Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

hamile çıkınca da sevinemyorsun ki ne olacak bebek sağlıklı olacak mı falan birsürü sıkıntı millet çatır çatır doğuruyor hayret ediyorum

Aynen öyle ya zaten korku hep kalıyor malesef . Yasayanlar daha iyi anlıyor bu konuda. Ama psikolog anneler hicbir zaman rahat uyumaz. Karnindayken kucagindayken yetiskinken hep basina borsey gelirmi korkusu olacak. Bu içgüdü normal demisti. Ins allah her isteyene nasip eder anneligi cnm en kısa sürede

kızlar saçma bi soru olcak ama tum ay ovulasyon testi kullananınız var mı regliden önce koyulaşırmı

bugun benim dögümün 28.günü düşükten sonra adet düzenim degişti tam olarak ne zaman olcak kestiremiyorum ama ovulasyon testim tekrar koyulaşmaya başldı tekrar yumurtlayacak olamam gebelik testimde negatif herzamanki gibi

Cnm.ben hic kullanmadım ovulasyon testo
Bu sefer bende deniyecegim.kullanma şeklini anlatirmisin

merhaba arkadaşlar. 4 ay önce kürtaj olmuştum. 2 ay korunduk. 3. ay da yani bugün hamile olduğumu öğrendim çok şükür. genetik testte yaptırmıştım. 3 genimde mutasyon vardı. tam olarak ne olduğunu bilmiyorm. ama sanırım iğne kullanmam gerekebilir. yarın gidicem doktora. sizinle de paylaşmak istedim :)

Hayırlı olsun cnm insallah saglikla sihhatle kucagina alirsin cok sevindim darisi hepimize ins ❤

Allah sonuna kadar sağlıklı bir gebelik geçirmeyi nasip etdin bende Haziran 5 kürtaj oldum 28. Günümde adet oldum şimdi adetliyim brnde 2 ay koruncam inşallah bende hamile kalıtım sağlıcakla

Cnm çok tebrik ederim allah sağlıklı evlatlar nasip etsin
Cnm allah mi soyletti bilmem bunuda yazayim dedim bakarsın ikiz olur:)

Doktor bana 1 bucuk ay sonra denemelere basla demisti uzatma.bekleme.suresini diye cnm
Aslında 2 ay demesi 40. Gunde adet olursun dedi ama benim normal döngüde oldu zaten 1 adet gecince hamilelik çalışmaları için çağırıyor ben erken oldum beklicem atnı şeyleri yaşamak istemiyorum

ayyyy hayırlı olsuuuun Allah saglıkla sıhhatle kucagınıza almayı nasip etsin inşallah :)

Cnm.ben hic kullanmadım ovulasyon testo
Bu sefer bende deniyecegim.kullanma şeklini anlatirmisin
canım ben adetim biter bitmez yapmaya basladım hergün çift koyu çizgi olunca yumurtlayacaksın demek oluyo düşükten sonra adetim düzensiz oldugu için gebelik için önemli günleri tespit etmek için yapmıştım bugun gebelik testi yaptım negatif adetimi beklicem sadece içimden ovulasyon testi yapmak geldi bi onu deniyim dedim pozitif cıkınca da sasırdım ne alaka anlamadım düzenim bozuldu heralde iyice hiç bişey anlamadım

Aslında 2 ay demesi 40. Gunde adet olursun dedi ama benim normal döngüde oldu zaten 1 adet gecince hamilelik çalışmaları için çağırıyor ben erken oldum beklicem atnı şeyleri yaşamak istemiyorum

Seni.cok iyi anliyorum.cnm o korkuyu hrpimiz yasiyoruz hakkinda hayirlisini dilerim en kisa zamanda dunya guzeli bir melegin annesi olursun ins

Tesrkkur ederim.cnm.
Brn yumurtlama donemlerimi hissederim. Genelde ama.benimde dusuk sonrasi degistu sanirim bende testlerden yapayim madem

Cnm belkide yeni yumurtluyorsundur. Bana doktorum demisti adete yakin yumurtasi catlayanda var diye

Hayırlı olsun saglikla kucağına al inşallah. Darısı bize olsun hayırlısıyla biz de hamiş olalım.

Allah sonuna kadar sağlıklı bir gebelik geçirmeyi nasip etdin bende Haziran 5 kürtaj oldum 28. Günümde adet oldum şimdi adetliyim brnde 2 ay koruncam inşallah bende hamile kalıtım sağlıcakla
Insallah amin.. bende 35.günde adet olmustum kürtajdan sonra. Sonrasinda 28 günde 1 olmaya başladım yeniden. Siz de korunmadan sonra hamile olursunuz insallah.

Hayırlı olsun saglikla kucağına al inşallah. Darısı bize olsun hayırlısıyla biz de hamiş olalım.
İnsallah amin...
Cnm çok tebrik ederim allah sağlıklı evlatlar nasip etsin
Cnm allah mi soyletti bilmem bunuda yazayim dedim bakarsın ikiz olur:)
İkiz ailede yok sanmıyorum ama inşallah :) valla hamile olduguma sevinemiyorum bile. Yeniden kalbi durarsa diye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…