- 29 Nisan 2017
- 350
- 161
- 103
- Konu Sahibi leylimley33
-
- #1.421
O ne ilacı canım.Evet canim bir afet dönemi gecirdim bu ay metformin kullanmistim..
Cnm kalbini ferah tut
Cnm çokkk sevindim hemen olmuş çok şanslısın.
Senin durumunu okumak bana çok iyi geldiEvet canim Allaha sükürler olsuunnn ins. Saglikli gelir ve iyi tutunur bebisim Rabbim sana ve tüm bekleyenlerede nasip eder insaAllah.
benim de iki hafta geçti canım kurtajdan sonra. Zaman hızlıca geçsin ve tekrar hamile kalayım istiyorum. O duyguyu tadınca kaybetmek çok zor geliyorSenin durumunu okumak bana çok iyi geldi
Ben de on gün oldu kürtaj olalı İlk adeti bekliyorum bin korku içinde
Bi yandan gidene içim yanıyor sürekli ağlıyorum
Bir yandan böyle şeyler duyunca umut oluyor
Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin
Bu arada benim kanama hala geçmedi. doktora gitmeyi düşünüyorum normal mi bilmiyorum
O ne ilacı canım.
Bu arada benim kanama hala geçmedi. doktora gitmeyi düşünüyorum normal mi bilmiyorum
Senin durumunu okumak bana çok iyi geldi
Ben de on gün oldu kürtaj olalı İlk adeti bekliyorum bin korku içinde
Bi yandan gidene içim yanıyor sürekli ağlıyorum
Bir yandan böyle şeyler duyunca umut oluyor
Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin
Anladım canım. teşekkürleCanim benim ilk gebe kalmam baya uzun sürdü ve malesef disgebelik oldu burdaki doktorlar neden hamile kalamadigimi bulamadilar türkiyede gittim ordaki doktorumda hersey iyi görünüyor ama belki yumurtlamanda sorun vardir dedi o ilaci tavsiye etti.. 3 ay deneyin olmassa ilaca basla dedi.. yumurtlamaya yardimci oluyomus.. bende Allaha sükür cok ise yaradi kullandigim ay hamile kaldim sükür..
Normalde seker hastalari kullaniyor o ilaci.
adet kanamasından cok değil ama 2 haftada cok sanırım. Diyorum hamile iken 2 ay adet olmadım diye sevinirken acisİ böyle çıktıEger kanaman adet kanamasindan cok olursa gitmen gerekir ama yinede bi git derim icin rahat eder
Canım benim ne güzel şeyler yazmışsin inan en yakinlarimdan bile böyle destekler göremedim. Hiçbirşey yasamamisim gibi davrandı bazı kişiler. En kısa zamanda hepimizin sağlıklı bebekleri olsun inşallah seneler geçtikçe daha zor oluyor çünkü
Kızlar merhaba.maşallah ne güzel haberler aldım böyle.hamile arkadaşlarımı tebrik ederim
.rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah.bebisletinizi sag salim alın kucaginiza inşallah.bizlere de dua edin olur mu.bende. 3 regl gördüm.4.reglimi bekliyorum.dis tedavim oldugu icin korunuyorduk ama bir kere korunmadik .artik bilmiyorum insallah bir sey olmaz.dis tedavisi devam ederken olması kafami bulandırdı.ama bir yerden duymustum hamile oldugunu ogrenene kadar kullanilan ilac vs bebegi etkilemez mis oyle mi acaba?gerci. Korunmasiz tek bir iliski oldu ama iste belli mi olur.hayırlısı olur inşallah
Cok tsk. ederim canim
InsaAllah yakinda seninde Hayirli haberlerini aliriz.. stress yapma takma kafana benim hic ümidim yoktu Rabbim nasip etmis
Ben yurtdisinda kaliyorum burda biraz tuaf hersey ayin 31 ine randevu verdiler o zaman gidicem beklicem mecbur o zamana kadar.
Slm hanımlar rabbim hamile olan arkadaslarimiza sag salim kucaklarina almayı nasip etsin inşallah..
Bende 4 ay önce bebegimin kalbinin durması nedeni ile kürtaj olmak zorunda kaldım.. hic korunmadik deniyoruz ama hayla birşey oldugu yok inş bu ay olur cok istiyorum bekliyorum mucizemi
Amin canim benim Allah razı olsunn..İNŞALLAH BU AY NASİP OLSUN SANADA CANIM BU AY SAGLIKLA VE HAYIRLISI İLE
Cnm zaten hastayken sperm kalitesi düşüyormuş benim eşimde hasta bu ayAMİN İNŞALLAH BENİMDE BU AY UMUDUM YOK EŞİM HASTA OLDU DEĞERLENDİREMEDİK ÖZEL GÜNLERİ. NASİP ARTIK
O ZAMANA KADAR DAHA İYİ BÜYÜR ERKEN GİDİNCE BU SEFER STRES DAHA ÇOK OLUYOR BEKLEMEK FİLAN
GELİŞMELERİ YAZ BİR TANEM
Çok geçmiiş olsun dikkat et kendineYaa kizlar bende grip oldum ins. Gecer hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?