Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

Merhaba kızlar benimde regliye 4 gün var .bu ay korunmadik kısmet bakalım inşallah bizimledir minigimiz... Ramazan hürmetine rabbim sagliklisindan bol bol evlat versin isteyen herkese amin
Günaydın canım inşallah bebeğin gelmiştir. Mübarek ramazan ayında rabbim herkesin yüzünü güldürsün inşallah. Burdan aldığım her bebek haberi bana umut olacak. Hadi bir güzel haber de senden olsun.

Aminnnn aminnnn:)) inşallah gönlünün güzelliğiyle bu ay rabbim sana nasip etsin inşallah sağlıklı hamilelik sağlıklı bebek amin

arkadaşlar genetik test yaptırıp sonucunu alanınız var mı? benim pıhtılaşma sonucum çıktı ve varmış bende malesef..genetik testi bekliyorum ... sizce korunmayı bırakmalı mıyım, yoksa kromozom analizini beklemeli miyim?

Aminnnn aminnnn:)) inşallah gönlünün güzelliğiyle bu ay rabbim sana nasip etsin inşallah sağlıklı hamilelik sağlıklı bebek amin
Benim bu ay olmaz canim bir hafta oldu bebegimden ayrılalı ama rabbim mutlaka sevindirecektir hasretle evlatlarını bekleyen arkadaşlarımızı

Benimde mthfr a1298c homozigot çıktı. Genetik sonuçlarımız eşiminde benimde normal karyotip çıktı. Bana sonuçları bekle demişti doktorum. Bu ay korunmayı bırakıcaktım ama bu kezde eşimle ilgili morfoloji sıkıntımız var. 3 doktor tüpe yönlendirdi. En son prof a gittik amh ve hsg sonucu istedi. Duruma göre devam edeceğiz

yok canım günüm gelmemişti tam gününde adet oldum. hayırlısı böyle imiş
rabbim hayırlısı ve sağlıkla sana nasip etsin inşallah bu ay
adet olana kadar hep ümit vardır

Merhaba kızlar benimde regliye 4 gün var .bu ay korunmadik kısmet bakalım inşallah bizimledir minigimiz... Ramazan hürmetine rabbim sagliklisindan bol bol evlat versin isteyen herkese amin

canım bende seni merak ediyorum rabbim hayırlısı ve sağlıkla nasip etsin inşallah
amin canım duana

yok canım günüm gelmemişti tam gününde adet oldum. hayırlısı böyle imiş
rabbim hayırlısı ve sağlıkla sana nasip etsin inşallah bu ay
adet olana kadar hep ümit vardır
24.gunu dongumun sabah test yaptim negatif çıktı. Erken biliyorum ama genede olmadı gibi geliyor. Uzgunum...

Insallah olmustur cnm beklemek ne demek hepimiz cok iyi biliyoruz cunku. Benimde dongumun 24. Gunu test yaptim negatif pek umudum yok uzuldum bu sefer

anladım canım teşekkür ederim cevabın için..beklemek en doğrusu o zamn.

Kızlar hepinize merhaba.benim diş tedavim insallah ayın 1inde bitiyor.suan regliyim.bitince artık korunmayı bırakacağız.rabbim hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin,rabbim isteyen herkese bebisler nasip etsin inşallah

Nida86 canım son durumun ne

Bende merak ettim seni cnm.
Nida86 uzun suredir birsey yazmadın

Selam kizlar malesef düsük yaptim cok üzgünüm ama elbet bi hayir vardir Rabbim büyük herseyin en iyisini bilir..

Sizler nasilsiniz? A anneveoglusu canim üzülme hayirlisi olsun ins. Bidahaki ay gelir bebisin.

G Gzm1111 canim ins. Senin bebiste saglikli bi sekilde gelir hayirli haberlerini aliriz

Bende neden böyle oldu anlamadim doktor hic bisey söylemedi bende soktan hic bisey soramadim yarin tekrar gitcem bakalim ne dicek.. ne bi igne nede progesteron verdiler sormama ragmen yapcak bisey yok bekliyip görcez dede bilmiyorum burdaki doktorlar biraz tuaf anlamiyorum hicbisey eger yarinda bi sonuc alamassam büyük ihtimal türkiyede doktoruma bi görüncem ne varsa bizom doktorlarda var..

Siz düsükten sonra hangi testleri yaptirdiniz ne yapmam gerekiyo acaba bilgisi olan yazarsa cok memnun olurum.

çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm.. ben hormonlarıma baktırdım önce adetliyken..daha sonra eğitim araştırma hastanesinde pıhtılaşma testi yaptırdım sonucum çıktı 13 günde..kan pıhtılaşması var, yani sebbep belli oldu..kromozom analizi yaptırcaz eşimle haziranda..
mutlaka test yaptır sebebini öğren..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…