- 5 Temmuz 2017
- 9
- 5
- 1
- Konu Sahibi leylimley33
-
- #1.721
hamile çıkınca da sevinemyorsun ki ne olacak bebek sağlıklı olacak mı falan birsürü sıkıntı millet çatır çatır doğuruyor hayret ediyorum
bugun benim dögümün 28.günü düşükten sonra adet düzenim degişti tam olarak ne zaman olcak kestiremiyorum ama ovulasyon testim tekrar koyulaşmaya başldı tekrar yumurtlayacak olamam gebelik testimde negatif herzamanki gibi
Kromozom testi sonuçlarım çıktı arkadaşlar. Şükür sıkıntı yok çok sevindim
bana test sonucunuzun fotoğrafını yollayabilir misiniz?
merhaba arkadaşlar. 4 ay önce kürtaj olmuştum. 2 ay korunduk. 3. ay da yani bugün hamile olduğumu öğrendim çok şükür. genetik testte yaptırmıştım. 3 genimde mutasyon vardı. tam olarak ne olduğunu bilmiyorm. ama sanırım iğne kullanmam gerekebilir. yarın gidicem doktora. sizinle de paylaşmak istedim :)
teşekkür ederim canm, inşallah amin :)Hayırlı olsun cnm insallah saglikla sihhatle kucagina alirsin cok sevindim darisi hepimize ins ❤
Allah sonuna kadar sağlıklı bir gebelik geçirmeyi nasip etdin bende Haziran 5 kürtaj oldum 28. Günümde adet oldum şimdi adetliyim brnde 2 ay koruncam inşallah bende hamile kalıtım sağlıcaklamerhaba arkadaşlar. 4 ay önce kürtaj olmuştum. 2 ay korunduk. 3. ay da yani bugün hamile olduğumu öğrendim çok şükür. genetik testte yaptırmıştım. 3 genimde mutasyon vardı. tam olarak ne olduğunu bilmiyorm. ama sanırım iğne kullanmam gerekebilir. yarın gidicem doktora. sizinle de paylaşmak istedim :)
Allah sonuna kadar sağlıklı bir gebelik geçirmeyi nasip etdin bende Haziran 5 kürtaj oldum 28. Günümde adet oldum şimdi adetliyim brnde 2 ay koruncam inşallah bende hamile kalıtım sağlıcakla
Cnm çok tebrik ederim allah sağlıklı evlatlar nasip etsinmerhaba arkadaşlar. 4 ay önce kürtaj olmuştum. 2 ay korunduk. 3. ay da yani bugün hamile olduğumu öğrendim çok şükür. genetik testte yaptırmıştım. 3 genimde mutasyon vardı. tam olarak ne olduğunu bilmiyorm. ama sanırım iğne kullanmam gerekebilir. yarın gidicem doktora. sizinle de paylaşmak istedim :)
Aslında 2 ay demesi 40. Gunde adet olursun dedi ama benim normal döngüde oldu zaten 1 adet gecince hamilelik çalışmaları için çağırıyor ben erken oldum beklicem atnı şeyleri yaşamak istemiyorumDoktor bana 1 bucuk ay sonra denemelere basla demisti uzatma.bekleme.suresini diye cnm
ayyyy hayırlı olsuuuun Allah saglıkla sıhhatle kucagınıza almayı nasip etsin inşallah :)merhaba arkadaşlar. 4 ay önce kürtaj olmuştum. 2 ay korunduk. 3. ay da yani bugün hamile olduğumu öğrendim çok şükür. genetik testte yaptırmıştım. 3 genimde mutasyon vardı. tam olarak ne olduğunu bilmiyorm. ama sanırım iğne kullanmam gerekebilir. yarın gidicem doktora. sizinle de paylaşmak istedim :)
canım ben adetim biter bitmez yapmaya basladım hergün çift koyu çizgi olunca yumurtlayacaksın demek oluyo düşükten sonra adetim düzensiz oldugu için gebelik için önemli günleri tespit etmek için yapmıştım bugun gebelik testi yaptım negatif adetimi beklicem sadece içimden ovulasyon testi yapmak geldi bi onu deniyim dedim pozitif cıkınca da sasırdım ne alaka anlamadım düzenim bozuldu heralde iyice hiç bişey anlamadımCnm.ben hic kullanmadım ovulasyon testo
Bu sefer bende deniyecegim.kullanma şeklini anlatirmisin
Aslında 2 ay demesi 40. Gunde adet olursun dedi ama benim normal döngüde oldu zaten 1 adet gecince hamilelik çalışmaları için çağırıyor ben erken oldum beklicem atnı şeyleri yaşamak istemiyorum
canım ben adetim biter bitmez yapmaya basladım hergün çift koyu çizgi olunca yumurtlayacaksın demek oluyo düşükten sonra adetim düzensiz oldugu için gebelik için önemli günleri tespit etmek için yapmıştım bugun gebelik testi yaptım negatif adetimi beklicem sadece içimden ovulasyon testi yapmak geldi bi onu deniyim dedim pozitif cıkınca da sasırdım ne alaka anlamadım düzenim bozuldu heralde iyice hiç bişey anlamadım
Cnm belkide yeni yumurtluyorsundur. Bana doktorum demisti adete yakin yumurtasi catlayanda var diyecanım ben adetim biter bitmez yapmaya basladım hergün çift koyu çizgi olunca yumurtlayacaksın demek oluyo düşükten sonra adetim düzensiz oldugu için gebelik için önemli günleri tespit etmek için yapmıştım bugun gebelik testi yaptım negatif adetimi beklicem sadece içimden ovulasyon testi yapmak geldi bi onu deniyim dedim pozitif cıkınca da sasırdım ne alaka anlamadım düzenim bozuldu heralde iyice hiç bişey anlamadım
Hayırlı olsun saglikla kucağına al inşallah. Darısı bize olsun hayırlısıyla biz de hamiş olalım.merhaba arkadaşlar. 4 ay önce kürtaj olmuştum. 2 ay korunduk. 3. ay da yani bugün hamile olduğumu öğrendim çok şükür. genetik testte yaptırmıştım. 3 genimde mutasyon vardı. tam olarak ne olduğunu bilmiyorm. ama sanırım iğne kullanmam gerekebilir. yarın gidicem doktora. sizinle de paylaşmak istedim :)
Insallah amin.. bende 35.günde adet olmustum kürtajdan sonra. Sonrasinda 28 günde 1 olmaya başladım yeniden. Siz de korunmadan sonra hamile olursunuz insallah.Allah sonuna kadar sağlıklı bir gebelik geçirmeyi nasip etdin bende Haziran 5 kürtaj oldum 28. Günümde adet oldum şimdi adetliyim brnde 2 ay koruncam inşallah bende hamile kalıtım sağlıcakla
İnsallah amin...Hayırlı olsun saglikla kucağına al inşallah. Darısı bize olsun hayırlısıyla biz de hamiş olalım.
İkiz ailede yok sanmıyorum ama inşallah :) valla hamile olduguma sevinemiyorum bile. Yeniden kalbi durarsa diye korkuyorum.Cnm çok tebrik ederim allah sağlıklı evlatlar nasip etsin
Cnm allah mi soyletti bilmem bunuda yazayim dedim bakarsın ikiz olur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?