- 24 Şubat 2016
- 4.133
- 10.210
- 208
- Konu Sahibi leylimley33
-
- #1.501
Hayırlısı canım çok bekletmeyecek inşallahBen adet oldum kızlar bu gün 14. Gün yumurtlamisim eşim hasta diye olmamıştı çalışma yani beklediğim gibi
Nasip önümüzdeki maçlara bakacağız
Günaydın canım inşallah bebeğin gelmiştir. Mübarek ramazan ayında rabbim herkesin yüzünü güldürsün inşallah. Burdan aldığım her bebek haberi bana umut olacak. Hadi bir güzel haber de senden olsun.Merhaba kızlar benimde regliye 4 gün var .bu ay korunmadik kısmet bakalım inşallah bizimledir minigimiz... Ramazan hürmetine rabbim sagliklisindan bol bol evlat versin isteyen herkese amin
Aminnnn aminnnn:)) inşallah gönlünün güzelliğiyle bu ay rabbim sana nasip etsin inşallah sağlıklı hamilelik sağlıklı bebek aminGünaydın canım inşallah bebeğin gelmiştir. Mübarek ramazan ayında rabbim herkesin yüzünü güldürsün inşallah. Burdan aldığım her bebek haberi bana umut olacak. Hadi bir güzel haber de senden olsun.
Benim bu ay olmaz canim bir hafta oldu bebegimden ayrılalı ama rabbim mutlaka sevindirecektir hasretle evlatlarını bekleyen arkadaşlarımızıAminnnn aminnnn:)) inşallah gönlünün güzelliğiyle bu ay rabbim sana nasip etsin inşallah sağlıklı hamilelik sağlıklı bebek amin
Benimde mthfr a1298c homozigot çıktı. Genetik sonuçlarımız eşiminde benimde normal karyotip çıktı. Bana sonuçları bekle demişti doktorum. Bu ay korunmayı bırakıcaktım ama bu kezde eşimle ilgili morfoloji sıkıntımız var. 3 doktor tüpe yönlendirdi. En son prof a gittik amh ve hsg sonucu istedi. Duruma göre devam edeceğizarkadaşlar genetik test yaptırıp sonucunu alanınız var mı? benim pıhtılaşma sonucum çıktı ve varmış bende malesef..genetik testi bekliyorum ... sizce korunmayı bırakmalı mıyım, yoksa kromozom analizini beklemeli miyim?
Hayırlısı canım çok bekletmeyecek inşallah
Cnm merhaba hayırlısı olsun ben senden ses çıkmayınca insallah hamilesindir demistim. Insallah onumuzde ki ay olur. Benimde adetime 5 gun var. Yuzumde sivilce falan çıktı, galiba bu ayda olmadı. Hayırlısı genede çıkmadık candan umit kesilmez bakalım...
Merhaba kızlar benimde regliye 4 gün var .bu ay korunmadik kısmet bakalım inşallah bizimledir minigimiz... Ramazan hürmetine rabbim sagliklisindan bol bol evlat versin isteyen herkese amin
24.gunu dongumun sabah test yaptim negatif çıktı. Erken biliyorum ama genede olmadı gibi geliyor. Uzgunum...yok canım günüm gelmemişti tam gününde adet oldum. hayırlısı böyle imiş
rabbim hayırlısı ve sağlıkla sana nasip etsin inşallah bu ay
adet olana kadar hep ümit vardır
Insallah olmustur cnm beklemek ne demek hepimiz cok iyi biliyoruz cunku. Benimde dongumun 24. Gunu test yaptim negatif pek umudum yok uzuldum bu seferMerhaba kızlar benimde regliye 4 gün var .bu ay korunmadik kısmet bakalım inşallah bizimledir minigimiz... Ramazan hürmetine rabbim sagliklisindan bol bol evlat versin isteyen herkese amin
anladım canım teşekkür ederim cevabın için..beklemek en doğrusu o zamn.Benimde mthfr a1298c homozigot çıktı. Genetik sonuçlarımız eşiminde benimde normal karyotip çıktı. Bana sonuçları bekle demişti doktorum. Bu ay korunmayı bırakıcaktım ama bu kezde eşimle ilgili morfoloji sıkıntımız var. 3 doktor tüpe yönlendirdi. En son prof a gittik amh ve hsg sonucu istedi. Duruma göre devam edeceğiz
Hiç belli olmaz canım inşallah vardır meleğin geç dollenmedirInsallah olmustur cnm beklemek ne demek hepimiz cok iyi biliyoruz cunku. Benimde dongumun 24. Gunu test yaptim negatif pek umudum yok uzuldum bu sefer
Hergun hepiniz dualarimdasiniz canım benimcanım bende seni merak ediyorum rabbim hayırlısı ve sağlıkla nasip etsin inşallah
amin canım duana
Geçmiş olsun canım inşallah bir daha yasatmasinBenim bu ay olmaz canim bir hafta oldu bebegimden ayrılalı ama rabbim mutlaka sevindirecektir hasretle evlatlarını bekleyen arkadaşlarımızı
Insallah cnmHiç belli olmaz canım inşallah vardır meleğin geç dollenmedir
Sağol canım rabbim kimseye yaşatmasınGeçmiş olsun canım inşallah bir daha yasatmasin
Nida86 canım son durumun ne
çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm.. ben hormonlarıma baktırdım önce adetliyken..daha sonra eğitim araştırma hastanesinde pıhtılaşma testi yaptırdım sonucum çıktı 13 günde..kan pıhtılaşması var, yani sebbep belli oldu..kromozom analizi yaptırcaz eşimle haziranda..Selam kizlar malesef düsük yaptim cok üzgünüm ama elbet bi hayir vardir Rabbim büyük herseyin en iyisini bilir..
Sizler nasilsiniz? A anneveoglusu canim üzülme hayirlisi olsun ins. Bidahaki ay gelir bebisin.
G Gzm1111 canim ins. Senin bebiste saglikli bi sekilde gelir hayirli haberlerini aliriz
Bende neden böyle oldu anlamadim doktor hic bisey söylemedi bende soktan hic bisey soramadim yarin tekrar gitcem bakalim ne dicek.. ne bi igne nede progesteron verdiler sormama ragmen yapcak bisey yok bekliyip görcez dede bilmiyorum burdaki doktorlar biraz tuaf anlamiyorum hicbisey eger yarinda bi sonuc alamassam büyük ihtimal türkiyede doktoruma bi görüncem ne varsa bizom doktorlarda var..
Siz düsükten sonra hangi testleri yaptirdiniz ne yapmam gerekiyo acaba bilgisi olan yazarsa cok memnun olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?