- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi leylimley33
-
- #1.481
mrb herkese bende malesef 2 düşük yaptım . hamile kalmadan önce hep forumları okurdm 3 düşük 4 düşük yaptım diyenlere hem üzülür hem de nasıl dayanılir diye düşürken insan kendi başına gelince anlıyor . hicbirseye şaşırmamak lazım . ilk kimyasal gebelik yaşadım 2 ay sonra da servikal gebelik yani bebek rahim ağzına yerleştiği için kürtaj olmak zorunda kaldım . 2 adet geçirdim korunmayi bırakmayi düşünüyorum . ve yine bir korku içimde acaba yine sağlıksız bir gebelik mı olacak? :/ inşallah ben ve benim gibi arkadaşların Rabbim yüzüne güler ..
Merhabalar ben Ocakta 14 haftalık bebeğimi kalbi durduğu için normal doğumla kaybettim. İlk reglim 42 gün sonra geldi. Sonra korunmayı bıraktık.İkincisi 28 gün sonra.Üçincüsü 26 Gün sonra. En sonda 23 gün sonra geldi. İnanılmaz bir düzensizlik var. Bebeğim olsun diye deliriyorum... Bu ay ovulasyon testiyle de takip ettim. Çift çizgiyi de yakaladım ama olmadıBana önerisi olan var mı? Çok üzgünüm çokk
kızlar bende 4 gün önce düşük yaptım 6 haftalık.Allahtan hayırlısını dilemiştim sağlıksızdı belkide hayırlısı böyleymiş. Ama ben çok korkuyorum polikistik over sendromluyum ya yeniden düşük olursa yada bi daha gebe kalamazsam diye. fsh 10.50 çıkmıştı en son.
Tekrar çok sağol canim amin inşallah tüm dualarimiz kabul olsuncanım çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda sağlıklı ve hayırlı bir evlad nasip etsin
seni çok iyi anlıyoruz yaşadıklarını aynı süreci yaşadık hepimiz
canım bende aldım o otu ama 2-3 kere demleyip içebildim ancakCANIM PKOLULAR HEMEN GEBE KALIYOR BİLDİĞİM SAĞLIKLA GEBE KALAN ÇOK ARKADAŞIM VAR
SINIRDA ÇIKMIŞ FSH 10 SINIR AZ GEÇMİŞ BENİMDE 9,40 FİLAN TESTERE DİŞLİ ARSLANPENÇESİ İÇMEK İYİ GELİYORMUŞ DEMLEYİP BEN ALDIM OTU AMA O KADAR BECERİKSİZİMKİ DÜZENLİ İÇEMİYORUM
benim fsh ve lh değerleri 7 ve 9 gibi bir degerdi canım. düşük yaptıktan sonra soğan kürü yaptım ben onun etkisi o mi oldu bilmiyorum. Biri 2 biri de 3 olmuştu. Zaten ondan İki ay sonra da hamile kaldım ama o da sağlıklı olmadı. kürtaj ile bittii. Araştırıp soğan kürü Deneyebilirsincanım bende aldım o otu ama 2-3 kere demleyip içebildim ancakbazı doktorlarda fsh düşürülemez diyor çok kafam karışık..
Gizemcim bni tanıdn mı bilmiyorm bir bcuk ay falan oldu grmeyeli forma.. Arkadaslar lütfen hemen olmadı dite moralinzi bozmayın.. Ben kürtajdan bes ay sonra hamile kalabldim.. Çok skür 10. Haftamzdayz..bol bol dua edin lütfenHayır kolay olmuştu ilk denemede hamile kalmıştım
Allah tamamına erdirsin canım sağlıkla ve hayirlisi ileGizemcim bni tanıdn mı bilmiyorm bir bcuk ay falan oldu grmeyeli forma.. Arkadaslar lütfen hemen olmadı dite moralinzi bozmayın.. Ben kürtajdan bes ay sonra hamile kalabldim.. Çok skür 10. Haftamzdayz..bol bol dua edin lütfen
Cnm merhaba neden asıl hesabindan yazmadın. Tuh konuşamıyoruz boyle. Senin adina cok mutluyum kocaman olmus masallah. Kendinize iyi bakın:)Gizemcim bni tanıdn mı bilmiyorm bir bcuk ay falan oldu grmeyeli forma.. Arkadaslar lütfen hemen olmadı dite moralinzi bozmayın.. Ben kürtajdan bes ay sonra hamile kalabldim.. Çok skür 10. Haftamzdayz..bol bol dua edin lütfen
Cnm merhaba hayırlısı olsun ben senden ses çıkmayınca insallah hamilesindir demistim. Insallah onumuzde ki ay olur. Benimde adetime 5 gun var. Yuzumde sivilce falan çıktı, galiba bu ayda olmadı. Hayırlısı genede çıkmadık candan umit kesilmez bakalım...Ben adet oldum kızlar bu gün 14. Gün yumurtlamisim eşim hasta diye olmamıştı çalışma yani beklediğim gibi
Nasip önümüzdeki maçlara bakacağız
Bizde 1 ay korunduk gecen ay olmadi. Bu ay bakalim aynen hepimiz icin hayirlisi olsunuzun zamandır girmiyordum foruma. kürtajdan sonra 2 ay korunduk, 3. ay denedik olmadı. bu ayda bakalım kısmet.. pek de kafaya takmıyorum artık. hayırlısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?