Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

Cnm zaten hastayken sperm kalitesi düşüyormuş benim eşimde hasta bu ay
Benden bulaştı

CANIM CUMA VE CUMARTESİ İYİ İDİ O GÜNLERDE İLİŞKİ OLDU PAZAR GÜNÜ SABAH BAŞLADI HALEN DEVAM EDİYOR BANADA SATTI SANIRIM BENDE DE KIRFINLIK VAR

HAKKIMIZDA HAYIRLISI

tugken canım nerdesin sesin soluğun çıkmışor
Uzaktan ara ara takipteyim canım iyim şükür. Bu regli sonrası korunmuyoruz hayırlısı Allah'tan bizlerinde en yakın zamanda yüzünü güldürsün sağlıklı gebelikler le ve bebişlerle. Sen nasılsın geçmiş olsun hastamisin

Kızlar günaydın nasılsınız?benim diş tedavin hala sürüyor.bu hafta prova edildi.yine antibiyotik verdi.haftaya pazartesi gel takalim dedi.o gün dis temizligide yapılsın bitsin bu iş istedim.ama bir hafta ertelenecek yine.sanırım 2 haftayı daha bulacak bu tedavinin bitmesi.çok sıkıldım ama bitseydi hayırlısı ile.kürtaj sonrası hamile arkadaslar bir liste yapsanız kimler ne kadarlık hamile tahmini dogum tarihi ne zaman ?gebeligin seyri nasıl şeklinde bir liste olustursaniz takip etme acisindan iyi olur bizim icinde.insallah bu sefer sağlıklı gebelikler yaşarız

HADİ BAKALIM İNŞALLAH İLK AY UĞURLU GELİR CANIM
AMİN

BENİMDE BİRAZ KIRGINLIK VAR KOCİŞTEN GEÇTİ CANIM YAA

CANIM SANIRIM İKİ TANE HAMİŞ OLDU ARAMIZDA
@Hymph İLE @Nida86 ONLAR BİLGİLERİNİ YAZSINLAR HEPİMİZE UMUD OLUR
AMİN CANIM SANADA TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN SENİN BAT NE ZAMAN

CANIM SANIRIM İKİ TANE HAMİŞ OLDU ARAMIZDA
@Hymph İLE @Nida86 ONLAR BİLGİLERİNİ YAZSINLAR HEPİMİZE UMUD OLUR
AMİN CANIM SANADA TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN SENİN BAT NE ZAMAN
Canım 3 mayısta regl oldum.biz korunuyorduk nir kere kacamak oldu.ama sonra korunmaya yinedevam ediyoruz.28 mayıs -31 mayıs arası olmam lazim tekrar regl.bu arada tekrar dis doktorum antibiyotik verdi.onu kullanıyorum.her şeyin hayırlısı olsun.tedavim bitsin bizde artık korunmayacagiz ama zaman durdu sanki

Arkadaslar nasilsiniz?
Ben pek iyi degilim dün kanamam oldu hastaneye gittim keseyi göremedik malesef kanamam devam ediyor.. simdi tekrar kontrole geldim bakalim ins. Hayirlisi olur.

Sen zaten yeni hamile değil miydin canım. Kan değerin belli bir sayıya ulaşmaadan görulmuyor kese. İnşallah sıkıntı yoktur

Bu arada benim kürtajin üstünden iki haftadan fazla zaman geçti doktora gittim hep şey normal dedi. Ama lekelenme tam olarak bitmedi daha.

Sen zaten yeni hamile değil miydin canım. Kan değerin belli bir sayıya ulaşmaadan görulmuyor kese. İnşallah sıkıntı yoktur
Persembe degerim 23 cikmisti hastanede kan degerine bakmadilar sali günü tekrar gitcem
Kanamam devam ediyor hsla ama agrim fazla yok

Bu arada benim kürtajin üstünden iki haftadan fazla zaman geçti doktora gittim hep şey normal dedi. Ama lekelenme tam olarak bitmedi daha.
Allah sabir versin canim lekelenmeyi söylediysen ve normal dediyse takma kafana ins. Gecer kisa sürede..
Ilk hamileliginmiydi?

Arkadaslar nasilsiniz?
Ben pek iyi degilim dün kanamam oldu hastaneye gittim keseyi göremedik malesef kanamam devam ediyor.. simdi tekrar kontrole geldim bakalim ins. Hayirlisi olur.

CANIM BEN İYİYİM ŞÜKÜR

ÜZÜLDÜM KANAMAN OLMASINA DR NE DEDİ PROGESTRAN VERDİLERMİ
RABBİM HAYIRLI VE SAĞLIKLI İSE NASİP ETSİN İNŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…