Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

sanada çok geçmiş olsun bir tanem, rabbim sanada sağlıklı ve hayırlı bir gebelik nasip etsin inşallah

canım rabbim ol demeden olmuyor işte yaşadığın kaybı en derinden paylaşıyorum çok geçmiş olsun.
rabbim sağlıklı ve hayırlı bir evlad nasip etsin inşallah

kalitesiz yumurta mı dölleniyor da kalbi duruyor acaba diye düşünüyorum ben. o yüzden yumurta takibi düşünuyorum ben artık.kendi haline bıraktım 2 hamilelikte devam etmedi

CANIM PKOLULAR HEMEN GEBE KALIYOR BİLDİĞİM SAĞLIKLA GEBE KALAN ÇOK ARKADAŞIM VAR
SINIRDA ÇIKMIŞ FSH 10 SINIR AZ GEÇMİŞ BENİMDE 9,40 FİLAN TESTERE DİŞLİ ARSLANPENÇESİ İÇMEK İYİ GELİYORMUŞ DEMLEYİP BEN ALDIM OTU AMA O KADAR BECERİKSİZİMKİ DÜZENLİ İÇEMİYORUM

canım bende aldım o otu ama 2-3 kere demleyip içebildim ancak bazı doktorlarda fsh düşürülemez diyor çok kafam karışık..

canım bende aldım o otu ama 2-3 kere demleyip içebildim ancak bazı doktorlarda fsh düşürülemez diyor çok kafam karışık..
benim fsh ve lh değerleri 7 ve 9 gibi bir degerdi canım. düşük yaptıktan sonra soğan kürü yaptım ben onun etkisi o mi oldu bilmiyorum. Biri 2 biri de 3 olmuştu. Zaten ondan İki ay sonra da hamile kaldım ama o da sağlıklı olmadı. kürtaj ile bittii. Araştırıp soğan kürü Deneyebilirsin

bende aslan pençesi civan percemi hayıt tohumu hepsi var. bence bebek için içilir. ben düzenli devam edemedim ama.

Hayır kolay olmuştu ilk denemede hamile kalmıştım
Gizemcim bni tanıdn mı bilmiyorm bir bcuk ay falan oldu grmeyeli forma.. Arkadaslar lütfen hemen olmadı dite moralinzi bozmayın.. Ben kürtajdan bes ay sonra hamile kalabldim.. Çok skür 10. Haftamzdayz..bol bol dua edin lütfen

Allah tamamına erdirsin canım sağlıkla ve hayirlisi ile

Ben adet oldum kızlar bu gün 14. Gün yumurtlamisim eşim hasta diye olmamıştı çalışma yani beklediğim gibi
Nasip önümüzdeki maçlara bakacağız

Cnm merhaba neden asıl hesabindan yazmadın. Tuh konuşamıyoruz boyle. Senin adina cok mutluyum kocaman olmus masallah. Kendinize iyi bakın:)

Ben adet oldum kızlar bu gün 14. Gün yumurtlamisim eşim hasta diye olmamıştı çalışma yani beklediğim gibi
Nasip önümüzdeki maçlara bakacağız
Cnm merhaba hayırlısı olsun ben senden ses çıkmayınca insallah hamilesindir demistim. Insallah onumuzde ki ay olur. Benimde adetime 5 gun var. Yuzumde sivilce falan çıktı, galiba bu ayda olmadı. Hayırlısı genede çıkmadık candan umit kesilmez bakalım...

uzun zamandır girmiyordum foruma. kürtajdan sonra 2 ay korunduk, 3. ay denedik olmadı. bu ayda bakalım kısmet.. pek de kafaya takmıyorum artık. hayırlısı olsun..

Merhaba kızlar benimde regliye 4 gün var .bu ay korunmadik kısmet bakalım inşallah bizimledir minigimiz... Ramazan hürmetine rabbim sagliklisindan bol bol evlat versin isteyen herkese amin

Merhaba kızlar benimde regliye 4 gün var .bu ay korunmadik kısmet bakalım inşallah bizimledir minigimiz... Ramazan hürmetine rabbim sagliklisindan bol bol evlat versin isteyen herkese amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…