Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

Hayırlısı olsun canım inşallah korunma sürecin biter bitmez hemen hamiş olursun.

Cnm bunda da vardır bir hayır belki bıraktığın ilk ay olacak dişler harika oldu garanti ama :)

Evet canım ben mersin erdemlideyim.kürtajı forum yasam hastanesinde sultan hanım yaptı.benim oglumda dogusta oldu.muhsin sırrım yaptı sezeryanı benimde 2009 da

Muhsin beyide düşündüm o tarihte ama nasip Öznur Hanıma oldu. hayırlısı ile yeniden anne olmak nasip eder inşallah rabbim bizlere

Ben kürtaj sonrası ilk adetimi oluyorum. Fakat normal adet gibi değil. Kahverengi ve az az oluyor baya da ağrılı oluyor. Normal mi sizce??

Kürtajdan bi ay sonra hamile kalmistim canim. Ne diyim nasip kismet herseyde vatdir bi hayir Rabbim ins. Bidaha yasatmaz.

Ben toplamda 3 düsük yaptim malesef ilk gebeligim dis gebelikti 2. ogluma hamile kalmistim simdi 2 kez üst üste oldu malesef.
Cok saol cok tsk. Ederim bilgilendirdigin icin.

Eger kopruyu takmadan önce agrin yoktuysa kopruden dolayi agrin vardir. Yüksek yapilmis olabilir okklusionu kontrol etsin dishekimin!

Kizlar ben düsük yapali bugün 17ci günüm olcak ve cok az lekelemmem var. Kanamam 6 gün sürüp kesilmisti bu lekelenme nerden cikti anlamadim acaba adetmi olcam bu kadar cabuk olurmuki?

Bide oruc ve namaza devam etmelimiyim acaba?

Cnm adet için biraz erken. Benim kanamam olmamisti ama kontrol sonrası tekrar lekelenme olmuştu bence olabilir

Adet oldum dün Evet cnm ilk bebeğimiz olacak inşallah

Hayirrlisi olsun canim üzme kendini.
Ben clearblue ovulation testi kullanmistim tavsiye ederim gülücükle gösteriyo ovulastion gününü tavsiye ederim. Cizgili olanlar benim kafami karistiriyodu.. bi dene derim

Günaydın arkadaşlar bugün kürtaj olalı 15 gün oluyor. Cumartesi aksam adet başlangıcı gibi kanamam başladı. Şu anda adet olur gibi devam ediyor yarın için randevu aldım. Ağrım falan yok kanamam pıhtılı degil. Sizce adet mi oluyorum?

canım adet için erken gibi geldi dra gittiginde anlar o neden olduğunu

canım adet için erken gibi geldi dra gittiginde anlar o neden olduğunu
Korkuyorum canim parça kalmasindan ve tekrar ayni şeyleri yaşamaktan inşallah kötü bir şey yoktur. Normal adet oluyorum yani. Sen nasılsın birkaç gündür yoktun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…