Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

Geçmiş olsun cnm tup bebek degilde benimkide gelisemedigi icin alindi. Allah sabir versin
Cok tesekkur ederim. Hala soktayim. İlk dusukte genetik taramaya gerek yok dedi doktor ama aklim onda kaldi. Cunku dondurulmus 7 tane embriyo var. Ama genetik sikintiysa hepsinde ayni seyi yasarim diye korkuyorum. Ve vakit kaybetmek istemiyorum artik cok yoruldum.
Senin ne zaman alindi bebegin?

Haklısın cnm eğer genetik testleri yaptirtmamak seni yoracaksa yaptirt. Ben 9 Martta kurtaj oldum. Bebek 8. Haftamda olmasina ragmen 6. Haftadaydi, çok zor bir süreç...

Haklısın cnm eğer genetik testleri yaptirtmamak seni yoracaksa yaptirt. Ben 9 Martta kurtaj oldum. Bebek 8. Haftamda olmasina ragmen 6. Haftadaydi, çok zor bir süreç...
Benim de ayni durum. 6. Hafta gittigimde her sey yolundaydi. Kalp atisi dinlemek icin gittik 8. Haftada ama ayni kalmis. Genetik test nasil yapiliyor, ne kadar suruyor sonuc alinmasi, diger embriyolar icin bilgi veriyor mu bunlari hic soramadim pzt yi bekliyorum.
Gercekten cok zor... Allah sabir versin sana da

Amin canim hepimize...

Canim kromozom
cnm kromozom ve trombofili testleri yaptrdin dmi

Canim kromozom

cnm kromozom ve trombofili testleri yaptrdin dmi
Hayir. Sadece islemelere baslamadan once esime periferik kanda y kromozom analizi yapildi. Sorun yoktu. Bu arada esim kaynakli tup bebek yaptik. Sanirim o yuzden bir tek ondan istediler. Ben hicbir genetik test yaptirmadim. Normal kan tahlili verdim iste hormon bi de hsg falan..

Anladim cnm belkipihtilasma vardir ondan gelismemistir. İnsallah en kısa zamanda saglikli bebegn olur. Benimde dusuk ve kurtaj gecti basimdan

Hanimlar merhaba. Ben yeniyim aranizda. Tup bebek yaptirmistim ilk denemem. Ama 8. Haftada gelismedigini ogrendigim icin kurtajla alinacak. Aranizda bu durumu yasayan var mi?

çok geçmiş olsun arkadaşım. Benimde dış gebelik nedeniyle kürtaj oldu mart ayında

Canım benim çok teşekkür ederim.iyiyim.kpss sinavim vardı.bende evimdeyim şimdi.bugün az önce test yaptım sanırım hamileyim.inşallah bu kez sağlıklı sekilde kucagima alırım

Canım benim çok teşekkür ederim.iyiyim.kpss sinavim vardı.bende evimdeyim şimdi.bugün az önce test yaptım sanırım hamileyim.inşallah bu kez sağlıklı sekilde kucagima alırım
AAYYY HEMŞOM BUGÜN NE GÜZEL HABER VERDİN SEN ÖYLE İNAN ÇOKKKKK SEVİNDİM
KAYIPLARI OLAN BİZ ANNE ADAYLARI İÇİN BU HABER DAHADA BİR ÖZEL
RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINDA GÖSTERSİN

EN SON ADET NE ZAMANDI BENİMDE 4 GÜNÜM KALDI BATA
TEMMUZ ADETİ İLE BENDE AŞILAMA YAPTIRACAĞIM

Eklentiler

• 20170717_163022-1.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 49
TESTE GÖRE UFAKLIK BEN GELDİM DİYOR CANIM MAŞALLAH MAŞALLAH
Allah razı olsun canım.Darısı isteyen herkese olsun insallah.ama çok sevinemedim.korkuyorum galiba.daha önceki yaşadıklarındam dolayı.kimseye soylemeyi düşünmüyorum 3 ay filan.birde ağrım var benim regl ağrısı gibi.15 temmuzda olmam gerekiyordu.2 gün gecince test yaptım bugün.sonuç bu çıktı.yarın kan vericem.bana kürtaj yapan hamile kalır kalmaz progestan kullan dedi.bende rahimde perde varmış.dua edin kızlar insallah bu kez ogluma kardeş nasip olur

CANIM BENDE GEBE KALSAM KALP ATIŞI DUYUNA KADAR KİMSEYE DEMEM İNAN
RABBİM İNŞALLAH OĞLUŞUNA KARDEŞİ NASİP EDECEK BU SEFER SEN GÖNLÜNÜ FERAH TUT BU SEFER HERŞEY GÜZEL OLACAK

YARIN KAN SONUCUNU YAZ ARKADAŞIM

Allahım hepimizi sevindirsin inşallah.Duana kocaman aminnnnn diyorum.benim sat 20 haziran canım.belki asilamaya gerek kalmaz sende hamilesindir inşallah

Allahım hepimizi sevindirsin inşallah.Duana kocaman aminnnnn diyorum.benim sat 20 haziran canım.belki asilamaya gerek kalmaz sende hamilesindir inşallah
BENİM 25 HAZİRAN SON BAT
İNŞALLAH AMA SANMIYORUM BEN KENDİMİ AŞILAMA SAYFALARINA BAKARKEN BULUYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…