- 29 Nisan 2017
- 350
- 161
- 103
- Konu Sahibi leylimley33
-
- #1.801
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahAllah razı olsun canım.Darısı isteyen herkese olsun insallah.ama çok sevinemedim.korkuyorum galiba.daha önceki yaşadıklarındam dolayı.kimseye soylemeyi düşünmüyorum 3 ay filan.birde ağrım var benim regl ağrısı gibi.15 temmuzda olmam gerekiyordu.2 gün gecince test yaptım bugün.sonuç bu çıktı.yarın kan vericem.bana kürtaj yapan hamile kalır kalmaz progestan kullan dedi.bende rahimde perde varmış.dua edin kızlar insallah bu kez ogluma kardeş nasip olur
Teşekkür ederim canım.kan vercem yarın kesin belli olur o zaman.inşallah bu gebeligim sorunsuz gecer.rabbim herkese nasip etsinHayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
DualarımdasınızSEN de bize dua et canım yani hiç bebeği olmayanlara:)
Canım ben 9 subatta kürtaj oldum.dr 2 ay korunun dedi.sonra dis tedavim oldu.o da bitmedi tam.dis temizligim kaldı.diş dr sordum bebek istiyorsanız ertelemeyin dis tedavisinde kullanılan ilaclar etki etmez dedi.sadece diş rötgeni zararlı dedi.bizde korunmayı biraktik.sat 20 haziran canım.rabbim size de nasip etsin.Ayy maşallah canım hamilesin rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah. Sen ne zaman bebegini kaybetmiştin kaç ayda tekrar hamile kaldın?
Amin canim inşallah umut oldun banaCanım ben 9 subatta kürtaj oldum.dr 2 ay korunun dedi.sonra dis tedavim oldu.o da bitmedi tam.dis temizligim kaldı.diş dr sordum bebek istiyorsanız ertelemeyin dis tedavisinde kullanılan ilaclar etki etmez dedi.sadece diş rötgeni zararlı dedi.bizde korunmayı biraktik.sat 20 haziran canım.rabbim size de nasip etsin.
Çooook sevindim cnm allah kucağina sag salim almayida nasip etsinCanım benim çok teşekkür ederim.iyiyim.kpss sinavim vardı.bende evimdeyim şimdi.bugün az önce test yaptım sanırım hamileyim.inşallah bu kez sağlıklı sekilde kucagima alırım
Kızlar kan verdim.sonucum.288.7 çıktı.dr düşük yapıyorsun dedi.1 hafta sonrs bir daha gel dedi.moralim bozuldu
Cnm allahtan umit kesilmez bakarsin bir mucize olur.Kızlar kan verdim.sonucum.288.7 çıktı.dr düşük yapıyorsun dedi.1 hafta sonrs bir daha gel dedi.moralim bozuldu
Cnm ben gebe kaldigimda 3 gun once kan testinde negatifi gormustum belli olmaz sıkma canınıbenim bata 3 gün var arkadaşlar dün test yaptım negatifti aşılama yolu bana göründü
hala bırakamadım bu topiği görünce hemen bi bakıyorum. inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza. Canım kanaman falan yoksa bakma doktora. Adetim 4 gün geciktiğinde 36 çıkmıştı hcg. Kimyasal diyende oldu ama geç döllenmeymiş. 2 gün sonra tekrar kan ver eğer 2 katı artıyorsa normaldir. Sen sıkma canını vardır bi vakti zamanı Allah sağlıkla versin bebeklerimizi inşallahKızlar kan verdim.sonucum.288.7 çıktı.dr düşük yapıyorsun dedi.1 hafta sonrs bir daha gel dedi.moralim bozuldu
Sen kürtaj olduğun dr a git bakalım birde...sonucun gayet iyi bence canım... üzme kendini sıkıntı yapma hemen...Allah yardımcın olsun...Kızlar kan verdim.sonucum.288.7 çıktı.dr düşük yapıyorsun dedi.1 hafta sonrs bir daha gel dedi.moralim bozuldu
Kızlar hepinize teşekkür ederim.dün dr moralim çok bozuldu.sonra beni kürtaj yapan dr aradık.ona degerimi söyledim ama düşük yapıyorsun dediler dedim.neye dayanarak söylemişler bunu dedi.sonuca bakıp söylediler dedim.kanaman var mı dedi yok dedim.sen yanlış anlamış da olabilirsin dedi.düşük yapabilirsin demislerir dedi.zaten bir hafta sonra tekrar gel demislerdi zaten.neyse kürtaj yapan doktorum.hemen bir progestan ve folikasit at dedi.simdi gelsende birsey yapamam dedi.gozukmez bile dedi.persembe günü tekrar kan ver dedi.degerine bakalım dedi.haftaya salı yada carsamba yanıma gel dedi.bende ilacımı hastaneden gelir gelmez attım.ne olur ne olmaz diye pet koydum.aksam tirnagimin ucu kadar bir leke gördüm.simdi sabah uyandigimda wc gityim korkarak.baska yoktu.sanirim progestan etkisini gosterdi.kızlar progestan gunde bir kere kullanılıyordu dimi.onu sormayı unutyum dr.dua edin ne olur inşallah bu kez biseycik olmaz.Benimde sat 21 hazirandı bugün muhtemelen adet olmam lazım...olmak istemiyorum ama maalesef karnım çok ağrıyor sanırım eli kulağında...9 ay geçti kürtajdan sonra ve ben bu kez de olursam dr a gideceğim artık...baksın bakalım niye olmuyor
aaa gerçekmi ben yiede olumsuz olarak bakıyorum az önce dr sekreteri ile görüştüm adet olunca beni ara dedi sekreter hemen bir program yapalım haberleşelim dedi. tek dileğim hamile değilsem inşallah çok gecikmez ve hemen aşılamaya geçerizNida86 L leylimley33
Cnm ben gebe kaldigimda 3 gun once kan testinde negatifi gormustum belli olmaz sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?