Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

Arkadaşlar benden siyah akıntı geldi bugün biraz. Akmayan kan herhalde?? Sağlıklı çocuk doğurskta Ondan mi oldu bundan mı oldu diye kafamıza takmasak ya:-//

Evett buradan sormuştum bebek var mı diye bayramda ama yok galiba inşallah bu ay olacak inaniyorum
3 gün geçmişti bayramın birinci günü kırmızı kart yedim canım inşallah sağlıkla ve hayırlısı ile nasip etsin rabbim inşallah bana ve cümlemize

arkadaşlar kan pıhtılaşması çıktıktan sonra her ihtimale karşı rahim filmi çektireniniz oldu mu? hani rahimde perde de düşüğe sebep olurmuş ya.. bir de alttan muayene de belli olur mu sıkıntı olup olmadığı ?

benim bu konuda bilgim yok arkadaşım. ben çektirdim ama dış gebelik nedeniyle tüpte bir hasar varmı birde rahmin son durumunu ayrıntılı görelim dedi.

G Gzm1111 canım sen nasılsın

tugken nerelerdesin canım görünmüyorsun merak ettim

Nida86 nasılsın arkadaşım yazmıyorsun merak ettim

@leylimley33 sen nasılsın mersine geldim döndüm nasıl sıcak vardı anlatamam sana yaa yaşamayalı epeyi unutmuşum sıcaklarını oranın

Yazayım işi kolay değildir bilirim...Babamda görevi dolayısıyla çok tayin olurdu,13 kere taşındık ben bekarken ...
Allah kolaylık versin...

Yazayım işi kolay değildir bilirim...Babamda görevi dolayısıyla çok tayin olurdu,13 kere taşındık ben bekarken ...
Allah kolaylık versin...
çok teşekkür ederim allahtan bizim çok sık olmuyor 5-6 yılda bir 4. yere gideceğim eşimle canım. allah razı olsun

Hanimlar merhaba. Ben yeniyim aranizda. Tup bebek yaptirmistim ilk denemem. Ama 8. Haftada gelismedigini ogrendigim icin kurtajla alinacak. Aranizda bu durumu yasayan var mi?

Hanimlar merhaba. Ben yeniyim aranizda. Tup bebek yaptirmistim ilk denemem. Ama 8. Haftada gelismedigini ogrendigim icin kurtajla alinacak. Aranizda bu durumu yasayan var mi?
Geçmiş olsun cnm tup bebek degilde benimkide gelisemedigi icin alindi. Allah sabir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…