3 gün var yapmicaktim aslinda ama kasiklarimda agri vardi hadi bi yapiyim dedim iki test yaptim ikiside pos. oldu tabi tam koyu bi cizgi degil hafif bi pempelik cikti.. ins. Dogrudur korkuda yok degil yine ayni seyler olurmu diye benimde bebisimin kalpi durmasaydi 20 haftalik olcakti insaAllah Rabbim bidaha hic birimize yasatmaz ve saglikli bebisler verir hepimize
Kizlar ben bugün test yaptim ve positiv cikti o kadar sevindimki insaAllah hersey yolunda gider ve bebisim iyi tutunmustur adet günüme 3 gün var yapmicaktim aslinda ama kasiklarimda agri vardi hadi bi yapiyim dedim iki test yaptim ikiside pos. oldu tabi tam koyu bi cizgi degil hafif bi pempelik cikti.. ins. Dogrudur korkuda yok degil yine ayni seyler olurmu diye benimde bebisimin kalpi durmasaydi 20 haftalik olcakti insaAllah Rabbim bidaha hic birimize yasatmaz ve saglikli bebisler verir hepimize
Cnm kalbini ferah tutBende sayıyorum ister istemez 29. Haftam olacaktı devam etseydi. Ama vardır bir hayır her şerde. Dün doktora gittim doktor geç döllenme dedi ufacık keseyi gördük. Allah'a bıraktım nasipte varsa olur dedim ve çok şükür yine hamileyim. Çok korkuyorum yine aynı şeyi yaşar mıyım diye ama o da nasip işte... Rabbim isteyen herkese bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah
Cnm çokkk sevindim hemen olmuş çok şanslısın.Kizlar ben bugün test yaptim ve positiv cikti o kadar sevindimki insaAllah hersey yolunda gider ve bebisim iyi tutunmustur adet günüme 3 gün var yapmicaktim aslinda ama kasiklarimda agri vardi hadi bi yapiyim dedim iki test yaptim ikiside pos. oldu tabi tam koyu bi cizgi degil hafif bi pempelik cikti.. ins. Dogrudur korkuda yok degil yine ayni seyler olurmu diye benimde bebisimin kalpi durmasaydi 20 haftalik olcakti insaAllah Rabbim bidaha hic birimize yasatmaz ve saglikli bebisler verir hepimize
Canım benim ne güzel şeyler yazmışsin inan en yakinlarimdan bile böyle destekler göremedim. Hiçbirşey yasamamisim gibi davrandı bazı kişiler. En kısa zamanda hepimizin sağlıklı bebekleri olsun inşallah seneler geçtikçe daha zor oluyor çünküCANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN BU SAYFADAKİ HER ARKADAŞ SENİN SATIRLARINDA YAŞADIKLARINI BULUYOR İNAN. AMA ZAMAN HERŞEYİ ÇÖZÜYOR KÜRTAJ SONRASI İLK ADETİN İLE HERŞEYE YENİDEN BAŞLAYACAKSIN YENİ UMUDLARIN OLACAK İNŞALLAH. GÜZEL GÜNLER GÖRECEKSİN GEÇMİŞE TAKILMA KAFANI DAĞIT İNSANLAR KUCAĞINA ALDIĞI YILLARCA EMEK VERDİĞİ EVLADLARINI KAYBEDİYOR. ALLAHIM HİÇBİR ANNEYE BU ACIYI VERMESİN. AMA OLMAYANDA DA BİR HAYIR OLDUĞUNU UNUTMA
SEN VE EŞİN MUTLU VE SAĞLIKLI OLUN YİNE OLUR ALLAHIN İZNİYLE HAMİLE KALABİLDİĞİNİ GÖRDÜN ÖNEMLİ OLAN BU
Inşaallah sağlıklı bir bebek olur,tutunur. Insan kendi başına gelince bazı şeyleri daha net anlıyor dualarım seninle ve bebek isteyen herkesleBende sayıyorum ister istemez 29. Haftam olacaktı devam etseydi. Ama vardır bir hayır her şerde. Dün doktora gittim doktor geç döllenme dedi ufacık keseyi gördük. Allah'a bıraktım nasipte varsa olur dedim ve çok şükür yine hamileyim. Çok korkuyorum yine aynı şeyi yaşar mıyım diye ama o da nasip işte... Rabbim isteyen herkese bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah
İnşallah canım Rabbim hepimize nasip etsin kucağımıza almayı sağlıklaInşaallah sağlıklı bir bebek olur,tutunur. Insan kendi başına gelince bazı şeyleri daha net anlıyor dualarım seninle ve bebek isteyen herkesle
aayyyy canım yaaa nasıl güzel haber ettin bize inşallah tamamlarsın sağlıkla bu gebeliğini canım.
kan testi yaptırsana bir tanem. gelişmeleri yaz oldumu
tebrik ederim senide öpüyorum güzelim
Nida Merhaba
İnşallah gönlüne göre olur
Anladigim kadarıyla sen bebegini kaybettikten sonra bir adet dönemi geçirdin değil mi sadece
İnsan bir kere kotu olay yasayınCa risk oluşturaCak bir durum oldugu zaman o kadar çok istemesine rağmen hamile değilimdır inşallah gibi dualar edebiliyor iste.:) inşallah haziranda hamile kalırsın canım:)Kızlar merhaba.maşallah ne güzel haberler aldım böyle.hamile arkadaşlarımı tebrik ederim
.rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah.bebisletinizi sag salim alın kucaginiza inşallah.bizlere de dua edin olur mu.bende. 3 regl gördüm.4.reglimi bekliyorum.dis tedavim oldugu icin korunuyorduk ama bir kere korunmadik .artik bilmiyorum insallah bir sey olmaz.dis tedavisi devam ederken olması kafami bulandırdı.ama bir yerden duymustum hamile oldugunu ogrenene kadar kullanilan ilac vs bebegi etkilemez mis oyle mi acaba?gerci. Korunmasiz tek bir iliski oldu ama iste belli mi olur.hayırlısı olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?