Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

Kizlar bu arada döngümün 27. Gunu idrar testi yaptim koca bir negatif. Oturdum adetimi bekliyorum.
Kurtajdan sonra 4 ay olacak, 3 aydir deniyoruz. Olmuyor, neden olmuyor diye duşunuyorum...

bırak vücudun hazır olduğunda gelsin, 3 ay olmadı demek için çok erken zaten. yeniden aynı şeyleri yaşamayalım inşallah.

bende doktora gittim kürtaj sonrası sık adet oluyorum diye doktor normal gördü. Kürtaj sonrası düzensizlik olur dedi. Tahlil vs yapmadı

O durum bende de olmustu kurtaj oldugum ve yeni adetim basaldigi zaman o kadar siddetli kanamam vardiki parca seklinde normalde 1 hafta olurum ama ozaman 3 gun surdu ve bitti ertesi hafta tekrar oldum 1 hafta surdu eskisi gibi bi kac adet sonrasi duzene giriyo ama ben 3 kere kurtaj oldugum icin bu son kurtajimdan sonra gunu gelmeden olmaya basaldm mesela bende onu disunuyorum suan

Kromozom testi sonuçlarım çıktı arkadaşlar. Şükür sıkıntı yok çok sevindim:))

kız sen ben misin yoksa benim de sonucum çıkmış, sıkıntı olmaz dedi doktorum. PAI 4G/5G heterozigot ama bunun için kan sulandırıcı kullanmana gerek yok dedi.

Kromozom testi sonuçlarım çıktı arkadaşlar. Şükür sıkıntı yok çok sevindim:))
kız sen ben misin yoksa benim de sonucum çıkmış, sıkıntı olmaz dedi doktorum. PAI 4G/5G heterozigot ama bunun için kan sulandırıcı kullanmana gerek yok dedi.

Gözünüz aydın kızlar inşallah sağlıklı bebisler gelir artık

Merhaba arkadaşlar ,
Bende iki bebek kaybi yasadim .
Ilki 5 haftalikdi kanamam oldu sonrasinda yapilan testlerde kanama pihtilasma problemim cikti. Ikinci bebegimde gerek kan sulandirici gerek ignelerle 10 haftaya kadar geldik. Sonrasinda bebegimin kalb durdu ve kurtaj olmak zorunda kaldim. 4 ay once kurtaj oldum 2 aydir korunmuyorum. Tekrar hamile kalmak istiyorum. Herkesde oldugu gibi benimde laybetme korkum var ama su sira negatif sonuclar beni kahrediyor. Tekrar ne zaman gebe kalirim bilmiyorum.

canım benim ki de aynen senin ki gibi oldu ilki düşük ikincisi kalbi durduğu için kürtaj

bende iki ay önce kürtaj oldum. Bizim hamılelıkler her gün korku ile geçecek işte

Ya tedavide gördüm psikolojik olarak kürtaj sonrası ama bugun yine yikici oldu bana. Kahtolasi idrar testlerinde cok hafif bur pembr cizgi cikti ve dogruca kan vermeye gittim.sonuc 0.8 cikti bhcg yinr yıkık döndüm..en cok da eşim üzüyor beni oda ben gibi yıkıldı. Bin pisman oldum pembe cizGi var dedigime . Kan sonucunda iki darbe aldim resmen

hamile çıkınca da sevinemyorsun ki ne olacak bebek sağlıklı olacak mı falan birsürü sıkıntı millet çatır çatır doğuruyor hayret ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…