- Konu Sahibi leylimley33
-
- #1.641
Cnm zaten belirtiler bence piskolojik 4 5 haftada pek belirti olmuyor. Insallah hamilesindirRabbim bidaha yasatmaz insAllah canım çok sağol mesajıma cvp verdiğin için normal mı diyosun gecikmelerin olmasını ben hep gecikiyorum haliyle umutlaniyorum ama hamile kalamiyorum doktorlar hiçbir sorun yok diyor yarın adet günüm ama hiç belirti yok hakkımızda hayırlısı olur inşAllah
Amin canim. Doktorum düzensizlik yasaman ve ilk aylarda ara kanamalar yasaman normal demisti. Allah tez zamanda kucaklarimizi doldursunRabbim bidaha yasatmaz insAllah canım çok sağol mesajıma cvp verdiğin için normal mı diyosun gecikmelerin olmasını ben hep gecikiyorum haliyle umutlaniyorum ama hamile kalamiyorum doktorlar hiçbir sorun yok diyor yarın adet günüm ama hiç belirti yok hakkımızda hayırlısı olur inşAllah
Bende 15 martta kurtaj oldum ikinci adeti bekliyorum adete kadar korunma verdi Dr bana ilk adetle korunmadikmi ben erken adet oldum 28-29 günde adet olurken 26. Gün adet oldum. İlk aylarında düzensizlik olabilir demişti Dr banaHayırlı geceler kızlar size bişey sormak istiyorum. Ben geçen sene bu ayın 23 unde kürtaj oldum bebeğim karnimda ölmüştu 2.bucuk aylıkken snra test falan yaptık bende pıhtılaşma dışında hiçbir problem çıkmadı esimdede bı sıkıntı yok çok şükür ben hala hamile kalamadim kürtaj sonrasında doktor 3 ay korunun demişti bizde korunduk bir sene olcak adetlerim de düzensiz oldu kürtajdan sonra sizlerde de gecikme oldu mu ve ne kadar zaman sonra hamile kaldınız cevaplarsaniz sevinirim acele mı ediyorum nolur bişey söyleyin güzel şeyler duymaya ihtiyacım var.
Canım çift çizgi gördüm yazmışsın diğer bölümde ne oldu ben ni yanlış anladımmerhabalar arkadaşlar ben yeni batı bekliyorum inşallah bayram öncesi kuzum gelir sağlıkla
Canım ilk aylar için tamam düzensizlik olur ama benim bak bir sene olcak hala düzene girmedi yaBende 15 martta kurtaj oldum ikinci adeti bekliyorum adete kadar korunma verdi Dr bana ilk adetle korunmadikmi ben erken adet oldum 28-29 günde adet olurken 26. Gün adet oldum. İlk aylarında düzensizlik olabilir demişti Dr bana
Amin insAllah canım yaaAmin canim. Doktorum düzensizlik yasaman ve ilk aylarda ara kanamalar yasaman normal demisti. Allah tez zamanda kucaklarimizi doldursun
İnsAllah Rabbim gönlümüze göre versinCnm zaten belirtiler bence piskolojik 4 5 haftada pek belirti olmuyor. Insallah hamilesindir
Bugün regli günüm ama olmadım sol kasigima hafif sizi girip çıkıyor kabızlık ve gaz sorunum da var bnlar belirti ama bilmiyorum ne olur
Yok bu defa yapmayacam hep negatif görüyorum cnkutest yaptın mı hiç?
Yok bu defa yapmayacam hep negatif görüyorum cnku
İnsAllah canım çok sağol Rabbim isteyen herkese hayırlı saglikli evlat nasip etsinO zaman dua edelim bol bol, bi kaç gün sonra direkt kan testi ver sen :) hayırlı haberler verirsin inşallah.
Canım ovulasyon testi çift çizgi çıktı onu yazdım gebelik testi yapmadım cuma bat olmazsam cumartesi yaptiririmCanım çift çizgi gördüm yazmışsın diğer bölümde ne oldu ben ni yanlış anladım
İnşallah meleğin gelmiştir canımBugün regli günüm ama olmadım sol kasigima hafif sizi girip çıkıyor kabızlık ve gaz sorunum da var bnlar belirti ama bilmiyorum ne olur
İnsAllah canım yazarim tabiki meleğimi bekliyorum insAllah benimledirİnşallah meleğin gelmiştir canım
Aynı belirtileri bende yaşıyorum cuma günü benimde bat
Test yaparsan buraya sonucu yaz oldumu
Canım bugün pembe akıntı geliyor geceden beri peçeteye silince geliyor adet olacak gibi de ağrım var neden sende?İnsAllah canım yazarim tabiki meleğimi bekliyorum insAllah benimledir
cok gecmiş olsun rabbım tekrar bir daha yaşatmasın bende 2 ay önce aynı durumdan kürtaj oldum fakat ben sadece ilk adetim 41 gün sonra oldu ondan sonra eski düzen devam etti gününde oldum bi dr gözük istersen iltahaplanma falan vardır belkiHayırlı geceler kızlar size bişey sormak istiyorum. Ben geçen sene bu ayın 23 unde kürtaj oldum bebeğim karnimda ölmüştu 2.bucuk aylıkken snra test falan yaptık bende pıhtılaşma dışında hiçbir problem çıkmadı esimdede bı sıkıntı yok çok şükür ben hala hamile kalamadim kürtaj sonrasında doktor 3 ay korunun demişti bizde korunduk bir sene olcak adetlerim de düzensiz oldu kürtajdan sonra sizlerde de gecikme oldu mu ve ne kadar zaman sonra hamile kaldınız cevaplarsaniz sevinirim acele mı ediyorum nolur bişey söyleyin güzel şeyler duymaya ihtiyacım var.
cok gecmiş olsun rabbım tekrar bir daha yaşatmasın bende 2 ay önce aynı durumdan kürtaj oldum fakat ben sadece ilk adetim 41 gün sonra oldu ondan sonra eski düzen devam etti gününde oldum bi dr gözük istersen iltahaplanma falan vardır belki[/QUOT
Sağol canım Rabbim göstermesin insAllah bidaha gittim gitmez olur muyum ama hiç bisi yok dediler dün adet günümde olmadım bugünde pembe akıntı geliyor geceden beri bilemiyorum kirmiziya dönerse adetim düzene giriyor demektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?