- Konu Sahibi leylimley33
-
- #1.781
Cok tesekkur ederim. Hala soktayim. İlk dusukte genetik taramaya gerek yok dedi doktor ama aklim onda kaldi. Cunku dondurulmus 7 tane embriyo var. Ama genetik sikintiysa hepsinde ayni seyi yasarim diye korkuyorum. Ve vakit kaybetmek istemiyorum artik cok yoruldum.Geçmiş olsun cnm tup bebek degilde benimkide gelisemedigi icin alindi. Allah sabir versin
Haklısın cnm eğer genetik testleri yaptirtmamak seni yoracaksa yaptirt. Ben 9 Martta kurtaj oldum. Bebek 8. Haftamda olmasina ragmen 6. Haftadaydi, çok zor bir süreç...Cok tesekkur ederim. Hala soktayim. İlk dusukte genetik taramaya gerek yok dedi doktor ama aklim onda kaldi. Cunku dondurulmus 7 tane embriyo var. Ama genetik sikintiysa hepsinde ayni seyi yasarim diye korkuyorum. Ve vakit kaybetmek istemiyorum artik cok yoruldum.
Senin ne zaman alindi bebegin?
Benim de ayni durum. 6. Hafta gittigimde her sey yolundaydi. Kalp atisi dinlemek icin gittik 8. Haftada ama ayni kalmis. Genetik test nasil yapiliyor, ne kadar suruyor sonuc alinmasi, diger embriyolar icin bilgi veriyor mu bunlari hic soramadim pzt yi bekliyorum.Haklısın cnm eğer genetik testleri yaptirtmamak seni yoracaksa yaptirt. Ben 9 Martta kurtaj oldum. Bebek 8. Haftamda olmasina ragmen 6. Haftadaydi, çok zor bir süreç...
Amin canim hepimize...Benim de ayni durum. 6. Hafta gittigimde her sey yolundaydi. Kalp atisi dinlemek icin gittik 8. Haftada ama ayni kalmis. Genetik test nasil yapiliyor, ne kadar suruyor sonuc alinmasi, diger embriyolar icin bilgi veriyor mu bunlari hic soramadim pzt yi bekliyorum.
Gercekten cok zor... Allah sabir versin sana da
cnm kromozom ve trombofili testleri yaptrdin dmiCok tesekkur ederim. Hala soktayim. İlk dusukte genetik taramaya gerek yok dedi doktor ama aklim onda kaldi. Cunku dondurulmus 7 tane embriyo var. Ama genetik sikintiysa hepsinde ayni seyi yasarim diye korkuyorum. Ve vakit kaybetmek istemiyorum artik cok yoruldum.
Senin ne zaman alindi bebegin?
Hayir. Sadece islemelere baslamadan once esime periferik kanda y kromozom analizi yapildi. Sorun yoktu. Bu arada esim kaynakli tup bebek yaptik. Sanirim o yuzden bir tek ondan istediler. Ben hicbir genetik test yaptirmadim. Normal kan tahlili verdim iste hormon bi de hsg falan..Canim kromozom
cnm kromozom ve trombofili testleri yaptrdin dmi
Anladim cnm belkipihtilasma vardir ondan gelismemistir. İnsallah en kısa zamanda saglikli bebegn olur. Benimde dusuk ve kurtaj gecti basimdanHayir. Sadece islemelere baslamadan once esime periferik kanda y kromozom analizi yapildi. Sorun yoktu. Bu arada esim kaynakli tup bebek yaptik. Sanirim o yuzden bir tek ondan istediler. Ben hicbir genetik test yaptirmadim. Normal kan tahlili verdim iste hormon bi de hsg falan..
İnsallah canim. İsteyen herkesin Sen ne zaman yasadin?Anladim cnm belkipihtilasma vardir ondan gelismemistir. İnsallah en kısa zamanda saglikli bebegn olur. Benimde dusuk ve kurtaj gecti basimdan
Hanimlar merhaba. Ben yeniyim aranizda. Tup bebek yaptirmistim ilk denemem. Ama 8. Haftada gelismedigini ogrendigim icin kurtajla alinacak. Aranizda bu durumu yasayan var mi?
Canım benim çok teşekkür ederim.iyiyim.kpss sinavim vardı.bende evimdeyim şimdi.bugün az önce test yaptım sanırım hamileyim.inşallah bu kez sağlıklı sekilde kucagima alırımG Gzm1111 canım sen nasılsın
@tugken nerelerdesin canım görünmüyorsun merak ettim
@Nida86 nasılsın arkadaşım yazmıyorsun merak ettim
@leylimley33 sen nasılsın mersine geldim döndüm nasıl sıcak vardı anlatamam sana yaa yaşamayalı epeyi unutmuşum sıcaklarını oranın
AAYYY HEMŞOM BUGÜN NE GÜZEL HABER VERDİN SEN ÖYLE İNAN ÇOKKKKK SEVİNDİMCanım benim çok teşekkür ederim.iyiyim.kpss sinavim vardı.bende evimdeyim şimdi.bugün az önce test yaptım sanırım hamileyim.inşallah bu kez sağlıklı sekilde kucagima alırım
Canım benim çok teşekkür ederim.iyiyim.kpss sinavim vardı.bende evimdeyim şimdi.bugün az önce test yaptım sanırım hamileyim.inşallah bu kez sağlıklı sekilde kucagima alırım
Canım benim çok teşekkür ederim.iyiyim.kpss sinavim vardı.bende evimdeyim şimdi.bugün az önce test yaptım sanırım hamileyim.inşallah bu kez sağlıklı sekilde kucagima alırım
Allah razı olsun canım.Darısı isteyen herkese olsun insallah.ama çok sevinemedim.korkuyorum galiba.daha önceki yaşadıklarındam dolayı.kimseye soylemeyi düşünmüyorum 3 ay filan.birde ağrım var benim regl ağrısı gibi.15 temmuzda olmam gerekiyordu.2 gün gecince test yaptım bugün.sonuç bu çıktı.yarın kan vericem.bana kürtaj yapan hamile kalır kalmaz progestan kullan dedi.bende rahimde perde varmış.dua edin kızlar insallah bu kez ogluma kardeş nasip olurTESTE GÖRE UFAKLIK BEN GELDİM DİYOR CANIM MAŞALLAH MAŞALLAH
CANIM BENDE GEBE KALSAM KALP ATIŞI DUYUNA KADAR KİMSEYE DEMEM İNANAllah razı olsun canım.Darısı isteyen herkese olsun insallah.ama çok sevinemedim.korkuyorum galiba.daha önceki yaşadıklarındam dolayı.kimseye soylemeyi düşünmüyorum 3 ay filan.birde ağrım var benim regl ağrısı gibi.15 temmuzda olmam gerekiyordu.2 gün gecince test yaptım bugün.sonuç bu çıktı.yarın kan vericem.bana kürtaj yapan hamile kalır kalmaz progestan kullan dedi.bende rahimde perde varmış.dua edin kızlar insallah bu kez ogluma kardeş nasip olur
Allahım hepimizi sevindirsin inşallah.Duana kocaman aminnnnn diyorum.benim sat 20 haziran canım.belki asilamaya gerek kalmaz sende hamilesindir inşallahAAYYY HEMŞOM BUGÜN NE GÜZEL HABER VERDİN SEN ÖYLE İNAN ÇOKKKKK SEVİNDİM
KAYIPLARI OLAN BİZ ANNE ADAYLARI İÇİN BU HABER DAHADA BİR ÖZEL
RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINDA GÖSTERSİN
EN SON ADET NE ZAMANDI BENİMDE 4 GÜNÜM KALDI BATA
TEMMUZ ADETİ İLE BENDE AŞILAMA YAPTIRACAĞIM
BENİM 25 HAZİRAN SON BATAllahım hepimizi sevindirsin inşallah.Duana kocaman aminnnnn diyorum.benim sat 20 haziran canım.belki asilamaya gerek kalmaz sende hamilesindir inşallah
Amin canım inşallah.yazarım canımCANIM BENDE GEBE KALSAM KALP ATIŞI DUYUNA KADAR KİMSEYE DEMEM İNAN
RABBİM İNŞALLAH OĞLUŞUNA KARDEŞİ NASİP EDECEK BU SEFER SEN GÖNLÜNÜ FERAH TUT BU SEFER HERŞEY GÜZEL OLACAK
YARIN KAN SONUCUNU YAZ ARKADAŞIM
Allah gönlüne göre versin inşallah.canım benim tek istediğim sağlıklı şekilde kucagima almak.rabbim hepimize sağlıklı hayırlı bebisler nasip etsin.BENİM 25 HAZİRAN SON BAT
İNŞALLAH AMA SANMIYORUM BEN KENDİMİ AŞILAMA SAYFALARINA BAKARKEN BULUYORUM
2 buçuk ay oldu canımİnsallah canim. İsteyen herkesin Sen ne zaman yasadin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?