Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

Kızlar merhabalar bende martta kürtaj oldum bebeğimin kalp durması sonucunda mayısta 2. Adetimı oldum düşünüyoruz artık tekrar çocuk Rabbim isteyen herkese nasip etsin insaallah en kısa zamanda

geçmiş olsun arkadaşım benimde 15 martta kürtajım oldu 2 mayısta ilk adeti gördüm ikimizinde aynı süreç
28 mayısta ikinci adeti gördüm senin olmadımı ikinci adet inşallah rabbim sağlıkla en kısa zamanda nasip etsin isteyen herkese

öncelikle çok geçmiş olsun canım. tüp bebek merkezleri genelde rahim filmini istiyorlar benim dr istedi ben çektirdim. tüp bebek temmuz adetimle düşünüyoruz gebe kalamazsam

Bende ilk adetimi 33. Gün oldum. Temmuz da 2. Adeti olduktan sonra Başlamak istiyorum. O arada genetik testler ve kromozom testlerimde çıkacak.

Oldu canım 29 mayısta 2. Adetimi oldum amin isteyen herkese nasip etsin Rabbim bu ay soğan suyuna başladım 2 gün oldu bakalım kismet

Arkadaslar insaAllah biran önce Rabbim isteyen herkese tekrar hamilelik nasip eder ve bidaha yasatmaz böyle aci bi olay..
ben en az bi 4-5 ay ara vercem sanirim tekrar bi düsük olursa kendimi toparlamam cok zor olur o yüzden korkuyorum ve icimdeki korku gecince tekrar deneriz ins. Saglikli bebisler verir Rabbim i herseyin en iyisini bilir hakkimizda hayirlisi olsun..

Kürtajdan sonra ne kadar beklemek lazım ve ne kadar sürede hamile kaldınız ilk 6 ay dedi dr değerlendir dedi

arkadaşlar sizlere danışmak iştediğim bişeh var 4 ay önce 16 haftalık bebegimi kaybettim ama hala sütüm var yani sıkarsam geliyo bi kaç doktora sordum sıkarsan gelir sıkma dedi ama ilaç filan vermedi normal mi bu durum ? Bu konuda deneyimi olan varsa yardımcı olursa cok sevinirim

Öncelikle gecmis olsun Rabbim bidaha yasatmasin..

Isirganotucayi ic bildigim kadariyla o kesiyor ve doktorun dedigi gibi ugrasma kendiliginden kesilir.. ne cabuk gelmis sütün ilk gebeliginmiydi? Benim bebek dogana kadar gelmemisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…