Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

İnsallah amin...

İkiz ailede yok sanmıyorum ama inşallah :) valla hamile olduguma sevinemiyorum bile. Yeniden kalbi durarsa diye korkuyorum.

Hayırlı olsun, Allah hayırla kucağınıza almayı nasip etsin. dua etmekten başka çaremiz yok maalesef.

bundan sonra ovulasyon testi veya başka bişey yapmayacagım sanırım telefonumdan takvim uygulamasınıda silip bi süre forumdanda uzaklaşacagım bu hamilelik işine ne kadar kafa yorarsam her regl dönemide okadar üzücü oluyor tekrar hamile kalıp en kısa sürede dönmek dileğiyle...Allah sizlerede en kısa zamanda saglıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin kızlar kendinize iyi bakın

en güzeli. güzel bi tatil yapıcam yazı geçirip bebek işine yoğunlaşıcam de, at kafandan. inşallah hayırlı zamanda gelsin bebişler.

Tebrik ederim canım Allah Allah sağlıkla kucağında göstersin inşallah

Cumaya Dr kontrolüm vardı bugün ovide çift çizgi gördüm Dr gittim erkenden sol tarafran yurtlama olmuş 22 mm büyüklüğünde dedi bu akşam ve cumartesi ilişki önerdi rabbim doğum günum olan bu gunde bana hayırlı ve sağlıklı Salih bir evlad nasip eder inşallah hediyem gelir bu ay insallah

İnsallah amin...

İkiz ailede yok sanmıyorum ama inşallah :) valla hamile olduguma sevinemiyorum bile. Yeniden kalbi durarsa diye korkuyorum.
Aminnnn.Bende de o psikoloji var korku bir taraftan aynı şeyleri yaşarım diyeee.Ama benim yengende düşük yaptı sonra tekrar hamile kaldı ve çok şükür dorun yok kısmet yiyeceği ekmeği varsa Rabbim korur

Ins en guzel hediyeni evladini kucagina alirsin cnm

mutlu yıllar arkadaşım, inşallah bebiş de anneye hediye olarak gelsin.

Cnm sana katiliyorum ovulasyon testi benim uzerimde dehset baski yaratti. Insanlar cok kolay hamile kaliyorlar biz zorlastiriyoruz ona eminim. Döndüğüne insallah guzel haberlerini aliriz opuyorum

beklenen regl geldi tekrar hamile kalamayacakmışım gibi hissediyorum bu sadece bende mi var acaba...
Bende de var...yalnız değilsin...üstelik ben kürtaj olalı 8,5 ay oldu....şuan karnım ağrıyor gibi bence bu ay da olmadı...

Amiiinnn inşallah Aynı gün doğmuşuz,Allah dualarımızı kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…