Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

BlueSpace nasılsın canım bebiş nasıl
iyiyim canım sen nasılsın? Sanırım kaybetme korkusu hep olacak. Her doktora gittiğimde stres oluyorum sanki kötü haber verecekmiş gibi. Bebiş 11 haftalık oldu 2 hafta sonra testler için gidicem inşallah. Bu mubarek günlerde rabbim dualarımızı kabul etsin sağlıklıkla bebeklerimize kavuşalım inşallah

ilki düşük ikinci kürtaj canım. bebeğe genetik test yapıldı herhangi bir şey çıkmadı. Ben ve eşim de kromozom testi verdik. Sonuçlar çıkmadan bebek düşünmüyorum canım zaten. Sadece o sureci değerlendirmek istiyorum açıkçası

Amin cnm rabbim tum isteyenlere nasip eder ins. Ben de sogan kuru yapmayi dusunuyorum ama ne zmn baslanicak ve nasil yapilacak bilmiyorum. Bana yazar misin ?
ben adetten bir hafta sonra başlayıp on gün yapıyorum canım. Sabah akşam aç karna ya da sabah ve gece yatmadan önce yaparsın. Ama mutlaka klorşuz suya yapılacak musluk suyu olmasın yani. 1 şu bardağından azıcık fazla su katıp kaynayınca kahverengi kabuklu soğanı ~tabi kabuklari soyulacak~~~atıyordüm içine. Soğanı 4 e bölüp 5 dakika kaynatyodum. 5 dakika da bekletip içiyordum ne çok sıcak ne de soğumuş olack

telefondan tam yazamadm umarım anlaşılır olmuştur:)ben vücudum alkali olsun diye her gün olmasa da iki günde bir falan suya sirke damlatıp içiyorum:))

Peki sogan kurunu uyguladiginda iliski olacak mi ayni zamanda ?

Arkadaşlar kürtaj sonrası sık adet görme neden olur ki?? Geçen hafta bitmişti bu gün de Lekelenme başladı. Hiç düzene girecek gibi değil. Doktora da gideceğim ama tavsiyesi olan var mı ne yapmalıyım?¿

Cnm benin başıma gelmedi bence biran once doktora git cnm

Kizlar bu arada döngümün 27. Gunu idrar testi yaptim koca bir negatif. Oturdum adetimi bekliyorum.
Kurtajdan sonra 4 ay olacak, 3 aydir deniyoruz. Olmuyor, neden olmuyor diye duşunuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…