- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
- Konu Sahibi leylimley33
-
- #1.821
canım ben sabah akşam kullanıyordum hapı 100 mg idiKızlar hepinize teşekkür ederim.dün dr moralim çok bozuldu.sonra beni kürtaj yapan dr aradık.ona degerimi söyledim ama düşük yapıyorsun dediler dedim.neye dayanarak söylemişler bunu dedi.sonuca bakıp söylediler dedim.kanaman var mı dedi yok dedim.sen yanlış anlamış da olabilirsin dedi.düşük yapabilirsin demislerir dedi.zaten bir hafta sonra tekrar gel demislerdi zaten.neyse kürtaj yapan doktorum.hemen bir progestan ve folikasit at dedi.simdi gelsende birsey yapamam dedi.gozukmez bile dedi.persembe günü tekrar kan ver dedi.degerine bakalım dedi.haftaya salı yada carsamba yanıma gel dedi.bende ilacımı hastaneden gelir gelmez attım.ne olur ne olmaz diye pet koydum.aksam tirnagimin ucu kadar bir leke gördüm.simdi sabah uyandigimda wc gityim korkarak.baska yoktu.sanirim progestan etkisini gosterdi.kızlar progestan gunde bir kere kullanılıyordu dimi.onu sormayı unutyum dr.dua edin ne olur inşallah bu kez biseycik olmaz.
Benimde sat 21 hazirandı bugün muhtemelen adet olmam lazım...olmak istemiyorum ama maalesef karnım çok ağrıyor sanırım eli kulağında...9 ay geçti kürtajdan sonra ve ben bu kez de olursam dr a gideceğim artık...baksın bakalım niye olmuyor
hala bırakamadım bu topiği görünce hemen bi bakıyorum. inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza. Canım kanaman falan yoksa bakma doktora. Adetim 4 gün geciktiğinde 36 çıkmıştı hcg. Kimyasal diyende oldu ama geç döllenmeymiş. 2 gün sonra tekrar kan ver eğer 2 katı artıyorsa normaldir. Sen sıkma canını vardır bi vakti zamanı Allah sağlıkla versin bebeklerimizi inşallah
Aynen cnm çıkmadık candan umit kesilmez. Hakkinda en hayırlısı neyse o olsun. Sen kalbini ferah tut...aaa gerçekmi ben yiede olumsuz olarak bakıyorum az önce dr sekreteri ile görüştüm adet olunca beni ara dedi sekreter hemen bir program yapalım haberleşelim dedi. tek dileğim hamile değilsem inşallah çok gecikmez ve hemen aşılamaya geçeriz
iyiyim canım sen nasılsın? İnan her aklıma geldiğinde dua ediyorum Rabbim isteyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah... Her doktora gittiğimde çarpıntı tutuyo. İlkinde güle oynaya gitmiştik kalbi durmuş demişti doktor onun korkusunu hiç atamıcam sanırım. İnşallah canım sen de enn kısa zamanda güzel haberlerini verirsin buradan bizehamişim nasılsın bir tanem bebişin cinsiyeti belli oldumu. amin canım bize dua et bende regl bekliyorum aşılamaya geçiyorum artık
A anneveoglusu canim ıyiyim sen nasilsin.gzl haberlerle gel . Ben regliye 10 gün falan var bakalim.testlerimi aldım eğer bu ay olmazsa testlerle deneyeceğim şansımı.oda olmazsa dr yolu gözüktü. Allahım bizleri bekletmeden sağlıklı hamilelik süreci ve sağlıklı bebekler nasip etsin.
merak etme allaha emanet inşallah rabbim yüzünü güldürecek canım allah razı olsun duaların için canımiyiyim canım sen nasılsın? İnan her aklıma geldiğinde dua ediyorum Rabbim isteyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah... Her doktora gittiğimde çarpıntı tutuyo. İlkinde güle oynaya gitmiştik kalbi durmuş demişti doktor onun korkusunu hiç atamıcam sanırım. İnşallah canım sen de enn kısa zamanda güzel haberlerini verirsin buradan bize
Canım selam,testi ayın 17 sinde yapmıştım negatifti tabiki,ben 28 günde bir adet oluyorum bugün olması lazım ağrım var sağ tarafımda.daha önceki hamileliklerimde ağrım olmamıştı,dolayısıyla adet olacam sanırımcanım sen test yaptın mı sen. kaç günde bir adet oluyorsun
benimde son bat 25 haziran bekliyorum bende kuzu kuzu kırmızı kart yemeyi
Canım selam,testi ayın 17 sinde yapmıştım negatifti tabiki,ben 28 günde bir adet oluyorum bugün olması lazım ağrım var sağ tarafımda.daha önceki hamileliklerimde ağrım olmamıştı,dolayısıyla adet olacam sanırım
Allah razı olsun canım.insallah dedigin gibi olur.yarın tekrar kan verecem.ac tok farkeder mi gebelik testi icinhala bırakamadım bu topiği görünce hemen bi bakıyorum. inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza. Canım kanaman falan yoksa bakma doktora. Adetim 4 gün geciktiğinde 36 çıkmıştı hcg. Kimyasal diyende oldu ama geç döllenmeymiş. 2 gün sonra tekrar kan ver eğer 2 katı artıyorsa normaldir. Sen sıkma canını vardır bi vakti zamanı Allah sağlıkla versin bebeklerimizi inşallah
sağ ol canım.sali yada carsamba doktorums gidecem.doktorum simdi gelsen hicbir sey yapamayız dedi.progestan ve folikasite hemen basla dedi.progestan icmeye basladim.Günde 1 tane atıyorum dogrumu yapıyorum bilmiyorumSen kürtaj olduğun dr a git bakalım birde...sonucun gayet iyi bence canım... üzme kendini sıkıntı yapma hemen...Allah yardımcın olsun...
Insallah canım benim inşallah.100 mg benimkide ama günde 1 tane alıyorum.sabah attım 1 tane.canım ben sabah akşam kullanıyordum hapı 100 mg idi
ben sana dedim bak gör onu diyenin yüzü kara çıkacak allahın izniyle bebişin sağlıkla geliyor canım
hiç farketmez canım aç-tok. Önemli olan 2 günde bir 2 katına yakın artması. Sen içini ferah tut. Rabbim inşallah bu sefer nasip etmiştirAllah razı olsun canım.insallah dedigin gibi olur.yarın tekrar kan verecem.ac tok farkeder mi gebelik testi icin
Salı günü 288.7 çıktı.persembe günü 2 katı mı olması lazıma.ayrıca Çok teşekkür ederim Allah razı olsunhiç farketmez canım aç-tok. Önemli olan 2 günde bir 2 katına yakın artması. Sen içini ferah tut. Rabbim inşallah bu sefer nasip etmiştir
evet canım 2 katı olması lazım. Baya araştırmıştım o zamanlar tam 2 katı olmayıp yakın olsa da olurmuş. Yani senin için 450ler bile iyiSalı günü 288.7 çıktı.persembe günü 2 katı mı olması lazıma.ayrıca Çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Yok cnm fark etmezKızlar yarın tekrar gebelik testi verecem.inşallah degerim artmıştır.ac tok farkeder mi gebelik testi için
Cnm aslinda 2 kati şart degil %60 artis bile yeterli.Salı günü 288.7 çıktı.persembe günü 2 katı mı olması lazıma.ayrıca Çok teşekkür ederim Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?