Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

Rabbim sağlıkla tekrarını nasip etsin inşallah kizlar sizlerinde güzel haberlerini alacağız inşallah

İkinci gebelikte ancak 10 haftalik belki hissedilir ama ilkinde 17 haftada hissediyor çoğu kadın ben 19+2 de hissettim oglumu

Bende sayıyorum ister istemez 29. Haftam olacaktı devam etseydi. Ama vardır bir hayır her şerde. Dün doktora gittim doktor geç döllenme dedi ufacık keseyi gördük. Allah'a bıraktım nasipte varsa olur dedim ve çok şükür yine hamileyim. Çok korkuyorum yine aynı şeyi yaşar mıyım diye ama o da nasip işte... Rabbim isteyen herkese bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah

Kizlar ben bugün test yaptim ve positiv cikti o kadar sevindimki insaAllah hersey yolunda gider ve bebisim iyi tutunmustur adet günüme 3 gün var yapmicaktim aslinda ama kasiklarimda agri vardi hadi bi yapiyim dedim iki test yaptim ikiside pos. oldu tabi tam koyu bi cizgi degil hafif bi pempelik cikti.. ins. Dogrudur korkuda yok degil yine ayni seyler olurmu diye benimde bebisimin kalpi durmasaydi 20 haftalik olcakti insaAllah Rabbim bidaha hic birimize yasatmaz ve saglikli bebisler verir hepimize

canım benim keseyi gördünüz demek nasıl sevindim anlatamam. maşallah kuzucuğa
rabbim sağlıkla ve hayırlısı ile tamamlamayı nasip etsin inşallah gelişmelerden haber et bizi oldumu
öpüyorum seni tekrar tebrik ederim

aayyyy canım yaaa nasıl güzel haber ettin bize inşallah tamamlarsın sağlıkla bu gebeliğini canım.
kan testi yaptırsana bir tanem. gelişmeleri yaz oldumu
tebrik ederim senide öpüyorum güzelim

Merhaba arkadaşlar nasılsınız

benim cumartesi ve pazar ovi testlerim iki koyu çizg3i gösterdi deağerlendirdik
bu sabahkide silikti bu geceyide değerlendirmek gerek ama eşimin gözleri bile akıyor fena hasta nasıl olacak bilmem
inşallah benimde kuzum gelir sağlıkla hayırlısı ile inşallah

Nida Merhaba
İnşallah gönlüne göre olur
Anladigim kadarıyla sen bebegini kaybettikten sonra bir adet dönemi geçirdin değil mi sadece

Cnm kalbini ferah tut
Cnm çokkk sevindim hemen olmuş çok şanslısın.

Canım benim ne güzel şeyler yazmışsin inan en yakinlarimdan bile böyle destekler göremedim. Hiçbirşey yasamamisim gibi davrandı bazı kişiler. En kısa zamanda hepimizin sağlıklı bebekleri olsun inşallah seneler geçtikçe daha zor oluyor çünkü

Inşaallah sağlıklı bir bebek olur,tutunur. Insan kendi başına gelince bazı şeyleri daha net anlıyor dualarım seninle ve bebek isteyen herkesle

Kızlar merhaba.maşallah ne güzel haberler aldım böyle.hamile arkadaşlarımı tebrik ederim
.rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah.bebisletinizi sag salim alın kucaginiza inşallah.bizlere de dua edin olur mu.bende. 3 regl gördüm.4.reglimi bekliyorum.dis tedavim oldugu icin korunuyorduk ama bir kere korunmadik .artik bilmiyorum insallah bir sey olmaz.dis tedavisi devam ederken olması kafami bulandırdı.ama bir yerden duymustum hamile oldugunu ogrenene kadar kullanilan ilac vs bebegi etkilemez mis oyle mi acaba?gerci. Korunmasiz tek bir iliski oldu ama iste belli mi olur.hayırlısı olur inşallah

Gerçeklik payı nedir bilmiyorum ama eskiden kadınlar bebek tutUnsun Diye muhallebi yermiş. Süt ve nişasta ile olan. Ben de yemişimyemiştim başlarda baya. nasip değilmiş ama

aayyyy canım yaaa nasıl güzel haber ettin bize inşallah tamamlarsın sağlıkla bu gebeliğini canım.
kan testi yaptırsana bir tanem. gelişmeleri yaz oldumu
tebrik ederim senide öpüyorum güzelim

Cok tsk. ederim canim
InsaAllah yakinda seninde Hayirli haberlerini aliriz.. stress yapma takma kafana benim hic ümidim yoktu Rabbim nasip etmis
Ben yurtdisinda kaliyorum burda biraz tuaf hersey ayin 31 ine randevu verdiler o zaman gidicem beklicem mecbur o zamana kadar.

Slm hanımlar rabbim hamile olan arkadaslarimiza sag salim kucaklarina almayı nasip etsin inşallah..

Bende 4 ay önce bebegimin kalbinin durması nedeni ile kürtaj olmak zorunda kaldım.. hic korunmadik deniyoruz ama hayla birşey oldugu yok inş bu ay olur cok istiyorum bekliyorum mucizemi

İnsan bir kere kotu olay yasayınCa risk oluşturaCak bir durum oldugu zaman o kadar çok istemesine rağmen hamile değilimdır inşallah gibi dualar edebiliyor iste.:) inşallah haziranda hamile kalırsın canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…