- 26 Mart 2017
- 168
- 100
- 53
- 39
- Konu Sahibi leylimley33
-
- #1.601
Kürtajdan sonra ne kadar beklemek lazım ve ne kadar sürede hamile kaldınız ilk 6 ay dedi dr değerlendir dedi
Canım balık yağı hapinin faydası neyok canım ben balık yağı hapı içiyorum ben bu ay
2 ay dan sonra 3. ayda mi kaldın yoksa 1 adet geçirdikten sonra mı canım. Ben 2 adetten sonra düşünüyorum daBen kürtajdan iki ay sonra hamile kaldim ama malesef onuda kaybettim bence en az iki adet gör canim
Merhaba. 2 kere kurtaj oldum kalp durmasi sonucu. Genetik test sonuclarim cikti kan pihtilasmasi var. Doktorum hemaloga gitmemi onerdi baska bir doktor var alaninda un yapmis biri. gerek yok hematolojiye dedi. Ayrica bulundugum sehirde hematoloji bolumu yok. Napacagimi sasirdim. Ayrica bi doktor rahim filmi cek dedi digeri kesinlikle cekme dedi offff kafam cok karisti[/QUOT
benim de sonuç heterezigot , bana da hematolojiye git dedi doktor daha sonra üniversite hastanesine gittim gerek yok iğne kullanacaksın dedi..ben yıne de randevu aldm..düzgün açıklama yapan yokki biri git diyo biri gitme.
Merhaba. 2 kere kurtaj oldum kalp durmasi sonucu. Genetik test sonuclarim cikti kan pihtilasmasi var. Doktorum hemaloga gitmemi onerdi baska bir doktor var alaninda un yapmis biri. gerek yok hematolojiye dedi. Ayrica bulundugum sehirde hematoloji bolumu yok. Napacagimi sasirdim. Ayrica bi doktor rahim filmi cek dedi digeri kesinlikle cekme dedi offff kafam cok karisti[/QUOT
benim de sonuç heterezigot , bana da hematolojiye git dedi doktor daha sonra üniversite hastanesine gittim gerek yok iğne kullanacaksın dedi..ben yıne de randevu aldm..düzgün açıklama yapan yokki biri git diyo biri gitme.
Bende ondan korkuyorum gene kürtaj olurum diye aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum bu psikolojide BambaşkaBen kürtajdan iki ay sonra hamile kaldim ama malesef onuda kaybettim bence en az iki adet gör canim
amin canım Allah razı olsun Allah hiç kimseye yaşatmasın çok zor...Öncelikle gecmis olsun Rabbim bidaha yasatmasin..
Isirganotucayi ic bildigim kadariyla o kesiyor ve doktorun dedigi gibi ugrasma kendiliginden kesilir.. ne cabuk gelmis sütün ilk gebeliginmiydi? Benim bebek dogana kadar gelmemisti.
ilk düşük benim 13. haftada kalbi durdu, 2 ay oldu ..salı günü gidicem sorarım neden hematolojiye gittiğimi.
Canım balık yağı hapinin faydası ne
İnşallah niyetini verir Rabbim canım ilk çocuk mu seninde
arkadaşlar sizlere danışmak iştediğim bişeh var 4 ay önce 16 haftalık bebegimi kaybettim ama hala sütüm var yani sıkarsam geliyo bi kaç doktora sordum sıkarsan gelir sıkma dedi ama ilaç filan vermedi normal mi bu durum ? Bu konuda deneyimi olan varsa yardımcı olursa cok sevinirim
Yağmur yağdı cnm birsey değil:)hayırdır gizem ne kıyameti canım yaa
Ya Allah bağışlasın canım olur insaallah ikinci de hayırlısıylayok canım benim bir oğlum var 9 yaşında ikinciyi istiyorum 4,5 yıldır
cok tesekkür ederim canım bebegimi kaybettikten 1 hafta sonra gittim verdi ilaç zaten 2 tane vardı kutuda onu kullandım 1 ay sonra başka doktorda aynı ilacı verdi onuda kullandım gecen ay gittigim doktordanda ilaç istedim duruöu anlattım ilaca gerek yok zamanla gecer dedi vermedi.2 ay korunduk somçn 2 ay korunmadık bugun kırmızı kart yedim bu ayda gebelik hayalleri boşa çıktı hani eskiler süt korur der ya son bi kaç gündür acaba diyorum ondan mı olmuyo sonra kayınvalidemi düşünüyorum 1 yılda 2 çocuk dogurmuşlugu var olmasa onun olmaz diyorum :)erken gelmiş sütün canım. cok geçmiş olsun ilaç vermedimi benim kız kardeşim 31 haftalık bebeğini erken doğum sonrası kaybetti onun süte geldiğinde dru özel bir ilaç vermişti. birde soğuk havlu ile göğüslerine tut üzerine koy sıcak sütü arttırır soğuk çeker ben oğlumu sütten keserken bezi ıslatıp buzluga atar 3 dk sonra alır göğüslerim üzerine koyarım sıkma göğsünü yerine süt gelir böylece hiç kesilmez
Benimde bir oğlum var ve 8 yasında 2 yıla yaklaşmıştı hamile kalfım ama kısmet olmadı İnşallah sağlıklı ve hayırlı nir evlay nadip eder Rabbim hepimizeyok canım benim bir oğlum var 9 yaşında ikinciyi istiyorum 4,5 yıldır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?