- 29 Nisan 2017
- 350
- 161
- 103
- Konu Sahibi leylimley33
-
- #1.761
Evett buradan sormuştum bebek var mı diye bayramda ama yok galiba inşallah bu ay olacak inaniyorumCanım teşekkür ederim görmedim yıllık izinliyim telden giriyorum. Bu topic temi yazdın özel mesaj mı attin
3 gün geçmişti bayramın birinci günü kırmızı kart yedim canım inşallah sağlıkla ve hayırlısı ile nasip etsin rabbim inşallah bana ve cümlemizeEvett buradan sormuştum bebek var mı diye bayramda ama yok galiba inşallah bu ay olacak inaniyorum
Canım seninde dogum günün kutlu olsun aminAmiiinnn inşallah Aynı gün doğmuşuz,Allah dualarımızı kabul etsin inşallah
Teşekkür ederimCanım seninde dogum günün kutlu olsun amin
Amin inşallah bu ay olacak3 gün geçmişti bayramın birinci günü kırmızı kart yedim canım inşallah sağlıkla ve hayırlısı ile nasip etsin rabbim inşallah bana ve cümlemize
benim bu konuda bilgim yok arkadaşım. ben çektirdim ama dış gebelik nedeniyle tüpte bir hasar varmı birde rahmin son durumunu ayrıntılı görelim dedi.arkadaşlar kan pıhtılaşması çıktıktan sonra her ihtimale karşı rahim filmi çektireniniz oldu mu? hani rahimde perde de düşüğe sebep olurmuş ya.. bir de alttan muayene de belli olur mu sıkıntı olup olmadığı ?
teşekkür ederim canım..benim bu konuda bilgim yok arkadaşım. ben çektirdim ama dış gebelik nedeniyle tüpte bir hasar varmı birde rahmin son durumunu ayrıntılı görelim dedi.
Ankaradayim, mühendisim ama çalışmıyorum. Master yaptim bakalim neler olacaktekirdağ allahtan bu yönden iyi esen rüzgarı oluyor, hangi ildesin canım
bende iyiyim canım göreve başladım. sen çalışıyorsun dimi öğretmenmisin
bir ara bende ankarada görev yaptım eryaman 3. etap ile Aydınlıkevlerde oturdumAnkaradayim, mühendisim ama çalışmıyorum. Master yaptim bakalim neler olacak
Es sebebiyle tasiniyorsun heralde bende oyleyim ne kadar zor bilirimbir ara bende ankarada görev yaptım eryaman 3. etap ile Aydınlıkevlerde oturdum
hayırlısı olsun hakkında inşallah
evet canım eşim kurum müdürü ve rotasyona tabi 5 yılda bir değişiklik söz konusu yine tayin döneminde eşim bakalım neresi nasip olacakEs sebebiyle tasiniyorsun heralde bende oyleyim ne kadar zor bilirim
çok teşekkür ederim allahtan bizim çok sık olmuyor 5-6 yılda bir 4. yere gideceğim eşimle canım. allah razı olsunYazayım işi kolay değildir bilirim...Babamda görevi dolayısıyla çok tayin olurdu,13 kere taşındık ben bekarken ...
Allah kolaylık versin...
Geçmiş olsun cnm tup bebek degilde benimkide gelisemedigi icin alindi. Allah sabir versinHanimlar merhaba. Ben yeniyim aranizda. Tup bebek yaptirmistim ilk denemem. Ama 8. Haftada gelismedigini ogrendigim icin kurtajla alinacak. Aranizda bu durumu yasayan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?