Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

kızlar merhaba

dün yaptığım beta hcg testi 190 çıktı.Reglim 2 gün geçmişti.Çok fena karnımda sancım var umarım dış gebelik yada kötü bir durum değildir ve sağlıkla bebeğimi bu sefer kucağıma alırım.
Lütfen dualarınızı esirgemeyin.
Teşekkürler.

Canımm gözün aydın, inşallah sağlıkla al bebeğini kucağına, çok sevindim, yeniden bebiş isteyen herkese dua et sende :)

hepinize edicem söz veriyorum sizlere.umarım değerim artar inanın çok korkuyorum.bağırsaklarım gebelikten çok etkileniyor ilk gebeliğimdede böyle oldu sürekli bir karın ağrısı guruldama mahvoldum neolur dualarınızı esirmeyin umarım herşey yolunda gider.

Cnm nasıl sevindim anlatamam. Herşey gonlunce olsun, allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

Merhaba
Allah herkese sağlıklı bebişler nasip etsin...
8 ay önce 11 haftalık bebeğinin kalp atışı durduğu için kürtaj oldum.o zamandan beri hiç korunmamamıza rağmen hamile kalmadım... Aynı durumda olanlar varmı

Kizlar cok mutsuzum ya kurtaj sonrasi yapisiklik oldugundan supheleniyorum cunku son 2 adetim de cok az kanamam oldu 3 gunde kesildim ve hic sancim olmadi. Benim durumumda olan var mi

Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin gebeligin hayırlısıyla kucağına al inşallah. Bizlere de dua et canım.

Kizlar cok mutsuzum ya kurtaj sonrasi yapisiklik oldugundan supheleniyorum cunku son 2 adetim de cok az kanamam oldu 3 gunde kesildim ve hic sancim olmadi. Benim durumumda olan var mi
Selam cnm benimde adetim normalde 3-5 gün surerdi, simdi 7 gun suruyor ama ne gogus hassasiyeti ne karin agrisi olmuyor. Tek fark yumurtaliklarim agriyor. Hissedilebilir bir noktada agrı

Kürtaj sonrası doktorun kontrole çağırmadı mı? İlla ki farkedilebilir bişi olduğunu düşünüyorum, düzenin değişmiş olabilir, vücudun hala toparlıyordur belki kendini. Bi git doktora için rahat etsin.

Cnm kd bolumunde calisiyorum ztn muayene oluyorum surekli bugun de hormon tahlili istedi dr ama temiz cikti hsg cektirmen lazim dedi ondan da cok korkuyorum cok fena agrim olmustu. Bilmiyorum belki de vucudum kendini toparliyo belki de ben kuruntu yapiyorum ama sikinti var sanki

Selam cnm benimde adetim normalde 3-5 gün surerdi, simdi 7 gun suruyor ama ne gogus hassasiyeti ne karin agrisi olmuyor. Tek fark yumurtaliklarim agriyor. Hissedilebilir bir noktada agrı
Parca mi kaldi acaba neden 7 gun suruyo olabilir? Konustun mu doktorla

Parca mi kaldi acaba neden 7 gun suruyo olabilir? Konustun mu doktorla
Gittim cnm parça yok bir sorunda yok. Vucut farkli davranabiliyor onu demek istedim. Insallah sendede bir sorun yoktur. Hsg nin yeni versiyonlarindan birinde can acimiyormus, yaptirt istersen için rahat eder

Bende kürtajdan 1 ay sonra ilk adetimi oldum bitti aradan bir hafta geçti tekrar adet oldum. İki kez oldu benim yani. İki üç hafta sonra soğan kürü yapacağım ben. Düşük yaptığım zamanda bir ay sonra ilk adet aradan bir hafta geçince ikinci adeti olmuştum. Hatta 2. Yi beklemeden soğan kürü yapmıştım o ay da hamile kaldım nasip değilmişiş. Tekrar yapacağım soğan kürü. En kısa zamanda hepimiz hamile kalırız inşallah. Allah hepimize asla arkaya sağlıklı çocuklar nasip etsin de onların peşinde koşmaktan yorulalm gece uykusuz kalalım

Amin cnm rabbim tum isteyenlere nasip eder ins. Ben de sogan kuru yapmayi dusunuyorum ama ne zmn baslanicak ve nasil yapilacak bilmiyorum. Bana yazar misin ?

Gittim cnm parça yok bir sorunda yok. Vucut farkli davranabiliyor onu demek istedim. Insallah sendede bir sorun yoktur. Hsg nin yeni versiyonlarindan birinde can acimiyormus, yaptirt istersen için rahat eder
Arastirma hastanesinde yaptirmistim anestezisiz yapiyolar dun aradim hala oyleymis. Ozel hastanede 500 600 tl diyo

Canım işin içinde olduğun için mi bu kadar kafana takıyorsun acaba? Ama doktorun hsg dediyse mecburen durumu kabullenip yaptıracaksın işte

Amin inşallah :) canım izin versen vücudun azıcık dinlense de öyle mi yapsan sopan kürünü? Anladığım kadarıyla 2. Düşüğün olmuş. Mutlaka genetik testlerini yaptır, doktoruna da bilgi ver. Belki bu sana bi sinyaldir. 2 adet geçir bari, önce düzene girsin.

Canım ovulasyon testi çift çizgi çıktı onu yazdım gebelik testi yapmadım cuma bat olmazsam cumartesi yaptiririm
Hadi inşallah gebesindir bu ay pek takip edemedim.ramazandan dolayı. Bende kullancam ovulasyon testi bana yardımcı olursunuz degilmi kullanırken bikac güne olcam regli sonrasında alçam test

Hadi inşallah gebesindir bu ay pek takip edemedim.ramazandan dolayı. Bende kullancam ovulasyon testi bana yardımcı olursunuz degilmi kullanırken bikac güne olcam regli sonrasında alçam test
Benimde iki gün geçti bat dün erken gebelik testi yaptım negatif maalesef

Canım al takip yaparız birlikte ben 2 aydır kullanıyorum.gebe kaldığım ay da kullanmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…