Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

amin canım Allah razı olsun Allah hiç kimseye yaşatmasın çok zor...
ilk gebeliğimdi kürtaj için büyük oldugu için normal doğum yaptım suni sancıyla doktor demişti vücudun gercek dogum sanacak sütün gelecek diye .dediği gibi de oldu ama hala tam olarak kesilmemesi normal mi onu bilemiyorum

Öncelikle gecmis olsun Rabbim bidaha yasatmasin..

Isirganotucayi ic bildigim kadariyla o kesiyor ve doktorun dedigi gibi ugrasma kendiliginden kesilir.. ne cabuk gelmis sütün ilk gebeliginmiydi? Benim bebek dogana kadar gelmemisti.
amin canım Allah razı olsun Allah hiç kimseye yaşatmasın çok zor...
ilk gebeliğimdi kürtaj için büyük oldugu için normal doğum yaptım suni sancıyla doktor demişti vücudun gercek dogum sanacak sütün gelecek diye .dediği gibi de oldu ama hala tam olarak kesilmemesi normal mi onu bilemiyorum

erken gelmiş sütün canım. cok geçmiş olsun ilaç vermedimi benim kız kardeşim 31 haftalık bebeğini erken doğum sonrası kaybetti onun süte geldiğinde dru özel bir ilaç vermişti. birde soğuk havlu ile göğüslerine tut üzerine koy sıcak sütü arttırır soğuk çeker ben oğlumu sütten keserken bezi ıslatıp buzluga atar 3 dk sonra alır göğüslerim üzerine koyarım sıkma göğsünü yerine süt gelir böylece hiç kesilmez

cok tesekkür ederim canım bebegimi kaybettikten 1 hafta sonra gittim verdi ilaç zaten 2 tane vardı kutuda onu kullandım 1 ay sonra başka doktorda aynı ilacı verdi onuda kullandım gecen ay gittigim doktordanda ilaç istedim duruöu anlattım ilaca gerek yok zamanla gecer dedi vermedi.2 ay korunduk somçn 2 ay korunmadık bugun kırmızı kart yedim bu ayda gebelik hayalleri boşa çıktı hani eskiler süt korur der ya son bi kaç gündür acaba diyorum ondan mı olmuyo sonra kayınvalidemi düşünüyorum 1 yılda 2 çocuk dogurmuşlugu var olmasa onun olmaz diyorum :)

Kızlar selam nasılsınız?ramazan ayiniz nadil geçiyor.rabbim oruclarimizi kanul eylesin insallah.benim dis tedavim bitmefigi için henüz bebis isine badlayamadik.bir de ramazan ayi olunca pek olnuyor bu isler zaman dar.sanirim ancak temmuz ayında korunmayı birakabilecegim ben galiba.rabbim isteyen herkese bu mutlulugu yeniden yaşamayı nadip etsin.amin

Benim bebek genetiğe gitmişti. Sonuçlarda kromozom kuruluşu 46xx yazıyor. Cinsiyeti kız oluyor yani. Normal kromozom gözüküyor fakat neden kalbi durdu:-((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…