Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

Evet canim Allaha sükürler olsuunnn ins. Saglikli gelir ve iyi tutunur bebisim Rabbim sana ve tüm bekleyenlerede nasip eder insaAllah.
Senin durumunu okumak bana çok iyi geldi
Ben de on gün oldu kürtaj olalı İlk adeti bekliyorum bin korku içinde
Bi yandan gidene içim yanıyor sürekli ağlıyorum
Bir yandan böyle şeyler duyunca umut oluyor
Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin

benim de iki hafta geçti canım kurtajdan sonra. Zaman hızlıca geçsin ve tekrar hamile kalayım istiyorum. O duyguyu tadınca kaybetmek çok zor geliyor

Bu arada benim kanama hala geçmedi. doktora gitmeyi düşünüyorum normal mi bilmiyorum

Bana kürtaj olduğu gün doktor 1-2 hafta kanamaların olabilir normaldir demişti
İlk bir hafta hiç ama hiç kanama lekelenme olmadı Biz de olmadı diye korktuk
Kontrole gidince ağrı kesici kanamayı kesiyordur ağrın yoksa bırak dedi
Ben de bıraktım
İşte üç gündür lekelenme var gerçekten ağrı kesici yüzünden olmuyormus sanırım
Gerci ağrı kesici olmayınca bu sefer başım çok ağrıyor ama dayanmaya çalışıyorum. .
Sen birkaç gün daha bak bakalim İki hafta falan normal gibi ama..

O ne ilacı canım.

Canim benim ilk gebe kalmam baya uzun sürdü ve malesef disgebelik oldu burdaki doktorlar neden hamile kalamadigimi bulamadilar türkiyede gittim ordaki doktorumda hersey iyi görünüyor ama belki yumurtlamanda sorun vardir dedi o ilaci tavsiye etti.. 3 ay deneyin olmassa ilaca basla dedi.. yumurtlamaya yardimci oluyomus.. bende Allaha sükür cok ise yaradi kullandigim ay hamile kaldim sükür..

Normalde seker hastalari kullaniyor o ilaci.

Malesef cok zor bi durum hepimiz gectik o dönemden ama bol bol dua et Allah yardim ediyor
Rabbim ins. Sanada saglikli hayirli bi evlat bagislar canim

Anladım canım. teşekkürle

CANIM BİRBİRİMİZİ EN İYİ BİZ ANLARIZ BU SÜRECİ AYNI SIKINTILARI VE PSİKOLOJİK YIPRANMAYI YAŞADIK HAYAL KIRIKLIĞINI NE DEMEK İÇİMDEN GELENLERİ YAZDIM

AMİN İNŞALLAH RABBİM HAYIRLI VE SAĞLIKLI EVLADLAR NASİP EDER İNŞALLAH

CANIM HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN CANIM. MERAK ETME BİRŞEY OLMAZ MELEĞİN GELMİŞSEDE HEP DİYORUM YİYECEK EKMEĞİ VARSA DOĞUYOR KUZULAR NASİPLERİ OLS

AMİN İNŞALLAH BENİMDE BU AY UMUDUM YOK EŞİM HASTA OLDU DEĞERLENDİREMEDİK ÖZEL GÜNLERİ. NASİP ARTIK

O ZAMANA KADAR DAHA İYİ BÜYÜR ERKEN GİDİNCE BU SEFER STRES DAHA ÇOK OLUYOR BEKLEMEK FİLAN

GELİŞMELERİ YAZ BİR TANEM

İNŞALLAH BU AY NASİP OLSUN SANADA CANIM BU AY SAGLIKLA VE HAYIRLISI İLE

Cnm zaten hastayken sperm kalitesi düşüyormuş benim eşimde hasta bu ay
Benden bulaştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…