- Konu Sahibi leylimley33
-
- #1.741
Teşekkürler darısı size olsun inşallahayyyy hayırlı olsuuuun Allah saglıkla sıhhatle kucagınıza almayı nasip etsin inşallah :)
İnsallah amin...
İkiz ailede yok sanmıyorum ama inşallah :) valla hamile olduguma sevinemiyorum bile. Yeniden kalbi durarsa diye korkuyorum.
bundan sonra ovulasyon testi veya başka bişey yapmayacagım sanırım telefonumdan takvim uygulamasınıda silip bi süre forumdanda uzaklaşacagım bu hamilelik işine ne kadar kafa yorarsam her regl dönemide okadar üzücü oluyor tekrar hamile kalıp en kısa sürede dönmek dileğiyle...Allah sizlerede en kısa zamanda saglıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin kızlar kendinize iyi bakın
Tebrik ederim canım Allah Allah sağlıkla kucağında göstersin inşallahmerhaba arkadaşlar. 4 ay önce kürtaj olmuştum. 2 ay korunduk. 3. ay da yani bugün hamile olduğumu öğrendim çok şükür. genetik testte yaptırmıştım. 3 genimde mutasyon vardı. tam olarak ne olduğunu bilmiyorm. ama sanırım iğne kullanmam gerekebilir. yarın gidicem doktora. sizinle de paylaşmak istedim :)
Ah ahh aynen bendehamile çıkınca da sevinemyorsun ki ne olacak bebek sağlıklı olacak mı falan birsürü sıkıntı millet çatır çatır doğuruyor hayret ediyorum
Aminnnn.Bende de o psikoloji var korku bir taraftan aynı şeyleri yaşarım diyeee.Ama benim yengende düşük yaptı sonra tekrar hamile kaldı ve çok şükür dorun yok kısmet yiyeceği ekmeği varsa Rabbim korurİnsallah amin...
İkiz ailede yok sanmıyorum ama inşallah :) valla hamile olduguma sevinemiyorum bile. Yeniden kalbi durarsa diye korkuyorum.
inşallah darısı size teşekkür ederim :)Tebrik ederim canım Allah Allah sağlıkla kucağında göstersin inşallah
Cumaya Dr kontrolüm vardı bugün ovide çift çizgi gördüm Dr gittim erkenden sol tarafran yurtlama olmuş 22 mm büyüklüğünde dedi bu akşam ve cumartesi ilişki önerdi rabbim doğum günum olan bu gunde bana hayırlı ve sağlıklı Salih bir evlad nasip eder inşallah hediyem gelir bu ay insallah
Cumaya Dr kontrolüm vardı bugün ovide çift çizgi gördüm Dr gittim erkenden sol tarafran yurtlama olmuş 22 mm büyüklüğünde dedi bu akşam ve cumartesi ilişki önerdi rabbim doğum günum olan bu gunde bana hayırlı ve sağlıklı Salih bir evlad nasip eder inşallah hediyem gelir bu ay insallah
Cnm durmayacak boyle dusun. O bebek saglikla dogacak guzel gunleriniz olacak. Evrene guzel mesajlar gonderiyoruz ve bebegi karnimizda uzmuyoruz ama demi:)İnsallah amin...
Cnm bende de var o. Demekki hazır degilizbeklenen regl geldi tekrar hamile kalamayacakmışım gibi hissediyorum bu sadece bende mi var acaba...
Cnm sana katiliyorum ovulasyon testi benim uzerimde dehset baski yaratti. Insanlar cok kolay hamile kaliyorlar biz zorlastiriyoruz ona eminim. Döndüğüne insallah guzel haberlerini aliriz opuyorumbundan sonra ovulasyon testi veya başka bişey yapmayacagım sanırım telefonumdan takvim uygulamasınıda silip bi süre forumdanda uzaklaşacagım bu hamilelik işine ne kadar kafa yorarsam her regl dönemide okadar üzücü oluyor tekrar hamile kalıp en kısa sürede dönmek dileğiyle...Allah sizlerede en kısa zamanda saglıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin kızlar kendinize iyi bakın
Canım teşekkür ederim görmedim yıllık izinliyim telden giriyorum. Bu topic temi yazdın özel mesaj mı attinA anneveoglusu oncelikle dogum gunun lutlu olsun. Birdr ben san mesaj atmıştım buradan onu gozden kaçırdın galiba
Bende de var...yalnız değilsin...üstelik ben kürtaj olalı 8,5 ay oldu....şuan karnım ağrıyor gibi bence bu ay da olmadı...beklenen regl geldi tekrar hamile kalamayacakmışım gibi hissediyorum bu sadece bende mi var acaba...
Amiiinnn inşallah Aynı gün doğmuşuz,Allah dualarımızı kabul etsin inşallahCumaya Dr kontrolüm vardı bugün ovide çift çizgi gördüm Dr gittim erkenden sol tarafran yurtlama olmuş 22 mm büyüklüğünde dedi bu akşam ve cumartesi ilişki önerdi rabbim doğum günum olan bu gunde bana hayırlı ve sağlıklı Salih bir evlad nasip eder inşallah hediyem gelir bu ay insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?