Kürtaj sonrası yasananlar ve tekrar hamile kalmak isteyenler burda dertleselim mi?

canım ben sabah akşam kullanıyordum hapı 100 mg idi
ben sana dedim bak gör onu diyenin yüzü kara çıkacak allahın izniyle bebişin sağlıkla geliyor canım

canım sen test yaptın mı sen. kaç günde bir adet oluyorsun
benimde son bat 25 haziran bekliyorum bende kuzu kuzu kırmızı kart yemeyi

hamişim nasılsın bir tanem bebişin cinsiyeti belli oldumu. amin canım bize dua et bende regl bekliyorum aşılamaya geçiyorum artık

Aynen cnm çıkmadık candan umit kesilmez. Hakkinda en hayırlısı neyse o olsun. Sen kalbini ferah tut...

Bazı doktorlar ne kadar acımasız. Hiç üzülme canım sen. Benim düşükten sonraki hamileliğim de adet düzensizliği vardı.3. Ay da hamile kalmıştım. Adetimn üzerinden 45 gün falan geçti söktürücü alacağım diye gittim doktora hcg 2 çıkmıştı iki gün sonra kendi doktorumu aradım gel deyince ona gittim. Belki hamilesindr dedi mümkün değil dedim değerim 2 çıkmıştı çünkü.tekrar test vereyim emin olalım bir daha yaptır dedi değer 12 çıktı sonra 60 falan derken arttı. sonra kalbi durdu 9. Haftada ama farklı sebeplerden o sanırım. Sen güzel düşün değerin iyi bence.progestnİ sabah akşam içenler de var sadece sabah içenlerde var. Sen dikkat et kendine dinlen bol bol da dinlen. İnşallah saglıklı bir şekilde devam der. Kötü düşünme

A anneveoglusu canim ıyiyim sen nasilsin.gzl haberlerle gel . Ben regliye 10 gün falan var bakalim.testlerimi aldım eğer bu ay olmazsa testlerle deneyeceğim şansımı.oda olmazsa dr yolu gözüktü. Allahım bizleri bekletmeden sağlıklı hamilelik süreci ve sağlıklı bebekler nasip etsin.

hamişim nasılsın bir tanem bebişin cinsiyeti belli oldumu. amin canım bize dua et bende regl bekliyorum aşılamaya geçiyorum artık
iyiyim canım sen nasılsın? İnan her aklıma geldiğinde dua ediyorum Rabbim isteyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah... Her doktora gittiğimde çarpıntı tutuyo. İlkinde güle oynaya gitmiştik kalbi durmuş demişti doktor onun korkusunu hiç atamıcam sanırım. İnşallah canım sen de enn kısa zamanda güzel haberlerini verirsin buradan bize

canım nerelerdesin ben iyiyim şükür. adeti bekliyorum olsamda aşılama süreci var bu ay önümde inşallah rabbim bu tedavi ile vesile eder bebeğe kavuşmayı nasip eder
İnşallah seninde güzel haberlerini alırız inşallah

merak etme allaha emanet inşallah rabbim yüzünü güldürecek canım allah razı olsun duaların için canım

canım sen test yaptın mı sen. kaç günde bir adet oluyorsun
benimde son bat 25 haziran bekliyorum bende kuzu kuzu kırmızı kart yemeyi
Canım selam,testi ayın 17 sinde yapmıştım negatifti tabiki,ben 28 günde bir adet oluyorum bugün olması lazım ağrım var sağ tarafımda.daha önceki hamileliklerimde ağrım olmamıştı,dolayısıyla adet olacam sanırım

CANIM KAN VERSE İDİN KESİN SONUÇ ALIRDIN HER GEBELİK BİR OLMUYOR Kİ

Allah razı olsun canım.insallah dedigin gibi olur.yarın tekrar kan verecem.ac tok farkeder mi gebelik testi icin

Çok
Sen kürtaj olduğun dr a git bakalım birde...sonucun gayet iyi bence canım... üzme kendini sıkıntı yapma hemen...Allah yardımcın olsun...
sağ ol canım.sali yada carsamba doktorums gidecem.doktorum simdi gelsen hicbir sey yapamayız dedi.progestan ve folikasite hemen basla dedi.progestan icmeye basladim.Günde 1 tane atıyorum dogrumu yapıyorum bilmiyorum

hiç farketmez canım aç-tok. Önemli olan 2 günde bir 2 katına yakın artması. Sen içini ferah tut. Rabbim inşallah bu sefer nasip etmiştir
Salı günü 288.7 çıktı.persembe günü 2 katı mı olması lazıma.ayrıca Çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…