Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

MERHABA GÜZELİM İYİYİM ŞÜKÜR
SEN NASILSIN

BENİM BAT 30 MAYIS SON 8 GÜN BEKLEMEDEYİM AMA İLK AYDAN GEBELİK BEKLENTİM YOK AÇIKÇASI

Merhabalar ben Ocakta 14 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için normal doğumla kaybettim. İlk reglim 42 gün sonra geldi. Sonra korunmayı bıraktık.İkincisi 28 gün sonra.Üçincüsü 26 Gün sonra. En sonda 23 gün sonra geldi. İnanılmaz bir düzensizlik var. Bebeğim olsun diye deliriyorum... Bu ay ovulasyon testiyle de takip ettim. Çift çizgiyi de yakaladım ama olmadı Bana önerisi olan var mı? Çok üzgünüm çokk

Allah sabır versin canım:-( bence hamilelik için uğraşmadan önce neden kalbi düşmüş onu araştır önlem al. benim de 9 haftalık durdu kalbi. genetige kan vereceğim yani önce sebebini bul.bir ay sonra olsun Sağlıklı olsun.

demek ki rahim hazır değil henüz. Allah en kısa zamanda sağlıklı evlat nasip etsin hepinize. Üzülme her gün geçiyor bu günlerde geçecek. Ben de çok istiyorum bebeğimin olmasını. Alınacak eşya falan olsa yemeden içmeden aLacağım ama yok yani çaresi.vardır bir hayır demekten başka bir Şey gelmiyor elimizden

kızlar bende 4 gün önce düşük yaptım 6 haftalık.Allahtan hayırlısını dilemiştim sağlıksızdı belkide hayırlısı böyleymiş. Ama ben çok korkuyorum polikistik over sendromluyum ya yeniden düşük olursa yada bi daha gebe kalamazsam diye. fsh 10.50 çıkmıştı en son.

Cnm geçmiş olsun. Insan uzulmez mi tabi yaşadığın çok zor. Düzensizlik çok normal benimde oyle. Geçen ay olmadığında bende kendime demekki rahmim hazır değilmiş dedim. Diger gebeliginde mi zor olmustu?

Cnm galiba sagliksiz dollenmeyi vucut kendisi sonlandiriyor vardir bir hayir insallah tekrar olur

Günaydın kader arkadaşlarım ben de dün kürtaj oldum 6+5te kalbi durmuş bebegimin. Hep ondan destek alacağımı düşünürken birden boşluğa düştüm sanki inşallah en kısa ve hayırlı zamanda sağlıklı bebislerimiz gelir de mutlu oluruz inşallah.

Kiyamam sana çok geçmiş olsun. Seni on kadar iyi anlıyoruz ki hepimiz tarifsiz boşluklar yaşadık. Hala forumlarda geziyorum insan unutamıyo inşallah toparlanıp sağlıklı bebeklerimizi alırız kucagimiza

Kiyamam sana çok geçmiş olsun. Seni on kadar iyi anlıyoruz ki hepimiz tarifsiz boşluklar yaşadık. Hala forumlarda geziyorum insan unutamıyo inşallah toparlanıp sağlıklı bebeklerimizi alırız kucagimiza
Amin inşallah canım hayirli zamanda sağlıklı bebislerimiz olsun hayırlısıyla

mrb herkese bende malesef 2 düşük yaptım . hamile kalmadan önce hep forumları okurdm 3 düşük 4 düşük yaptım diyenlere hem üzülür hem de nasıl dayanılir diye düşürken insan kendi başına gelince anlıyor . hicbirseye şaşırmamak lazım . ilk kimyasal gebelik yaşadım 2 ay sonra da servikal gebelik yani bebek rahim ağzına yerleştiği için kürtaj olmak zorunda kaldım . 2 adet geçirdim korunmayi bırakmayi düşünüyorum . ve yine bir korku içimde acaba yine sağlıksız bir gebelik mı olacak? :/ inşallah ben ve benim gibi arkadaşların Rabbim yüzüne güler ..

canım çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda sağlıklı ve hayırlı bir evlad nasip etsin
seni çok iyi anlıyoruz yaşadıklarını aynı süreci yaşadık hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…