- 10 Aralık 2014
- 879
- 585
- 53
- 46
- Konu Sahibi leylimley33
-
- #1.521
CANIM ÇOK ÜZÜLDÜM GEÇMİŞ OLSUN BUNDA DA BİR HAYIR VARDIR KESİNSelam kizlar malesef düsük yaptim cok üzgünüm ama elbet bi hayir vardir Rabbim büyük herseyin en iyisini bilir..
Sizler nasilsiniz? A anneveoglusu canim üzülme hayirlisi olsun ins. Bidahaki ay gelir bebisin.
G Gzm1111 canim ins. Senin bebiste saglikli bi sekilde gelir hayirli haberlerini aliriz
Bende neden böyle oldu anlamadim doktor hic bisey söylemedi bende soktan hic bisey soramadim yarin tekrar gitcem bakalim ne dicek.. ne bi igne nede progesteron verdiler sormama ragmen yapcak bisey yok bekliyip görcez dede bilmiyorum burdaki doktorlar biraz tuaf anlamiyorum hicbisey eger yarinda bi sonuc alamassam büyük ihtimal türkiyede doktoruma bi görüncem ne varsa bizom doktorlarda var..
Siz düsükten sonra hangi testleri yaptirdiniz ne yapmam gerekiyo acaba bilgisi olan yazarsa cok memnun olurum.
MERSİNLİYİM AMA ORDA OTURMUYORUM CANIM BEN TEKİRDAĞDAYIM İŞEMİN GÖREVİ NEDENİYLEAnne ve oglusu canım sen mersinde misin?hangi dr gidiyorsun?
Saol canim cok tsk. Ederim bugün gittim doktora gerek yok tedte 3 kere üst üste düsük yaparsan yapariz dedi ama yinede senin kararin dedi ben galiba türkiyeye gelcem testleri yaptirmak icin bu testlerin yapilmasi neden sürüyo ve hepsini adetliykenmi yaptirmam gerekiyo?çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm.. ben hormonlarıma baktırdım önce adetliyken..daha sonra eğitim araştırma hastanesinde pıhtılaşma testi yaptırdım sonucum çıktı 13 günde..kan pıhtılaşması var, yani sebbep belli oldu..kromozom analizi yaptırcaz eşimle haziranda..
mutlaka test yaptır sebebini öğren..
Cok sagol canimCANIM ÇOK ÜZÜLDÜM GEÇMİŞ OLSUN BUNDA DA BİR HAYIR VARDIR KESİN
İNŞALLAH SAĞLIKLA RABBİM TEKRARINI NASIP ETSİN İNŞALLAH RABBİM
Selam cnm çok üzüldüm bunda da vardır bir hayır. Cok zor farkındayım. Bir daha yaşamazsın insallah.Saol canim cok tsk. Ederim bugün gittim doktora gerek yok tedte 3 kere üst üste düsük yaparsan yapariz dedi ama yinede senin kararin dedi ben galiba türkiyeye gelcem testleri yaptirmak icin bu testlerin yapilmasi neden sürüyo ve hepsini adetliykenmi yaptirmam gerekiyo?
yazık değil mi 3 kere düşmesini nasıl kolay söylüyolar.. sen sanırım 2 kere düşük yaptın değil mi? ankara!da 2 düşük olunca bile testleri yapıyolar canım..adetli olmana gerek yok benim tesadüf oldu..pıhtılaşma 15 günde çıkıyı ama genetik yani kromozom testi için gün veriyolar yoğunluk olduğu için..ama eğer maddi imkanın varsa ben düzen labaratuvarına sordum gpıhtılaşma 300 tl kromozom analizi testi de 560 lira hem senden hem eşinden kan alıyolar ve sonuç 2 haftada çıkıyo..devlette 2 ay beklersin sonuç içinSaol canim cok tsk. Ederim bugün gittim doktora gerek yok tedte 3 kere üst üste düsük yaparsan yapariz dedi ama yinede senin kararin dedi ben galiba türkiyeye gelcem testleri yaptirmak icin bu testlerin yapilmasi neden sürüyo ve hepsini adetliykenmi yaptirmam gerekiyo?
Cnm burasi neresi ben Ankara da 1700tl dediler butun testlereyazık değil mi 3 kere düşmesini nasıl kolay söylüyolar.. sen sanırım 2 kere düşük yaptın değil mi? ankara!da 2 düşük olunca bile testleri yapıyolar canım..adetli olmana gerek yok benim tesadüf oldu..pıhtılaşma 15 günde çıkıyı ama genetik yani kromozom testi için gün veriyolar yoğunluk olduğu için..ama eğer maddi imkanın varsa ben düzen labaratuvarına sordum gpıhtılaşma 300 tl kromozom analizi testi de 560 lira hem senden hem eşinden kan alıyolar ve sonuç 2 haftada çıkıyo..devlette 2 ay beklersin sonuç için
tunalı hilmi de yanlış hatırlamıyorsam aradım bu bilgi,yi verdiler bana..ben zekai tahirde yaptırıyorum testlerimi.Cnm burasi neresi ben Ankara da 1700tl dediler butun testlere
bende aynı şeyi söyledim zaten üniversite hastaneleri ücretsiz yapıyo..bende eğitim araştırma hastanesinde yaptırdım ücretsiz.. uzun süre beklemek istemeyenler için düzen labaratuvarında kısa sürede çıkıyo ücretliBenim bildiğim o testleri üniversite araştırma hastaneleri Ücretsiz yapıyor.ben pıhtılaşma testi yaptırmıştım baya oldu ama para verdiğimi hatırlamıyorum:)) bu kez de genetik kromozom analizi yaptıracağım.
Eskiler kuru soğan bunlar yaş soğan olmayabilir gibi geldi ama bilene sormak lazımgünaydin kızlar. Benim kürtajin üzerinden yaklaşık bir ay geçti. henüz adet olmadım. ben soğan kürü yapmak istiyorum hamile kalmaya yardımcı oluyor. düşükten sonra dayapmıştım çabuk hamile kaldım. ayrıca adet söktürücüü olduğu için de yapmak istiyorum.Fakat oruç tutUyorum gece 1 bardak yeteri olur mu sizce. bir de şimdi yazlık soganlarvar dışi beyaz. normalde kahverengi kabuklu ile yapmak gerekiyor. ama o soğan artık yok. ikisi aynı etki de olur mu.
Öyle deme canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah.bu ay olmazsa diger ay olur umudunu kaybetmeKizlar bugum dongumun 26. Gunu test yaptim koca bir negatif. Umudumu kaybettim ben
Ben sordum genetik testimi 5 hafta da çıkar diyorlar. cok uzun değil bence o kadar para vermeye değmezÖyle deme canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah.bu ay olmazsa diger ay olur umudunu kaybetme
Ben zaten hep hayırlısı diyorum ama bu ay gerçekren uzuldumÖyle deme canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah.bu ay olmazsa diger ay olur umudunu kaybetme
Canım benim seni cok iyi anlıyorum.allah ol der ve olur.sabretmekten baska care yok.gec olsun ama sağlık li hayirli bebekler nasip ilsyn insallah.Ben zaten hep hayırlısı diyorum ama bu ay gerçekren uzuldum
Evet canım ben mersin erdemlideyim.kürtajı forum yasam hastanesinde sultan hanım yaptı.benim oglumda dogusta oldu.muhsin sırrım yaptı sezeryanı benimde 2009 daMERSİNLİYİM AMA ORDA OTURMUYORUM CANIM BEN TEKİRDAĞDAYIM İŞEMİN GÖREVİ NEDENİYLE
MERSİNDE ÖZEL DOĞUŞ HASTANESİNDE İLKAY HANIMDA 2007 YILINDA DOĞUM YAPTIM CANIM
SEN MERSİNDEMİSİN. MEMLEKETİ ÇOK ÖZLEDİM YAAA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?