Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

Benim bebek genetiğe gitmişti. Sonuçlarda kromozom kuruluşu 46xx yazıyor. Cinsiyeti kız oluyor yani. Normal kromozom gözüküyor fakat neden kalbi durdu:-((
Ahhh iste bi bilsek nie durdugunu benimkide 46 ×× kromozomu sknti yok yani o zaman kromozomlarda degil baska bi etken var kalbinn durmasinda

döllenme anında sıkıntı olabilirmis doktorun dediğine göre. Şimdi eşim ve benim kromozom testi sonuçlarını bekliyoruz

Benim iki oldu boyle oldugu kasıklarıma agri giriyor ardinda kahverengi lekelenme oluyor bitiyor ayni gun. Normal mi acaba. Yasayan varsa cevap verebilir mi. Kurtaj olali 1,5 ay oldu. İlk adetimde zamaninda geldi. Normal surdu. Lekeyi anlamadim ama??

Bende olmadı canım yumurtlama dönemindemisin

Hayırlı geceler kızlar size bişey sormak istiyorum. Ben geçen sene bu ayın 23 unde kürtaj oldum bebeğim karnimda ölmüştu 2.bucuk aylıkken snra test falan yaptık bende pıhtılaşma dışında hiçbir problem çıkmadı esimdede bı sıkıntı yok çok şükür ben hala hamile kalamadim kürtaj sonrasında doktor 3 ay korunun demişti bizde korunduk bir sene olcak adetlerim de düzensiz oldu kürtajdan sonra sizlerde de gecikme oldu mu ve ne kadar zaman sonra hamile kaldınız cevaplarsaniz sevinirim acele mı ediyorum nolur bişey söyleyin güzel şeyler duymaya ihtiyacım var.

Ben de 15 martta kurtaj oldum. 2 kere kurtaj yasadim kalp durmasi sonucu. 3 ay korunma verdi. Adetim benim de duzensizlesti. Hatta bu ay 7 gun gecikti ramazanin da etkisiyle. Bayramdan sonra kontrole gidicem bi sorun yoksa iltihap falan. Tekrar gebelik istiyoruz

Rabbim bidaha yasatmaz insAllah canım çok sağol mesajıma cvp verdiğin için normal mı diyosun gecikmelerin olmasını ben hep gecikiyorum haliyle umutlaniyorum ama hamile kalamiyorum doktorlar hiçbir sorun yok diyor yarın adet günüm ama hiç belirti yok hakkımızda hayırlısı olur inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…