- 11 Eylül 2015
- 3.773
- 4.051
- 133
- Konu Sahibi leylimley33
-
- #1.541
Hayırlısı olsun canım inşallah korunma sürecin biter bitmez hemen hamiş olursun.Kizlar bende dis tedavisi oluyordum.kopru dis yapılmıştı ama hafif de olsa bir ağrım var kulağımada vuruyor.dr dis sıkmaktan olabilir diyor.gece dis sikiyorsan baskıyla ağrı yapabilir dedi.bende bilmiyorum sıkıp sıkmadığımı dedim.bekleyelim biraz dedi.dis temizliği yaptircaktim hakbuki bugün ağrı olunca ertelendi o da.bizde korunmayı bırakalım diyorduk.yine bekleyecegiz daha biz.bu süreç çok uzadı ya
Aynen cnm oyle adet olmadim ama dun test yaptim negatifti hic umudum yok genede belli olmazÖyle deme canım hakkında hayırlısı ne ise o olsun inşallah.bu ay olmazsa diger ay olur umudunu kaybetme
Cnm bunda da vardır bir hayır belki bıraktığın ilk ay olacak dişler harika oldu garanti ama :)Kizlar bende dis tedavisi oluyordum.kopru dis yapılmıştı ama hafif de olsa bir ağrım var kulağımada vuruyor.dr dis sıkmaktan olabilir diyor.gece dis sikiyorsan baskıyla ağrı yapabilir dedi.bende bilmiyorum sıkıp sıkmadığımı dedim.bekleyelim biraz dedi.dis temizliği yaptircaktim hakbuki bugün ağrı olunca ertelendi o da.bizde korunmayı bırakalım diyorduk.yine bekleyecegiz daha biz.bu süreç çok uzadı ya
Evet canım ben mersin erdemlideyim.kürtajı forum yasam hastanesinde sultan hanım yaptı.benim oglumda dogusta oldu.muhsin sırrım yaptı sezeryanı benimde 2009 da
Aynen cnm oyle adet olmadim ama dun test yaptim negatifti hic umudum yok genede belli olmaz
28.gunu dongumun hala olmadım hayırlısıadet olana kadar umud vardır canım
Kürtajdan bi ay sonra hamile kalmistim canim. Ne diyim nasip kismet herseyde vatdir bi hayir Rabbim ins. Bidaha yasatmaz.Selam cnm çok üzüldüm bunda da vardır bir hayır. Cok zor farkındayım. Bir daha yaşamazsın insallah.
Cnm hormon tesleri adetinin 2. 3. gunu yapılıyor. Genetik testler icin ozel bir gun yok. Devlet hastaneleri genelde 3. dusuk sonrası yapiyor ama ozelde ne zaman istersen yaptirtabilirsin.
Senin kurtaj sonrasi ne zaman geve kalmıştın.
Belki rahim hazır değildi. Allahim herseyin hayirlisini versin...
Ben toplamda 3 düsük yaptim malesef ilk gebeligim dis gebelikti 2. ogluma hamile kalmistim simdi 2 kez üst üste oldu malesef.yazık değil mi 3 kere düşmesini nasıl kolay söylüyolar.. sen sanırım 2 kere düşük yaptın değil mi? ankara!da 2 düşük olunca bile testleri yapıyolar canım..adetli olmana gerek yok benim tesadüf oldu..pıhtılaşma 15 günde çıkıyı ama genetik yani kromozom testi için gün veriyolar yoğunluk olduğu için..ama eğer maddi imkanın varsa ben düzen labaratuvarına sordum gpıhtılaşma 300 tl kromozom analizi testi de 560 lira hem senden hem eşinden kan alıyolar ve sonuç 2 haftada çıkıyo..devlette 2 ay beklersin sonuç için
Eger kopruyu takmadan önce agrin yoktuysa kopruden dolayi agrin vardir. Yüksek yapilmis olabilir okklusionu kontrol etsin dishekimin!Kizlar bende dis tedavisi oluyordum.kopru dis yapılmıştı ama hafif de olsa bir ağrım var kulağımada vuruyor.dr dis sıkmaktan olabilir diyor.gece dis sikiyorsan baskıyla ağrı yapabilir dedi.bende bilmiyorum sıkıp sıkmadığımı dedim.bekleyelim biraz dedi.dis temizliği yaptircaktim hakbuki bugün ağrı olunca ertelendi o da.bizde korunmayı bırakalım diyorduk.yine bekleyecegiz daha biz.bu süreç çok uzadı ya
28.gunu dongumun hala olmadım hayırlısı
Adet oldum dünCanim hayirlisi olir ins. Hamissindir ama drgilsende üzülme morelini bozma hayirlisi neyse o olsun. Senin ilk bebisinmi olcak?
Cnm adet için biraz erken. Benim kanamam olmamisti ama kontrol sonrası tekrar lekelenme olmuştu bence olabilirKizlar ben düsük yapali bugün 17ci günüm olcak ve cok az lekelemmem var. Kanamam 6 gün sürüp kesilmisti bu lekelenme nerden cikti anlamadim acaba adetmi olcam bu kadar cabuk olurmuki?
Bide oruc ve namaza devam etmelimiyim acaba?
Adet oldum dünEvet cnm ilk bebeğimiz olacak inşallah
Adet oldum dünEvet cnm ilk bebeğimiz olacak inşallah
Günaydın arkadaşlar bugün kürtaj olalı 15 gün oluyor. Cumartesi aksam adet başlangıcı gibi kanamam başladı. Şu anda adet olur gibi devam ediyor yarın için randevu aldım. Ağrım falan yok kanamam pıhtılı degil. Sizce adet mi oluyorum?
Korkuyorum canim parça kalmasindan ve tekrar ayni şeyleri yaşamaktan inşallah kötü bir şey yoktur. Normal adet oluyorum yani. Sen nasılsın birkaç gündür yoktun?canım adet için erken gibi geldi dra gittiginde anlar o neden olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?