- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi leylimley33
-
- #1.461
Bu arada benim kürtajin üstünden iki haftadan fazla zaman geçti doktora gittim hep şey normal dedi. Ama lekelenme tam olarak bitmedi daha.
Kizlar insallah hepiniz iyisinizdir
@Nida86 kanaman olmasina uzuldum , kendine cok dikkat et. Durumdam bizide haberdar et.
K kadersmile doktor oyle dediyse sorun yoktur insallah takma kafayi lekelenmede biter insallah.
A anneveoglusu cnm sen nasilsin varmi guzel haberler.
Aman canım oluyo öle şeyler çok takma gelir geçer inşallah rabbim gönlümüze göre verirHADİ BAKALIM İNŞALLAH İLK AY UĞURLU GELİR CANIM
AMİN
BENİMDE BİRAZ KIRGINLIK VAR KOCİŞTEN GEÇTİ CANIM YAA
Allah sabır versin canım:-( bence hamilelik için uğraşmadan önce neden kalbi düşmüş onu araştır önlem al. benim de 9 haftalık durdu kalbi. genetige kan vereceğim yani önce sebebini bul.bir ay sonra olsun Sağlıklı olsun.Merhabalar ben Ocakta 14 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için normal doğumla kaybettim. İlk reglim 42 gün sonra geldi. Sonra korunmayı bıraktık.İkincisi 28 gün sonra.Üçincüsü 26 Gün sonra. En sonda 23 gün sonra geldi. İnanılmaz bir düzensizlik var. Bebeğim olsun diye deliriyorum... Bu ay ovulasyon testiyle de takip ettim. Çift çizgiyi de yakaladım ama olmadıBana önerisi olan var mı? Çok üzgünüm çokk
Benimde 12 gun var bakalım neler olacakMERHABA GÜZELİM İYİYİM ŞÜKÜR
SEN NASILSIN
BENİM BAT 30 MAYIS SON 8 GÜN BEKLEMEDEYİM AMA İLK AYDAN GEBELİK BEKLENTİM YOK AÇIKÇASI
Cnm geçmiş olsun. Insan uzulmez mi tabi yaşadığın çok zor. Düzensizlik çok normal benimde oyle. Geçen ay olmadığında bende kendime demekki rahmim hazır değilmiş dedim. Diger gebeliginde mi zor olmustu?Merhabalar ben Ocakta 14 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için normal doğumla kaybettim. İlk reglim 42 gün sonra geldi. Sonra korunmayı bıraktık.İkincisi 28 gün sonra.Üçincüsü 26 Gün sonra. En sonda 23 gün sonra geldi. İnanılmaz bir düzensizlik var. Bebeğim olsun diye deliriyorum... Bu ay ovulasyon testiyle de takip ettim. Çift çizgiyi de yakaladım ama olmadıBana önerisi olan var mı? Çok üzgünüm çokk
Cnm galiba sagliksiz dollenmeyi vucut kendisi sonlandiriyor vardir bir hayir insallah tekrar olurkızlar bende 4 gün önce düşük yaptım 6 haftalık.Allahtan hayırlısını dilemiştim sağlıksızdı belkide hayırlısı böyleymiş. Ama ben çok korkuyorum polikistik over sendromluyum ya yeniden düşük olursa yada bi daha gebe kalamazsam diye. fsh 10.50 çıkmıştı en son.
Benimde 12 gun var bakalım neler olacak
Kiyamam sana çok geçmiş olsun. Seni on kadar iyi anlıyoruz ki hepimiz tarifsiz boşluklar yaşadık. Hala forumlarda geziyorum insan unutamıyo inşallah toparlanıp sağlıklı bebeklerimizi alırız kucagimizaGünaydın kader arkadaşlarım ben de dün kürtaj oldum 6+5te kalbi durmuş bebegimin. Hep ondan destek alacağımı düşünürken birden boşluğa düştüm sanki inşallah en kısa ve hayırlı zamanda sağlıklı bebislerimiz gelir de mutlu oluruz inşallah.
Amin inşallah canım hayirli zamanda sağlıklı bebislerimiz olsun hayırlısıylaKiyamam sana çok geçmiş olsun. Seni on kadar iyi anlıyoruz ki hepimiz tarifsiz boşluklar yaşadık. Hala forumlarda geziyorum insan unutamıyo inşallah toparlanıp sağlıklı bebeklerimizi alırız kucagimiza
sağol canım inşallah sağlıkla olur bir dahakineCnm galiba sagliksiz dollenmeyi vucut kendisi sonlandiriyor vardir bir hayir insallah tekrar olur
Doktor ilk düşükte bakılmasına gerek yok dedi.Allah sabır versin canım:-( bence hamilelik için uğraşmadan önce neden kalbi düşmüş onu araştır önlem al. benim de 9 haftalık durdu kalbi. genetige kan vereceğim yani önce sebebini bul.bir ay sonra olsun Sağlıklı olsun.
Hayır kolay olmuştu ilk denemede hamile kalmıştımCnm geçmiş olsun. Insan uzulmez mi tabi yaşadığın çok zor. Düzensizlik çok normal benimde oyle. Geçen ay olmadığında bende kendime demekki rahmim hazır değilmiş dedim. Diger gebeliginde mi zor olmustu?
Günaydın kader arkadaşlarım ben de dün kürtaj oldum 6+5te kalbi durmuş bebegimin. Hep ondan destek alacağımı düşünürken birden boşluğa düştüm sanki inşallah en kısa ve hayırlı zamanda sağlıklı bebislerimiz gelir de mutlu oluruz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?