Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

Cnm zaten belirtiler bence piskolojik 4 5 haftada pek belirti olmuyor. Insallah hamilesindir

Amin canim. Doktorum düzensizlik yasaman ve ilk aylarda ara kanamalar yasaman normal demisti. Allah tez zamanda kucaklarimizi doldursun

Bende 15 martta kurtaj oldum ikinci adeti bekliyorum adete kadar korunma verdi Dr bana ilk adetle korunmadikmi ben erken adet oldum 28-29 günde adet olurken 26. Gün adet oldum. İlk aylarında düzensizlik olabilir demişti Dr bana

Bende 15 martta kurtaj oldum ikinci adeti bekliyorum adete kadar korunma verdi Dr bana ilk adetle korunmadikmi ben erken adet oldum 28-29 günde adet olurken 26. Gün adet oldum. İlk aylarında düzensizlik olabilir demişti Dr bana
Canım ilk aylar için tamam düzensizlik olur ama benim bak bir sene olcak hala düzene girmedi ya

Bugün regli günüm ama olmadım sol kasigima hafif sizi girip çıkıyor kabızlık ve gaz sorunum da var bnlar belirti ama bilmiyorum ne olur
İnşallah meleğin gelmiştir canım
Aynı belirtileri bende yaşıyorum cuma günü benimde bat
Test yaparsan buraya sonucu yaz oldumu

herkese Merhaba

Benimde dün olmam gerekiyordu inanılmaz karın ve kuyruk sokumu ağrım var.Geçen bebeğimi kaybettiğimdede yaklaşık 9 hafta karın ağrılarım sürmüştü.Belimde çok ağrıyor olacakmıyım olmayacakmıyım bende anlamadım.
İnşallah Allah'ım hepimize en kısa zamanda sağlıklı bebekler nasip eder.

cok gecmiş olsun rabbım tekrar bir daha yaşatmasın bende 2 ay önce aynı durumdan kürtaj oldum fakat ben sadece ilk adetim 41 gün sonra oldu ondan sonra eski düzen devam etti gününde oldum bi dr gözük istersen iltahaplanma falan vardır belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…