- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi leylimley33
-
- #1.681
Ben özelde anestezi olmadan 500 e yaptırdımArastirma hastanesinde yaptirmistim anestezisiz yapiyolar dun aradim hala oyleymis. Ozel hastanede 500 600 tl diyo
Cnm umut etmeye devam et baksana adetin gecmis hala umut var:)Benimde iki gün geçti bat dün erken gebelik testi yaptım negatif maalesef
Canım al takip yaparız birlikte ben 2 aydır kullanıyorum.gebe kaldığım ay da kullanmistim
Yalan yok yarı yarıya umudum azaldı gizemcimCnm umut etmeye devam et baksana adetin gecmis hala umut var:)
Adet olmadıysan umut vardır :)Yalan yok yarı yarıya umudum azaldı gizemcim
Sen nasılsın bat ne zaman
Canım teşekkürler.senin de bayramın mübarek olsun.tüm arkadaslara şeker tadinda güzel bir bayram diliyorum.Arkadaşlar mübarek Ramazan bayramınız kutlu olsun sevdiklerinizle birlikte mutlu ve huzurlu nice bayramlargeçirmeniz dileğiyle
iyiyim canım sen nasılsın? Sanırım kaybetme korkusu hep olacak. Her doktora gittiğimde stres oluyorum sanki kötü haber verecekmiş gibi. Bebiş 11 haftalık oldu 2 hafta sonra testler için gidicem inşallah. Bu mubarek günlerde rabbim dualarımızı kabul etsin sağlıklıkla bebeklerimize kavuşalım inşallahBlueSpace nasılsın canım bebiş nasıl
ilki düşük ikinci kürtaj canım. bebeğe genetik test yapıldı herhangi bir şey çıkmadı. Ben ve eşim de kromozom testi verdik. Sonuçlar çıkmadan bebek düşünmüyorum canım zaten. Sadece o sureci değerlendirmek istiyorum açıkçasıCanım işin içinde olduğun için mi bu kadar kafana takıyorsun acaba? Ama doktorun hsg dediyse mecburen durumu kabullenip yaptıracaksın işte
Amin inşallah :) canım izin versen vücudun azıcık dinlense de öyle mi yapsan sopan kürünü? Anladığım kadarıyla 2. Düşüğün olmuş. Mutlaka genetik testlerini yaptır, doktoruna da bilgi ver. Belki bu sana bi sinyaldir. 2 adet geçir bari, önce düzene girsin.
ben adetten bir hafta sonra başlayıp on gün yapıyorum canım. Sabah akşam aç karna ya da sabah ve gece yatmadan önce yaparsın. Ama mutlaka klorşuz suya yapılacak musluk suyu olmasın yani. 1 şu bardağından azıcık fazla su katıp kaynayınca kahverengi kabuklu soğanı ~tabi kabuklari soyulacak~~~atıyordüm içine. Soğanı 4 e bölüp 5 dakika kaynatyodum. 5 dakika da bekletip içiyordum ne çok sıcak ne de soğumuş olackAmin cnm rabbim tum isteyenlere nasip eder ins. Ben de sogan kuru yapmayi dusunuyorum ama ne zmn baslanicak ve nasil yapilacak bilmiyorum. Bana yazar misin ?
telefondan tam yazamadm umarım anlaşılır olmuştur:)ben vücudum alkali olsun diye her gün olmasa da iki günde bir falan suya sirke damlatıp içiyorum:))ben adetten bir hafta sonra başlayıp on gün yapıyorum canım. Sabah akşam aç karna ya da sabah ve gece yatmadan önce yaparsın. Ama mutlaka klorşuz suya yapılacak musluk suyu olmasın yani. 1 şu bardağından azıcık fazla su katıp kaynayınca kahverengi kabuklu soğanı ~tabi kabuklari soyulacak~~~atıyordüm içine. Soğanı 4 e bölüp 5 dakika kaynatyodum. 5 dakika da bekletip içiyordum ne çok sıcak ne de soğumuş olack
Peki sogan kurunu uyguladiginda iliski olacak mi ayni zamanda ?ben adetten bir hafta sonra başlayıp on gün yapıyorum canım. Sabah akşam aç karna ya da sabah ve gece yatmadan önce yaparsın. Ama mutlaka klorşuz suya yapılacak musluk suyu olmasın yani. 1 şu bardağından azıcık fazla su katıp kaynayınca kahverengi kabuklu soğanı ~tabi kabuklari soyulacak~~~atıyordüm içine. Soğanı 4 e bölüp 5 dakika kaynatyodum. 5 dakika da bekletip içiyordum ne çok sıcak ne de soğumuş olack
soğan uyguladığın ay korun canımPeki sogan kurunu uyguladiginda iliski olacak mi ayni zamanda ?
Selam canim nasılsın bebiş ile ilgilu gelişme var mi :)Arkadaşlar mübarek Ramazan bayramınız kutlu olsun sevdiklerinizle birlikte mutlu ve huzurlu nice bayramlargeçirmeniz dileğiyle
Cnm benin başıma gelmedi bence biran once doktora git cnmArkadaşlar kürtaj sonrası sık adet görme neden olur ki?? Geçen hafta bitmişti bu gün de Lekelenme başladı. Hiç düzene girecek gibi değil. Doktora da gideceğim ama tavsiyesi olan var mı ne yapmalıyım?¿
Kizlar bu arada döngümün 27. Gunu idrar testi yaptim koca bir negatif. Oturdum adetimi bekliyorum.
Kurtajdan sonra 4 ay olacak, 3 aydir deniyoruz. Olmuyor, neden olmuyor diye duşunuyorum...
bende aynıyım yalnız degilsin tatlımKizlar bu arada döngümün 27. Gunu idrar testi yaptim koca bir negatif. Oturdum adetimi bekliyorum.
Kurtajdan sonra 4 ay olacak, 3 aydir deniyoruz. Olmuyor, neden olmuyor diye duşunuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?