- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi leylimley33
-
- #1.561
CANIM İŞLER YOĞUN BU GÜN İYİ ALLAHTAN BİRDE HAFTA SONU PEK GİREMİYORUM OĞLANIN DERSİ EVİN ÇAMAŞIRI ÜTÜSÜ GEZMESİ DERKENKorkuyorum canim parça kalmasindan ve tekrar ayni şeyleri yaşamaktan inşallah kötü bir şey yoktur. Normal adet oluyorum yani. Sen nasılsın birkaç gündür yoktun?
Sağol cnm evet denenebilir labaquickler bozuk cıktıHayirrlisi olsun canim üzme kendini.
Ben clearblue ovulation testi kullanmistim tavsiye ederim gülücükle gösteriyo ovulastion gününü tavsiye ederim. Cizgili olanlar benim kafami karistiriyodu.. bi dene derim
Insallah cnm hepimize hayırlısıylahayırlısı olsun bir tanem inşallah bu aya gelir miniğin sağlıkla
Sağol cnm evet denenebilir labaquickler bozuk cıktı
Çok şansliyimdir sorma dun cam sildim kiyamet koptu peşineben geçen ay kullandım hiç sorun yaşamadım biliyormusun oda senin şansına bozuk testler sana geldi yaaa
Cnm merhaba ben 32 gun sonra adet oldum. Ilk ay korunduk. Sonraki ay 25. bu ayda 28. gun adet oldum. Tez zamanda inşallah hepimiz hamile kaliriz..Merhaba kızlar, bende düşük yaptım, kürtaj olalı 16 gün geçmiş, Allahım hiç birimize bi daha yaşatmasın inşallah.
ben resmen içim boş gibi hissediyorum ya, kürtaj sonrası ilk adetinizi ne zaman oldunuz? normal döngüsünde normal regliniz gibi miydi? tekrar da korunmadık, inşallah allahım tez zamanda nasip etsin bir bebiş daha.
Cnm merhaba ben 32 gun sonra adet oldum. Ilk ay korunduk. Sonraki ay 25. bu ayda 28. gun adet oldum. Tez zamanda inşallah hepimiz hamile kaliriz..
Kızlar merhabalar bende martta kürtaj oldum bebeğimin kalp durması sonucunda mayısta 2. Adetimı oldum düşünüyoruz artık tekrar çocuk Rabbim isteyen herkese nasip etsin insaallah en kısa zamanda
Tez zamanda cnm inşallahKızlar merhabalar bende martta kürtaj oldum bebeğimin kalp durması sonucunda mayısta 2. Adetimı oldum düşünüyoruz artık tekrar çocuk Rabbim isteyen herkese nasip etsin insaallah en kısa zamanda
Geçmiş olsun cnm vücut kadar piskolojik olarak da yenilenmek gerekiyor çok zor bir süreçSlm bende dün kürtaj oldum bende devam etcem sma vucut dinlendin biraz
Aynen bende öyle düşünüyorum drum ptesi çağırdı kontrole özele gittiğimde. Hemen kürtajdan sonra başlayabilirsiniz dedi.Geçmiş olsun cnm vücut kadar piskolojik olarak da yenilenmek gerekiyor çok zor bir süreç
Ilk ay imkansız neredeyse dedi ama deneyebilirsiniz demişti banada doktorum.Aynen bende öyle düşünüyorum drum ptesi çağırdı kontrole özele gittiğimde. Hemen kürtajdan sonra başlayabilirsiniz dedi.
Bende bekliyorum 2 ay falan çünkü rahim toplansın sonucta bir tahrike uğruyorIlk ay imkansız neredeyse dedi ama deneyebilirsiniz demişti banada doktorum.
Ilk ay denemedik ama sonraki iki ayda denedik olmadı. Ilk sefer denedigimiz ay olmusti bu sefer olmadı bakalım...
Artık kurtaj yontemleri rahme zarar vermiyor ondan hemen baslayabilirsiniz diyorlar. Ben çok uzgundum o yuzden ilk ay ara verd aslında hala uzgunum ama devam ediyoruz ne yapimBende bekliyorum 2 ay falan çünkü rahim toplansın sonucta bir tahrike uğruyor
Cnm geçmiş olsun. Bence kendine bir doktor sec ve ona guven ne istiyorsa o tahlilleri yaptırt.Merhaba. 2 kere kurtaj oldum kalp durmasi sonucu. Genetik test sonuclarim cikti kan pihtilasmasi var. Doktorum hemaloga gitmemi onerdi baska bir doktor var alaninda un yapmis biri. gerek yok hematolojiye dedi. Ayrica bulundugum sehirde hematoloji bolumu yok. Napacagimi sasirdim. Ayrica bi doktor rahim filmi cek dedi digeri kesinlikle cekme dedi offff kafam cok karisti
Rahim filmi cekme diyen daha iyi bi doktor tup bebek merkezinin kurucusu kendisiyle telefonda gorustum ve sonuclarimi gonderdim. Rahim filmi cekme ve hematolga gerek yok dediCnm geçmiş olsun. Bence kendine bir doktor sec ve ona guven ne istiyorsa o tahlilleri yaptırt.
Tmm o zaman ona guven aklindaki sorulara takilmaRahim filmi cekme diyen daha iyi bi doktor tup bebek merkezinin kurucusu kendisiyle telefonda gorustum ve sonuclarimi gonderdim. Rahim filmi cekme ve hematolga gerek yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?