- 31 Temmuz 2016
- 1.192
- 897
- 123
- Konu Sahibi leylimley33
-
- #1.581
Sonra pisman olmaktan korkuyorum. Ama guvendim ona. Bi de doktoru cok arastirdim giden herkes memnunTmm o zaman ona guven aklindaki sorulara takilma
Iste ne olup biteceğini bilemiyoruz ki o yuzden bir karar ver dedim. Hepimiz icin hayirlisiSonra pisman olmaktan korkuyorum. Ama guvendim ona. Bi de doktoru cok arastirdim giden herkes memnun
Amin canim. Tesekkur ederim. Senin ne kadar zaman olduIste ne olup biteceğini bilemiyoruz ki o yuzden bir karar ver dedim. Hepimiz icin hayirlisi
Kurtaj olalımı 3ay olduAmin canim. Tesekkur ederim. Senin ne kadar zaman oldu
Benim de canim. Doktor 3 ay korun demisti. Bayramdan sonra doktora görünüp basliycaz insallahKurtaj olalımı 3ay oldu
Çok şansliyimdir sorma dun cam sildim kiyamet koptu peşine
Kızlar merhabalar bende martta kürtaj oldum bebeğimin kalp durması sonucunda mayısta 2. Adetimı oldum düşünüyoruz artık tekrar çocuk Rabbim isteyen herkese nasip etsin insaallah en kısa zamanda
Slm bende dün kürtaj oldum bende devam etcem sma vucut dinlendin biraz
Merhaba. 2 kere kurtaj oldum kalp durmasi sonucu. Genetik test sonuclarim cikti kan pihtilasmasi var. Doktorum hemaloga gitmemi onerdi baska bir doktor var alaninda un yapmis biri. gerek yok hematolojiye dedi. Ayrica bulundugum sehirde hematoloji bolumu yok. Napacagimi sasirdim. Ayrica bi doktor rahim filmi cek dedi digeri kesinlikle cekme dedi offff kafam cok karisti
Dogal yolla gebe kalabiliyorum. O yuzden gerek yok dedi sanirim. Insallah guzel haberler alirsin bu ayöncelikle çok geçmiş olsun canım. tüp bebek merkezleri genelde rahim filmini istiyorlar benim dr istedi ben çektirdim. tüp bebek temmuz adetimle düşünüyoruz gebe kalamazsam
Oldu canım 29 mayısta 2. Adetimi oldum amin isteyen herkese nasip etsin Rabbim bu ay soğan suyuna başladım 2 gün oldu bakalım kismetgeçmiş olsun arkadaşım benimde 15 martta kürtajım oldu 2 mayısta ilk adeti gördüm ikimizinde aynı süreç
28 mayısta ikinci adeti gördüm senin olmadımı ikinci adet inşallah rabbim sağlıkla en kısa zamanda nasip etsin isteyen herkese
herşeyimiz aynı gidiyor inşallah bu ay gebe kalırız birlikte yineOldu canım 29 mayısta 2. Adetimi oldum amin isteyen herkese nasip etsin Rabbim bu ay soğan suyuna başladım 2 gün oldu bakalım kismet
Ayy insaallah canım sende mi soğan suyu iciyosunherşeyimiz aynı gidiyor inşallah bu ay gebe kalırız birlikte yine
Ayy insaallah canım sende mi soğan suyu iciyosun
İnşallah niyetini verir Rabbim canım ilk çocuk mu senindeyok canım ben balık yağı hapı içiyorum ben bu ay
arkadaşlar sizlere danışmak iştediğim bişeh var 4 ay önce 16 haftalık bebegimi kaybettim ama hala sütüm var yani sıkarsam geliyo bi kaç doktora sordum sıkarsan gelir sıkma dedi ama ilaç filan vermedi normal mi bu durum ? Bu konuda deneyimi olan varsa yardımcı olursa cok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?