- 17 Mart 2016
- 2.173
- 2.206
- 133
- 34
- Konu Sahibi leylimley33
-
- #1.621
Ahhh iste bi bilsek nie durdugunu benimkide 46 ×× kromozomu sknti yok yani o zaman kromozomlarda degil baska bi etken var kalbinn durmasindaBenim bebek genetiğe gitmişti. Sonuçlarda kromozom kuruluşu 46xx yazıyor. Cinsiyeti kız oluyor yani. Normal kromozom gözüküyor fakat neden kalbi durdu:-((
canim sende de mi pıhtılaşma var. Benim 2 gen heterozgot. 2 kaybım varAhhh iste bi bilsek nie durdugunu benimkide 46 ×× kromozomu sknti yok yani o zaman kromozomlarda degil baska bi etken var kalbinn durmasinda
Evt cnm bnmde 2 gende bnm de 3 oldu bizde kan vermeyi bkliyoruz iste bebekte sknti ckmadicanim sende de mi pıhtılaşma var. Benim 2 gen heterozgot. 2 kaybım var
Çok zor ya inşallah sondur yaşadığımz kayıpEvt cnm bnmde 2 gende bnm de 3 oldu bizde kan vermeyi bkliyoruz iste bebekte sknti ckmadi
Malesef cnm yokÇok zor ya inşallah sondur yaşadığımz kayıphiç bebeğin var mı peki. Benim yok :-/
1 adet gecirdim canim2 ay dan sonra 3. ayda mi kaldın yoksa 1 adet geçirdikten sonra mı canım. Ben 2 adetten sonra düşünüyorum da
Insallah cnm guzel haberlerini bekliyoruzmerhabalar arkadaşlar ben yeni batı bekliyorum inşallah bayram öncesi kuzum gelir sağlıkla
Benim iki oldu boyle oldugu kasıklarıma agri giriyor ardinda kahverengi lekelenme oluyor bitiyor ayni gun. Normal mi acaba. Yasayan varsa cevap verebilir mi. Kurtaj olali 1,5 ay oldu. İlk adetimde zamaninda geldi. Normal surdu. Lekeyi anlamadim ama??
Bende olmadı canım yumurtlama dönemindemisin
[/QUOolabilir canım ama daha önce hiç olmuyordu. Herseyden korkar oldum artik kotu bir sey mi acaba diye:)
inşallah canım teşekkürlerCanım bazı kadınlarda oluyor mus İnşallah Sağlıkla meleğin gelir
Ben de 15 martta kurtaj oldum. 2 kere kurtaj yasadim kalp durmasi sonucu. 3 ay korunma verdi. Adetim benim de duzensizlesti. Hatta bu ay 7 gun gecikti ramazanin da etkisiyle. Bayramdan sonra kontrole gidicem bi sorun yoksa iltihap falan. Tekrar gebelik istiyoruzHayırlı geceler kızlar size bişey sormak istiyorum. Ben geçen sene bu ayın 23 unde kürtaj oldum bebeğim karnimda ölmüştu 2.bucuk aylıkken snra test falan yaptık bende pıhtılaşma dışında hiçbir problem çıkmadı esimdede bı sıkıntı yok çok şükür ben hala hamile kalamadim kürtaj sonrasında doktor 3 ay korunun demişti bizde korunduk bir sene olcak adetlerim de düzensiz oldu kürtajdan sonra sizlerde de gecikme oldu mu ve ne kadar zaman sonra hamile kaldınız cevaplarsaniz sevinirim acele mı ediyorum nolur bişey söyleyin güzel şeyler duymaya ihtiyacım var.
Rabbim bidaha yasatmaz insAllah canım çok sağol mesajıma cvp verdiğin için normal mı diyosun gecikmelerin olmasını ben hep gecikiyorum haliyle umutlaniyorum ama hamile kalamiyorum doktorlar hiçbir sorun yok diyor yarın adet günüm ama hiç belirti yok hakkımızda hayırlısı olur inşAllahBen de 15 martta kurtaj oldum. 2 kere kurtaj yasadim kalp durmasi sonucu. 3 ay korunma verdi. Adetim benim de duzensizlesti. Hatta bu ay 7 gun gecikti ramazanin da etkisiyle. Bayramdan sonra kontrole gidicem bi sorun yoksa iltihap falan. Tekrar gebelik istiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?